Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

24 Aralık menü
09.30 1fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 1 bardak badem sütü içine elma chia badem çörek otu ve tarçın ile smoothie
15.00 3 kaşık yoğurt içine 1 kapya 10 badem
18.30 1 tabak tavuklu salata 1 şişe maden suyu
3 litre su 19.000 adım
Kitap yeni başlayamadım çocuğa kitap okuduktan sonra ufaklığı uyuturken uyumuşum
Ona okuduğumu yazayım bari 🤣 Süper Patates 5-süpermarkette define avı (sue hendek&paul linnet)
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84 Boncuk2307 Boncuk2307 Eki Görüntüle 3526308
adımların şahane yine, afiyet olsun canımm :KK9: :KK68:

teşekkürler canımm :KK68:

evet canım ben de öyle yapmak istiyorum bakalım

regl yakın ya karbonhidrat istiyor canım :KK23:
Cennet hurması içine badem ve kakao at karıştır çikolata gibi oluyor hem tatlı ihtiyacını da karşılar öğleden sonra ben ara öğün olarak yapacam
Tarif yazayım nasıl istersen öyle yapabilirsin
3 kaşıl yoğurt içine 2 kaşık yulaf 1çk chia 1 çk keten tohumu 1 yk tahin yarım cennet hurması, ham kakao ve 8-9 badem
Muz+kakao ikilisi de güzel oluyor

İyi akşamlar kızlar

Reglden acayip halsiz oluyorum ben. Ne yazık ki adım az oldu. Dün olamamisti. Bugun yarılayabildim.

Bu iki günü nasil telafi edebilirim. İlk sayfada yazildigi gibi ertesi gün 10.000 olmalı dimi?

24 ARALIK SALI

BAŞLANGIÇ
5 badem

ARA
Bitki çayı

ANA ÖĞÜN
Meksika fasulyeli tavuk salatası
Şeftali-tarçınlı probiyotik kefir

ARA
Tornado yer fıstıklı protein bar (50 gr)

AKŞAM
Bir kase erişteli mercimek yemeği (eristeleri asla bol değil arkadaslar. Mercimek yemeği. Mercimek agirlikli)
7 kaşık sade makarna (az karbonhidratla aksami ettigimden, akşam biraz gerekliydi) abartmadan.
Salata

ARA
Karışık meyve suyu (200 ml)

SU
1,5

Ellssa Ellssa

@LenaG

Jasminium84 Jasminium84

Boncuk2307 Boncuk2307

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3526237
Arada boyle olabiliyor. Keske cok yedim dediğim gunler bu kadar ile kalsam ben. Yani istahin varsa ve bu kadarla kaldinsa cok iyi denir. Ama azmin var daha iyi olsun dersen

aksam a +makarna yerine yogurt ve sebze koysan hatta proteini biraz daha arttirsan daha iyi olurdu💗

Cennet hurması içine badem ve kakao at karıştır çikolata gibi oluyor hem tatlı ihtiyacını da karşılar öğleden sonra ben ara öğün olarak yapacam
Tarif yazayım nasıl istersen öyle yapabilirsin
3 kaşıl yoğurt içine 2 kaşık yulaf 1çk chia 1 çk keten tohumu 1 yk tahin yarım cennet hurması, ham kakao ve 8-9 badem
Muz+kakao ikilisi de güzel oluyor
evet bunu muhakkak yapacağım, kahvaltı niyetine bile yerim ki ben bunu :KK68:

Günaydın kızlar mutlu sabahlar . Regli ağrılarım bu ay tavan yaptı 3 gün dolu dizgin devam ediyor ağrı ve şişlik .korkudan tartıya çıkamıyorum . Canım inanılmaz karbonhidrat çekiyor. Sabah amannn 2 dilimle tost mu yesem :KK57: yoksa buzluktan 1 açmami çıkartsam :olamaz:yoksa krepmi yapsam 1 taneden birsey olmaz :110: diye diye bu saati getirdim.

1000002351.jpg
Sem2024 Sem2024 gel canm kahvaltı yapalim senin açlıktan gözün dönmeye başlamiş 🥰

afiyet olsun canımm :KK60:

afiyet olsun canım :KK200:

canım afiyet olsun güzel bir menü olmuş :KK68:

olsun canımm :KK60:

reglime 3-4 gün var canım sanırım ondan oldu

afiyet olsun canım :KK200:

afiyet olsun tatlımm, nasıl oldunn :KK60:

afiyet olsun canım :KK60:

tebrikler canımmm çok sevindimmm iyi gidiyorsun zaten böyle devamm, afiyet olsun :KK60::KK9:
Teşekkür ediyorum kaptanım iç güveysinden hallice işte 🥹 gece insta da takılırken beni anlatan bizi anlatan bir sürü story görünce ağladım içimi döktüm. Ne yapsam iyi olurum bilmiyorum hiç.

Kız bu menü ile 1 kilo az çıktım biliyomusun:KK45:

Açlıktan çıkınca gözüm nasıl dönmüşse dedim bildiğin gibi git. :63:

Hiç düşünmedim şimdi baktım takvime Salı 31 i. Cumartesiye çok var bence bişey olmaz.
Günaha girmeyelim bence :KK53:
Ben o akşam yerim be kaptanım, bir süredir aşırı dikkat ediyorum biliyosun, benim hakkım değil mi, olmaz mı. Ya bir yerim şişerse güzel kaptanım :KK70: :KK70:

Aaaa esmer şeker hic araştırmadım.biliyormusun beyazdan iyidir herhalde enazından
Ben de araştırmadım ama bildiğim kadarıyla doğal rengi o. Beyazlatmak için ekstra işlemlerden geçiyor. Fayda zarar konusunu bilmiyorum canım, bakarsan benle de paylaş olur mu.

Ne güzel iştee bizimki sorun yüzünden daha yeni yeni sosyal olmaya başlıyor sitedekiler hatta komşu toplaşması vardı spor salona gelelim derken hickimse gelmedi 9 kisi anca varız düşün degişik bi site ben pek kimseyi samimi bulmiyorum zaten kim kimin neyin neoldugunuda bilmiyorr 💆‍♀️

Bitirdidee dandik abudik gubidik şeyler pek bakmadı her şikayet olmasına rağmen neseki kiradayız ev sahibimiz hallediyor bize satmak istiyorr hatta adam diyo bezdum artık😃😃 hic harcamadığım şeyleri bu eve harcsdadım diyo bide kendisinin birçok dairesi var 😃😃 dedim ollmmaaahhhh😃😃😃😃
Hiç iyi bir pazarlama stratejisi yapmıyor zaten, o kadar derdi varken ve siz bunu bilirken niye alasınız ki. Bu tarz yerlerde kirada olmak daha avantajlı canım.

Ben de araştırmadım ama bildiğim kadarıyla doğal rengi o. Beyazlatmak için ekstra işlemlerden geçiyor. Fayda zarar konusunu bilmiyorum canım, bakarsan benle de paylaş olur mu.

Canım benim çocuklar çaya süte vs şeker kullanmıyor. Ama onlara tatlı yapacağım zaman yada limonata komposto vs yaptigimda esmer şeker kullaniyorum. İşlenmemiş olduğu için daha iyi

Yüzmeyi kanıtlamaya gerek yok canım o kadar değil yani
Tamam canım, eğer aksilik olmazsa her gün listemde olacak. En sevdiğim ve en kolay gelen spor. Daha önceki zayıflama serüvenimde inanılmaz incelme sağlamıştı o yüzden de mutlaka yapmaya çalışıyorum.
Keyfin daim olsun canım :KK200:
amin canım Allah hepimizin keyfini daim etsin :KK200:

X