Kahvaltımmm ektediirrr
Kahvaltıyı nerden başlamak çok önemliymiss önce greyfurt yedim sonra maydanoz salatalıktan baslayıp yumurtayı yedimm enson kavurma
Jasminium84 Boncuk2307 Ellssa
Eki Görüntüle 3526379
Aa yok kuzum ilaç tüketmiyorumki nedenki evde varken yiyim dedim yoksa kimse yrmiyo çöp oluyoCanim muhtemelen biliyorsundur. Ama yinede yazıyım greyfurt eğer ilaç kullanıyorsan dikkatli tüket . Ben 1 seferinde hastanelik oldum
Bak şini yaaaBen aslında maviyi çok severim. Kaçamak yapınca mavi cazip gelmeye başladı
Aa yok kuzum ilaç tüketmiyorumki nedenki evde varken yiyim dedim yoksa kimse yrmiyo çöp oluyo
karbonhidratlı olmuş biraz canım ama erken kapattığın için günü, tolere eder diye düşünüyorum afiyet olsun25 aralik çarşamba
11de minik tam buğday krep üzerine avakoda ve çarpılmış yumurta, kaşar
ara öğün bir dilim ıslak.kek
aksam 16 30 bir kase yüksük çorba
bol limonlu tuzlu ayva
2 lt su 4 binde adım var işte iki gündür hava güzel olunca bizim kızla parkta saatlerce takılıyoruz
Jasminium84 . Ellssa
karbonhidratlı olmuş biraz canım ama erken kapattığın için günü, tolere eder diye düşünüyorum afiyet olsun
Doktora görünsen iyi olur canım, enfeksiyon varsa kendiliğinden geçmez.Teşekkür ederim canım enfeksiyon mu mide üşütmesi mi çözemedim su bile içince midem bulanıyor
bebeği hastaneye götür getir biz de kaptık şifayı
Ahh kuşum hiç pişman olma, yemişsin yapacak bir şey yok. Demek ki buna ihtiyacın varmış, özellikle psikolojik olarak. Aynı zamanda enerji düşüklüğü yaşamış olabilirsin, en hızlı enerji veren şeyler de karbonhidratlar. Canın sağolsun üzülme, kalbinden öperimKuzum ben artık eskibben değilim. Dayanamadımmmmm . Tuhaf bir şekilde karbonhidrat isteği kalbimde ağrı baskı , elim ayağımda titreme yaptı. Çok saçma biliyorum ama resmen bunu yaşadım . Ve 1 açma yedim geçti. Resmen güneş parladı. Çok pişmanım ama yapacak birsey yok
Arada oluyor, keske olmasa...qrada düşüp kalkacağız bu sekilde gidecek kilolar . Günü de dengelemissinKızlar bugünkü menüyü yazıyım ayıbım ile kenara çekiliyorum . Çok fena karbonhidrat istedi vücudum. Yarın kaldığımız yerden devam
Sabah 1 büyük açma+ yesil çay
Ara şekersiz kahve 2 kare bitter çikolata
Ara maden suyu
Akşam susuz etli nohut yerim yanına salata ve yoğurt
Su 2litreJou , Boncuk2307 , Ellssa
Kiz bide açma yanına yesil cay ahaha Allah seniKızlar bugünkü menüyü yazıyım ayıbım ile kenara çekiliyorum . Çok fena karbonhidrat istedi vücudum. Yarın kaldığımız yerden devam
Sabah 1 büyük açma+ yesil çay
Ara şekersiz kahve 2 kare bitter çikolata
Ara maden suyu
Akşam susuz etli nohut yerim yanına salata ve yoğurt
Su 2litreJou , Boncuk2307 , Ellssa
Kiz bide açma yanına yesil cay ahaha Allah seni
Ahh kuşum hiç pişman olma, yemişsin yapacak bir şey yok. Demek ki buna ihtiyacın varmış, özellikle psikolojik olarak. Aynı zamanda enerji düşüklüğü yaşamış olabilirsin, en hızlı enerji veren şeyler de karbonhidratlar. Canın sağolsun üzülme, kalbinden öperim
Iyi akşamlar kızlar bebeklerden biri hasta malesef ateş ishal bide pişik oldu tam oldu esim de gece nöbetçi yanlizim ne yapacam bilmiyorum çıldırmak üzereyim ağlıyor sürekli susmuyor neyse menü yazıp çıkayım
Sabah
Kıymalı yumurta
Peynir 5 zeytin
1 ck bal
Domates salatalık biber yeşillik
Ara
1 kase yoğurt
Yarim elma yarim mandalina
Akşam
4 köfte
2 kaşık patates püresi
1 koz biber
Yoğurtlu kabak salatası ve normal salata
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Jou
Cacık yemiştim salata yazmışımDolmanın yanında yoğurt güzel olurdu. Afiyet olsun canım