Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Merhaba kızlar akşam Annemle kardesimle konusmak iyi geldi
@chocolita♥️
Zamaninda kimseyi üzmemek icin söylemediğim şeyler bazilarina boş konusma hakkini vermişim söylenip duruyorlar hayatimda kimseye kin nefret beslemedim küs olmak çok saçma biseymis gibi gelirdi bugün canımı sıkanlarla bir ömür konusmamayi yegliyorum aksisi kendime saygısızlık gibi oluyor

Bugün yediklerim

Sabah sade Türk kahvesi

11:30 1 yumurta 3 kasık yulaftan omlet yesillik yesil zeytin peynir

Ara sade Türk kahvesi 10 badem 2bitter çikolata

Akşam 1 tabak barbunya salata

Şimdi zencefil kuru
1000076607.jpg
Cezam bitti😊
Chocolita Chocolita Bonus Bonus

İyi akşamlar ❤️

Kahvaltıya kadar 1 litre su içtim

Kahvaltı

2 tane haşlanmış yumurta, 1 tane salatalık, süzme peynir, 4 tane kiraz domatesten lavaş dürüm (Lavaş dediğim bu yeni çıkan halı kaydırmaz gibi olan lavaşlardan🤭)

Akşam

İzmir köfte (2 tane köfte, 3 elma dilim patates)
3 yk pilav
Salata
Ayran

Çok acıkmıştım ama ayran ve salata baya doyurdu beni

2 litre su içtim yatana kadar 1 litre daha içerim belkide fazlası

Bonus Bonus Chocolita Chocolita

Yİne çocuğun köftelerini yemiş 😬

Hayırlı akşamlar herkese 🌷

Bugünkü menümü bende yazayım
Çok istediğim gibi olmadı ama akıllanırım belki 🙃

Sabah
1 yumurta 🍳
Peynir 🧀
1 fincan yeşilçay☕
2.5 dilim tam buğday ekmek🍞
Biraz bal ve kaymak 🍯

Öğle
Bi kase mercimek çorbası 🍵
2 kaşık brokoli yemeği🥘

Akşam
3 kaşık bulgur pilavı🍲
2 kaşık tavuk sote🍛
büyük bi bardak ayran 🥛
Ama doymadım malwsef aslında doydum ama nefis şeysi😕
1 tane cennet hurması yedim 🥭
Bide yine 2 dilim tam buğday ve bal kaymak çok saçma oldu 😕 17 10 gibi kapattım ✅

Şu 1.5 litre kadar içtim devam ediyorum 🍶
Ne eğlenceli bir menü 🫠🥰 afiyetler olsun
Adım sayımı eklemeyi unutmuşum
Bundan önceki iki adımında görüntüsünü atar mısın canım

Merhaba kızlar akşam Annemle kardesimle konusmak iyi geldi
@chocolita♥️
Zamaninda kimseyi üzmemek icin söylemediğim şeyler bazilarina boş konusma hakkini vermişim söylenip duruyorlar hayatimda kimseye kin nefret beslemedim küs olmak çok saçma biseymis gibi gelirdi bugün canımı sıkanlarla bir ömür konusmamayi yegliyorum aksisi kendime saygısızlık gibi oluyor
:KK68:

İyi akşamlar 🤎
Bugün iyi kalori yakmışım. Temizlik yaptım
Yeme faslını da 1 saat önce kapattım
Sabah oğlumu kursa götürdüm kahvaltı edemedim. Yarım poça yedim
Öğlen arkadaşım geldi bir şeyler hazırladım ama kek vardı abur cubur hiçbirini yemedim
Biraz elma, az şekerli bir tatlı ama az yedim ondan

Akşam 4 çiğ köfteyi lavaş dürüm
Yarım ayran
Açım şu an açsam mutlu oluyorum
Işıltılı giyinmişsin 🧿

Olur tabi başka ne olacak menüde? Ton balığı 2 kutu anca olur tek kutu süzünce çok az oluyor
Öğlen menüsü saymiyim 🙈yiyebilecegim kısır belki biraz turşu kizartma yapacağım kanatta olacak ama yesemmiki
Ton balığı büyük kutu zor yiyorum zaten tıkıyor bi kac kasık barbunya yemeği yerim

Tante Rosa Denise Tante Rosa Denise 3 gün menü yazılmadığı için 1 uyarı geldi. Bir sorun yoktur inşallah
Daha şimdi girebildim Chocolitam. Annemle uğraşiyorum . Yemek yemegi reddediyor. Siviyla beslemeye çalisiyorum .perişanlardayım. Dua edin insallah toparlar.Minnacık kaldı kadincağız.Çaresizlik çok zor şey.😪Allah düşmanimin başina vermesin .Alzahimer betet bir hastalikmiş. Bakan insanlarda ,hastada perişan oluyor. Artik sinirlerim iyice laçka .Ağlayip duruyorum.

Öğlen menüsü saymiyim 🙈yiyebilecegim kısır belki biraz turşu kizartma yapacağım kanatta olacak ama yesemmiki
Ton balığı büyük kutu zor yiyorum zaten tıkıyor bi kac kasık barbunya yemeği yerim

Kanat ye tabi niye yemeyesin barbunya kanat salata bunların yanına (gündüzden kısırı yiyeceğin için) pilav patatesi eklemediğin sürece sorun yok

Daha şimdi girebildim Chocolitam. Annemle uğraşiyorum . Yemek yemegi reddediyor. Siviyla beslemeye çalisiyorum .perişanlardayım. Dua edin insallah toparlar.Minnacık kaldı kadincağız.Çaresizlik çok zor şey.😪Allah düşmanimin başina vermesin .Alzahimer betet bir hastalikmiş. Bakan insanlarda ,hastada perişan oluyor. Artik sinirlerim iyice laçka .Ağlayip duruyorum.
Ah tantecim Allah anneciğine şifa rahatlık ferahlık versin seninde yardımcın olsun 🤲 ağlama. Ne hayırlı evlatmışsın böyle ilgileniyorsun annenle. Bu zorluklarda da gösterdiğin emek çok kıymetli. İstediğin zaman yaz konuşalım

X