Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Harikasın canım tebrikler.

Regl yüzündendir canım, cumartesiye kesin gider.

Hafta sonundan sabit kurtulmak başarı canım, cumartesiye eksi gelirsin bence.

Gider gider merak etme canım.

İnşallah cumartesiye eksilerle geleceksin canım.

Regl yüzünden böyle çıkmış olabilir, neyse ki çok fazla değil.

Tebrik ederim canım.

Biraz şişkinlik var galiba, ödem atıcı bir içecek dene mutlaka canım.

Teşekkür ederim kaptanım, senin için bu eksiler (Kendi kaptanlığımda toplam bu kadar kilo verememiştim)
Teşekkür ederim canm🥰

24 Aralık salı menüsü
Kahvaltı yok

14.00 öğle
100 gr civarı tavuk döner, marul salatası, 2 kornişon.

19.00 akşam
Fırında kefal balığı (büyüktü, yarısını yedim), marul yarım avakado 1 salatalık ile yağsız limonlu salata.

Gündüz 1 tane akşam 2 tane şekersiz çay.

Su 1.5 lt
Spor
45 dk yüzme (nasıl kanıtlanır bilmiyorum)
Adımlar bugün az, çünkü yine hiç durmayan bir yağmur vardı çıkamadım.
1000003125.jpg
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Ben daha önce tepsiyle yaptım, ince de dökmüştüm ama tam pişmedi gibi, pek sevemedik. Güzel bir tarifin varsa yaparım canım. Yılbaşı akşamına mutlaka yapıcam, bari hafif şeklini yapayım.
Ozamann tepsili yapinc apişmiyo içi bende sevemedim yaa yapışmaz tavaya az tereyağındada güzel olur yada zeytinyağında kaşıklama yaparsın öylede tepsiye yapabilirsin kaşıklama

Aayy ne guzelll miş miss gibi site ama aidatı fazladır😃😃😃
Verdikleri hizmete göre değer diye düşünüyoruz canım. Bir de bizim kirada bir evimiz vardı, o buranın kirasını ve aidatını, hatta bir kısım faturalarını karşılıyor, bedavaya geliyor gibi bizim için. Ama ilk kez böyle bir sitede oturuyorum, çok keyifliymiş.

Verdikleri hizmete göre değer diye düşünüyoruz canım. Bir de bizim kirada bir evimiz vardı, o buranın kirasını ve aidatını, hatta bir kısım faturalarını karşılıyor, bedavaya geliyor gibi bizim için. Ama ilk kez böyle bir sitede oturuyorum, çok keyifliymiş.
Güzel olnuş bu şekilde olması rahat tabii böyle siteler iyi benimkide hem çocuk için hemde yetiskin için havuz var hemde spor salonuda var her kat 6 daire 4 blok 😃 tabii geldiğm gunden beri hep sorunlu mutait hic bakamadi hersey kacak herşey bi eksik yönrtici begenmedik başka getirdik herseyi yapıyo bi kadın yapıyo herseye usulune yetisiyo vallahi

Ozamann tepsili yapinc apişmiyo içi bende sevemedim yaa yapışmaz tavaya az tereyağındada güzel olur yada zeytinyağında kaşıklama yaparsın öylede tepsiye yapabilirsin kaşıklama
En mantıklısı pankek tavasında sadece dibini yağlayıp pişirmek canım. Tepsiye de kaşıklama denerim birkaç tane, bakalım güzel olacak mı.

Güzel olnuş bu şekilde olması rahat tabii böyle siteler iyi benimkide hem çocuk için hemde yetiskin için havuz var hemde spor salonuda var her kat 6 daire 4 blok 😃 tabii geldiğm gunden beri hep sorunlu mutait hic bakamadi hersey kacak herşey bi eksik yönrtici begenmedik başka getirdik herseyi yspıyo bi kadın yspıyo herseye usulune yetisiyo vallahi
Bizim ekstradan kapalı havuz varmış sadece canım. Dediğin gibi spor salonu falan da var, üşenmeyip kullanmak lazım işte. Çocuklar için de siteler çok iyi oluyor, bir sürü arkadaşları oluyor. Güvenlik olduğu için endişelenmiyorsun, yazın gece yarısına kadar hem çocuk hem ben hatta tüm site bahcede falan oluyoruz keyifli oluyor.

Sizin katlardaki daire sayısı daha fazlaymış. Müteahhit olayı çok sıkıntı, tam bitirmeden gittiyse bir sorunla uğraşmak zorunda kalıyor insanlar. Neyse ki yöneticiniz iyiymiş canım. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Bencede pankek tavası varsa dsha iyi az yagda olsa birşey olmaz yanii
Var canım onda pişiririm artık. Off gece gece canım çekti.

Bu arada kaptanım ben az önce 1 su bardağı sıcak suyun içine 7-8 küp esmer şeker atıp içtim. Midem çok ağrıyordu, bu yöntem işe yarıyor. Bilgin olsun, menüme ek olarak yazmış olayım.

Jou Jou Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 D Diyettenvzgctm-olmuyo

Salı

Yesil cay

Sabah 9
2 yumurta
40 g kasar, 15 g tulum peyniri
1 hindi fume, 10 küçük yesil zeytin
Salatalık, marul

12.30 4 kuru kayısı, kahve

15.00 10 badem, yesil cay maden suyu

16.00
105 g tavuk fırın
100 g nohut haşlama
1 bardak ayran
Salata
12 adet kabuklu fistik

Spor 7200 adim

Eki Görüntüle 3526089
Güzel menü. Seni gidi gidi,bittin seeen😆😆demek isterdim ama yapamam sanki. 3 gün kala kapışsam da geçemem gibi🙈 dur bakalım sabah 69.00 sam yariscam senle 3 gün,kıran kırana. Ama 69.100 bile olsam,kurtarmıyor😸😸😸

Mavi don giymeye ramak kaldı:KK12: pek meraklı çıktın ha
Kız bu menü ile 1 kilo az çıktım biliyomusun:KK45:
Kaptanimmmm olmamış ammmaa menü neden böyle oldu kız kaptanim
Açlıktan çıkınca gözüm nasıl dönmüşse dedim bildiğin gibi git. :63:
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanlarım gelecek hafta için yarışmalar hakkında ne düşünüyorsunuz. Hani yılbaşı gecesi var ya, bir takım günahlara girilecek ya (kalorili yiyecekler mesela). Nasıl olacak hiç düşündünüz mü?
Hiç düşünmedim şimdi baktım takvime Salı 31 i. Cumartesiye çok var bence bişey olmaz.
Günaha girmeyelim bence :KK53:

Var canım onda pişiririm artık. Off gece gece canım çekti.

Bu arada kaptanım ben az önce 1 su bardağı sıcak suyun içine 7-8 küp esmer şeker atıp içtim. Midem çok ağrıyordu, bu yöntem işe yarıyor. Bilgin olsun, menüme ek olarak yazmış olayım.
Aaaa esmer şeker hic araştırmadım.biliyormusun beyazdan iyidir herhalde enazından

Aç karna : filtre kahve

Kahvaltı 10.00
Pek yapmış sayılmamm kızım yemedi ben yedim1 tane bazlama tereyağında 😐😐

Aa öğün
Avokado salatalık maydanoz kefirli tarçın zerdecal zencefil smoothie

17.00
Eki Görüntüle 3526083 Eki Görüntüle 3526084

1.5 litre su

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @Jasminium84
Waovvv harikasın :KK200:
Jou Jou Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 D Diyettenvzgctm-olmuyo

Salı

Yesil cay

Sabah 9
2 yumurta
40 g kasar, 15 g tulum peyniri
1 hindi fume, 10 küçük yesil zeytin
Salatalık, marul

12.30 4 kuru kayısı, kahve

15.00 10 badem, yesil cay maden suyu

16.00
105 g tavuk fırın
100 g nohut haşlama
1 bardak ayran
Salata
12 adet kabuklu fistik

Spor 7200 adim

Eki Görüntüle 3526089
Menü çok iyi:KK200:
Sağol birtanem valla sayenizde kuzum. grup %100 motivasyon kaynağım yoksa 50 kere bırakmıştım. 💞
Hedefine ulaşana kadar gitmek yok cınım :KK19:
Menüm ektedir 🫡

Şu karb hep en fazla

Tatlı krizim geldi ballı fıstık ezmeli Karabüğday ile sonlandırdım 😀

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @Jasminium84

Eki Görüntüle 3526121
Karbon çok yüksek olmuş. Proteini yükseltmen karbonu düşürmen lazım canım Proğram çok iyiymişHoppa
Kızlar bugün arkadaşlarım geldi ya kahvaltı ya Bayadır görüşmüyorduk anaam ne kadar zayıflamışsınlar hava da uçuştu bende attım havamı e 20 kilo verdim olsun o kadar diyee 😂😂 e tabi mutlu oluyor insan bi gururu oksaniyor
Senin adına çok sevindim Maşallah diyeyim 20 kilo az mı :sampiyon:
Hayırlı akşamlar🌺

12.00

1 dilim ekmek
2h yumurta
Kuru Domatesli zeytinli Salata
Marul maydanoz
2 patates kızartma
1 dilim peynir

Turk kahvesi

17.30
Haslanmış hindi 2 parca
2 yk bulgur pilavı
Salata

1 avuç Antep fıstık.

2. 5 lt su
Ellssa Ellssa @Jasminium84
Çok iyi doyurucu menü en azından :rapci:
Sağlık olsun diyelim 💕

Bu arada sen neden artı geldin canım, regl falan mı yakın. Menulerinde sıkıntı yoktu sanki.
Cuma Cumartesi regl olucağını söylüyordu. Tansiyon git gel den olabilir.

Bizim ekstradan kapalı havuz varmış sadece canım. Dediğin gibi spor salonu falan da var, üşenmeyip kullanmak lazım işte. Çocuklar için de siteler çok iyi oluyor, bir sürü arkadaşları oluyor. Güvenlik olduğu için endişelenmiyorsun, yazın gece yarısına kadar hem çocuk hem ben hatta tüm site bahcede falan oluyoruz keyifli oluyor.
Ne güzel iştee bizimki sorun yüzünden daha yeni yeni sosyal olmaya başlıyor sitedekiler hatta komşu toplaşması vardı spor salona gelelim derken hickimse gelmedi 9 kisi anca varız düşün degişik bi site ben pek kimseyi samimi bulmiyorum zaten kim kimin neyin neoldugunuda bilmiyorr 💆‍♀️
Sizin katlardaki daire sayısı daha fazlaymış. Müteahhit olayı çok sıkıntı, tam bitirmeden gittiyse bir sorunla uğraşmak zorunda kalıyor insanlar. Neyse ki yöneticiniz iyiymiş canım. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Bitirdidee dandik abudik gubidik şeyler pek bakmadı her şikayet olmasına rağmen neseki kiradayız ev sahibimiz hallediyor bize satmak istiyorr hatta adam diyo bezdum artık😃😃 hic harcamadığım şeyleri bu eve harcsdadım diyo bide kendisinin birçok dairesi var 😃😃 dedim ollmmaaahhhh😃😃😃😃

Bugünkü menüm

10:00
1 muz

dünkü menümde sabah 1 muz 1 portakal vardı.

11:30
2 haşlanmış yumurta
1 kaşık menemen
1 kase humus
yeşil zeytin
Az deri peyniri
3 dilim tam buğday

16:00
1 kase kars usulü pirinç çorba
1 tane ev yapımı kurabiye kış çayı

19:00
1 kase tarhana çorbası