Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aa yok kuzum ilaç tüketmiyorumki nedenki evde varken yiyim dedim yoksa kimse yrmiyo çöp oluyo

Kuzum bazı ilaçların etkisini 2 3 katına çıkartıyormuş. Özellikle belli bir yaşin üstünde şeker ,tansiyon, kalp ,kan sulandırıcı gibi ilaç kullananların tüketmemesi lazımmış.

Merhabalar kızlar bugün sabah aç karnına iki bardak su içtim yarım saat egzersiz yaptım kahvaltımı yaptım yeşil çay esliginda arada sade kahve içtim akşam yemegimide saat 4 ye yedim kuru biber yogurtlamasi bir tabak mercimek çorbası ve bir tabak da salata yedim.
Şuanlik bir buçuk litre su içtim (yatana kadar iki litre olur )

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-25-17-10-10-278_stepcounter.pedometer.stepstracker.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20241225_092359.jpg
    147,1 KB · Görüntüleme: 6
25 aralik çarşamba

11de minik tam buğday krep üzerine avakoda ve çarpılmış yumurta, kaşar

ara öğün bir dilim ıslak.kek

aksam 16 30 bir kase yüksük çorba
bol limonlu tuzlu ayva

2 lt su 4 binde adım var işte iki gündür hava güzel olunca bizim kızla parkta saatlerce takılıyoruz

Jasminium84 . Ellssa

karbonhidratlı olmuş biraz canım ama erken kapattığın için günü, tolere eder diye düşünüyorum afiyet olsun

Ahh kuşum hiç pişman olma, yemişsin yapacak bir şey yok. Demek ki buna ihtiyacın varmış, özellikle psikolojik olarak. Aynı zamanda enerji düşüklüğü yaşamış olabilirsin, en hızlı enerji veren şeyler de karbonhidratlar. Canın sağolsun üzülme, kalbinden öperim

Jou Ellssa Boncuk2307

Çarşamba

Yesil cay

Sabah 9

20 g beyaz peynir ile 2 yumurta
20 g kasar, 15 g tulum peyniri
1 hindi fume,
Salatalık, domates

12.30 kahve

15.00 10 badem, 1 küçük elma

Aksam 17.-(17.45 bitti )
170 g tavuk haşlama
120 g mantar sote
1 bardak ayran
Salata
10 adet kabuklu fistik

Spor 9000 adim

Arada oluyor, keske olmasa...qrada düşüp kalkacağız bu sekilde gidecek kilolar . Günü de dengelemissin

Kiz bide açma yanına yesil cay ahaha Allah seni

Iyi akşamlar kızlar bebeklerden biri hasta malesef ateş ishal bide pişik oldu tam oldu esim de gece nöbetçi yanlizim ne yapacam bilmiyorum çıldırmak üzereyim ağlıyor sürekli susmuyor neyse menü yazıp çıkayım

Sabah
Kıymalı yumurta
Peynir 5 zeytin
1 ck bal
Domates salatalık biber yeşillik

Ara
1 kase yoğurt
Yarim elma yarim mandalina

Akşam
4 köfte
2 kaşık patates püresi
1 koz biber
Yoğurtlu kabak salatası ve normal salata

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Jou

Eklentiler

• 20241225_190130.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 3

Aynen bitanem oldu bitti. Öpüyorum canimmmmm

Canım afiyet olsun. Bebişede geçmiş olsun. İshal olunca illa pişik oluyorlar. Rabbım kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…