Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvaltıya kadar 1 litre su içtim
Kahvaltı
2 tane haşlanmış yumurta, 1 tane salatalık, süzme peynir, 4 tane kiraz domatesten lavaş dürüm (Lavaş dediğim bu yeni çıkan halı kaydırmaz gibi olan lavaşlardan)
Akşam
İzmir köfte (2 tane köfte, 3 elma dilim patates)
3 yk pilav
Salata
Ayran
Çok acıkmıştım ama ayran ve salata baya doyurdu beni
2 litre su içtim yatana kadar 1 litre daha içerim belkide fazlası
Bonus Chocolita
Yarın öğleden sonra büyük imtihanim var il dışından kuzenim geliyor bana
Öğlen kısır yerim akşam ton balıklı salata mi yesem diyorum
Ne eğlenceli bir menü afiyetler olsunHayırlı akşamlar herkese
Bugünkü menümü bende yazayım
Çok istediğim gibi olmadı ama akıllanırım belki
Sabah
1 yumurta
Peynir
1 fincan yeşilçay️
2.5 dilim tam buğday ekmek
Biraz bal ve kaymak
Öğle
Bi kase mercimek çorbası
2 kaşık brokoli yemeği
Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık tavuk sote
büyük bi bardak ayran
Ama doymadım malwsef aslında doydum ama nefis şeysi
1 tane cennet hurması yedim
Bide yine 2 dilim tam buğday ve bal kaymak çok saçma oldu 17 10 gibi kapattım ️
Şu 1.5 litre kadar içtim devam ediyorum
Bundan önceki iki adımında görüntüsünü atar mısın canımAdım sayımı eklemeyi unutmuşum
Merhaba kızlar akşam Annemle kardesimle konusmak iyi geldi
@chocolita
Zamaninda kimseyi üzmemek icin söylemediğim şeyler bazilarina boş konusma hakkini vermişim söylenip duruyorlar hayatimda kimseye kin nefret beslemedim küs olmak çok saçma biseymis gibi gelirdi bugün canımı sıkanlarla bir ömür konusmamayi yegliyorum aksisi kendime saygısızlık gibi oluyor
Işıltılı giyinmişsinİyi akşamlar
Bugün iyi kalori yakmışım. Temizlik yaptım
Yeme faslını da 1 saat önce kapattım
Sabah oğlumu kursa götürdüm kahvaltı edemedim. Yarım poça yedim
Öğlen arkadaşım geldi bir şeyler hazırladım ama kek vardı abur cubur hiçbirini yemedim
Biraz elma, az şekerli bir tatlı ama az yedim ondan
Akşam 4 çiğ köfteyi lavaş dürüm
Yarım ayran
Açım şu an açsam mutlu oluyorum
Bilerek giymedim aslında hırka aradım elime bu geçti. Görümcem vermiştiIşıltılı giyinmişsin
Köfteler bi tık büyüktü 1.5 köfte gibi düşün 3 koydum tabağa 2 sini yedim doydum valla baya baya doydum. Ayranla salata baya yedim şişirdi sanırımİyi akşamlar
Yİne çocuğun köftelerini yemiş
Ay demiii. Benim diyetisyen tek kutu diyordu küçük 75 g mi ne ondan. Ulen bu gövdeye neresine yetecekOlur tabi başka ne olacak menüde? Ton balığı 2 kutu anca olur tek kutu süzünce çok az oluyor
Öğlen menüsü saymiyim yiyebilecegim kısır belki biraz turşu kizartma yapacağım kanatta olacak ama yesemmikiOlur tabi başka ne olacak menüde? Ton balığı 2 kutu anca olur tek kutu süzünce çok az oluyor
Daha şimdi girebildim Chocolitam. Annemle uğraşiyorum . Yemek yemegi reddediyor. Siviyla beslemeye çalisiyorum .perişanlardayım. Dua edin insallah toparlar.Minnacık kaldı kadincağız.Çaresizlik çok zor şey.Allah düşmanimin başina vermesin .Alzahimer betet bir hastalikmiş. Bakan insanlarda ,hastada perişan oluyor. Artik sinirlerim iyice laçka .Ağlayip duruyorum.Tante Rosa Denise 3 gün menü yazılmadığı için 1 uyarı geldi. Bir sorun yoktur inşallah
Ay demiii. Benim diyetisyen tek kutu diyordu küçük 75 g mi ne ondan. Ulen bu gövdeye neresine yetecek
Öğlen menüsü saymiyim yiyebilecegim kısır belki biraz turşu kizartma yapacağım kanatta olacak ama yesemmiki
Ton balığı büyük kutu zor yiyorum zaten tıkıyor bi kac kasık barbunya yemeği yerim
Ton balığı büyük kutu zor yiyorum zaten tıkıyor
Gördüm maalesef gördüm büyüğü yerim bensweetgirlcandy bak hele ne diyor tıkıyor diyor bizim tıkanmada sorun demek.
Ah tantecim Allah anneciğine şifa rahatlık ferahlık versin seninde yardımcın olsun ağlama. Ne hayırlı evlatmışsın böyle ilgileniyorsun annenle. Bu zorluklarda da gösterdiğin emek çok kıymetli. İstediğin zaman yaz konuşalımDaha şimdi girebildim Chocolitam. Annemle uğraşiyorum . Yemek yemegi reddediyor. Siviyla beslemeye çalisiyorum .perişanlardayım. Dua edin insallah toparlar.Minnacık kaldı kadincağız.Çaresizlik çok zor şey.Allah düşmanimin başina vermesin .Alzahimer betet bir hastalikmiş. Bakan insanlarda ,hastada perişan oluyor. Artik sinirlerim iyice laçka .Ağlayip duruyorum.