Aaaaaaaaaaw nereduuBence dehatta birazdan mayomu giyip yüzmeye gideceğim
Gidecek başka yoluBencedee amaann birsye yok verirsinnn vucudunu şaşırtmak gerek
Noldu diye sorcaktım yazmışsınYok valizi hazırladım ciddi olduğumu anlasın diye bilet aldığım sitenin fotoğrafını da attım geldi eve bir cinnet. Şimdi iyiyim de tansiyonum çıktı sadece. Sabrımı sınıyor şimdi de diyor ki ne kadar doluymuşsun boşalttın içini rahatladın mı dedim rahatlamadım. Seni doğrasam yine de rahatlamam, tövbe tövbe diyor. Adam böyle bir tuhaf geniş mi desem gamsız mı bilemedim
Sonu iyi bitsin bişey olmaz çamaşır teline. Umarım bu sefer akıllanırYok aslında çocuğa da ilgisiz o ayrı da. Bu sefer ki o değil, bizim çamaşır makinesi bozuldu. Almaya gidecektik işten geç çıkıyorum ben alayım dedi tamam dedim. Bugün yağmurlu diye erken çıkmış dedim ki ben de olayım sonuçta ben kullanacağım. Bana haber vermeden gitmiş resmini attı bunu aldım diye. Zaten orda bir sinirlendim, eve gelince konuşuruz diye bekliyorum kahvaltı yaparız diye. Bir saat falan sonra aradım adam ablasına gitmiş karnını doyurmuş çay içiyorum diyor gevşek gevşek gel diyorum çayımı içeyim gelirim diyor. İyice dellendim ben de. Bekliyorum gelmiyor bekliyorum glmiyor. Mesaj attım bilet sitesini kendi bilgilerimi doldurmuştum sadece onayla butonuna basılacak. Mesajlara bakmıyor inadına. Valizi de hazırladım. Geliyor musun diye aradım hala gelmiyor hazırlandım ben de dedim ben geliyorum insan içinde nasıl kavga ediliyor bakalım görelim dedim. Beş dakikada geldi. Ablama giderken sana mı soracağım diyor. Konu o değil bir, ikincisi evet bana soracaksın ben eşek başı mıyım evde. Bu kadın kaç gündür ağrı çekiyor götüreyim de kafası dağılsın demiyor kendi gidiyor. Neyse bir kriz geldi geçti bu şekilde. Olan çamaşır telime oldu kırdım da.
Afiyet olsun canım tadı guzelmiydi yarın bende deneyimAç karna : filtre kahve
Kahvaltı 10.00
Pek yapmış sayılmamm kızım yemedi ben yedim1 tane bazlama tereyağında
Aa öğün
Avokado salatalık maydanoz kefirli tarçın zerdecal zencefil smoothie
17.00
Eki Görüntüle 3526083 Eki Görüntüle 3526084
1.5 litre su
Ellssa Boncuk2307 @Jasminium84
Ben beğendim bebeğimm ama sarimsakli yoğurt karişımı etcektim üşendim o ara sarımsaği rendelemeye onunla daha güzel oluyormuş acayip şişirdi beni karnım davulAfiyet olsun canım tadı guzelmiydi yarın bende deneyim
Teşekkürler canBen beğendim bebeğimm ama sarimsakli yoğurt karişımı etcektim üşendim o ara sarımsaği rendelemeye onunla daha güzel oluyormuş acayip şişirdi beni karnım davul
Normalde böyle ama ben tavukla ettim
Eki Görüntüle 3526162
Menü harika olmuşKizlarcımmm bugünkü menüm
Saat 10.00 yesiçay
Saat 11.00 kıymalı yumurta (2adet) ,1 parça peynir 1 dilim k.ekmegi , 2 yesil biber ,4 zeytin
Saat 12.00 tarcinli limonlu çay
Saat 13.00 kiraz sapı çayı
Saat 14.00 maden suyu
Saat 15.00 Türk kahvesi 6 fındık
Saat 17.00 1tabak kıymalı pırasa yemeği 1 dilim ekmek yoğurt yerim
Su 3litre ye tamamlarım
Regliden sanırım bugün çok acıktım çokkkk zorlandım. Sürekli birseyler içtim kendimi tutmak için. İçimdeki canavarı bir bıraksam
Jou Boncuk2307 Ellssa
Teşekkür ederim canımHarikasın kaptanım
Çok teşekkür ederim kaptanımburaya başladığımdan beri az bile olsa hep eksiyle gelmek beni mutlu ediyor. Bu sabah aynadaki görüntüm de çok keyif verdi, fark edilecek dereceye gelmiş artık.
ahhhh ama ben seni kaçırdım ahhhh
Çok gzel afiyet olsun canımHerkese iyi aksamlar kizlarr hemen menumu yazayım
Sabah misafirim vardı bi tik fazla kaçmış olabilir
Bunlar hep azar azar
Menemen yumurta salatası
Peynir 3 zeytin
Yeşillik
Ceyrek simit
Yoğurtlu pancar salatası
Ara
1 avuç fıstık
Akşam
Yoğurtlu pancar salatası
Haşlanmış nohut bir avuç kadar
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Jou
Fatsecret bunun gibi başla uygulamalr da var kalori saymak içinAfiyet olsun canım programın adı nedir
Dolmanın yanında yoğurt güzel olurdu. Afiyet olsun canımSabah Antep peynir üç çatal yarım tb ekmek
Biraz salata yessilik
Akşam 3 biber dolması salata
Ara Antep fıstık yer fıstığı kuş üzüm iki ceviz iki kayısı aşure oldum icimara yemeyi hic sevmem ama bu regl beni çok etkiliyor canım sürekli tatlı çekiyor
Ellssa Boncuk2307
Yüzdüm geldim canım, sitenin havuzu. Açmakta bayağı bir geciktiler ama şükür açıldı.Aaaaaaaaaaw nereduu
Heee kapalımı bizimkisi açık havuz oyle yüzme müzme olmazzYüzdüm geldim canım, sitenin havuzu. Açmakta bayağı bir geciktiler ama şükür açıldı.
Mavi don giymeye ramak kaldıDünkü menüm
10:00
1 tandır ekmeği ile nohut dürümü
15:00
1 kase patlamış mısır
1 kurabiye
19:00
Barbun
Bol salata
azcık humus
Jou Boncuk2307
Bende vallahi zor buluyorum yaa bianda çıktı karşımaTeşekkürler cantarif bulamıyorum akşam olunca
Kaptanimmmm olmamış ammmaa menü neden böyle oldu kız kaptanimDünkü menüm
10:00
1 tandır ekmeği ile nohut dürümü
15:00
1 kase patlamış mısır
1 kurabiye
19:00
Barbun
Bol salata
azcık humus
Jou Boncuk2307
İkisi de var canım, yaz kış havuz keyfisi. Yani benim yazın o bikinileri giyebilmeye ihtiyacım var, mayolardan bıktımHeee kapalımı bizimkisi açık havuz oyle yüzme müzme olmazzyaz ancs
Güzel görünüyordu ama kabaktan tiksindim gibi. sadece mücverini yiyesim var.Bende vallahi zor buluyorum yaa bianda çıktı karşıma
O yüzden bir süre ara vermek lazım ya da yiyeceğini yanında taşımak lazımKesinlikle öyle canım. Diyorlar ki o kadar senin için hazırladık yemeyincede kötü hissediyorum. Tabi yiyince de.