- 7 Ağustos 2016
- 4.376
- 16.309
Teşekkür ederim canmHarikasın canım tebrikler.
Regl yüzündendir canım, cumartesiye kesin gider.
Hafta sonundan sabit kurtulmak başarı canım, cumartesiye eksi gelirsin bence.
Gider gider merak etme canım.
İnşallah cumartesiye eksilerle geleceksin canım.
Regl yüzünden böyle çıkmış olabilir, neyse ki çok fazla değil.
Tebrik ederim canım.
Biraz şişkinlik var galiba, ödem atıcı bir içecek dene mutlaka canım.
Teşekkür ederim kaptanım, senin için bu eksiler (Kendi kaptanlığımda toplam bu kadar kilo verememiştim)
Firına yapabilirsin kuzumm küçük küçük psrçalsrlaGüzel görünüyordu ama kabaktan tiksindim gibi. sadece mücverini yiyesim var.
Aayy ne guzelll miş miss gibi site ama aidatı fazladırİkisi de var canım, yaz kış havuz keyfisi. Yani benim yazın o bikinileri giyebilmeye ihtiyacım var, mayolardan bıktım
Neyse ki davet eden de yok davet edeceğim de yok, şanslıyım demek ki.O yüzden bir süre ara vermek lazım ya da yiyeceğini yanında taşımak lazım
Ben daha önce tepsiyle yaptım, ince de dökmüştüm ama tam pişmedi gibi, pek sevemedik. Güzel bir tarifin varsa yaparım canım. Yılbaşı akşamına mutlaka yapıcam, bari hafif şeklini yapayım.Firına yapabilirsin kuzumm küçük küçük psrçalsrla
Ozamann tepsili yapinc apişmiyo içi bende sevemedim yaa yapışmaz tavaya az tereyağındada güzel olur yada zeytinyağında kaşıklama yaparsın öylede tepsiye yapabilirsin kaşıklamaBen daha önce tepsiyle yaptım, ince de dökmüştüm ama tam pişmedi gibi, pek sevemedik. Güzel bir tarifin varsa yaparım canım. Yılbaşı akşamına mutlaka yapıcam, bari hafif şeklini yapayım.
Verdikleri hizmete göre değer diye düşünüyoruz canım. Bir de bizim kirada bir evimiz vardı, o buranın kirasını ve aidatını, hatta bir kısım faturalarını karşılıyor, bedavaya geliyor gibi bizim için. Ama ilk kez böyle bir sitede oturuyorum, çok keyifliymiş.Aayy ne guzelll miş miss gibi site ama aidatı fazladır
Güzel olnuş bu şekilde olması rahat tabii böyle siteler iyi benimkide hem çocuk için hemde yetiskin için havuz var hemde spor salonuda var her kat 6 daire 4 blokVerdikleri hizmete göre değer diye düşünüyoruz canım. Bir de bizim kirada bir evimiz vardı, o buranın kirasını ve aidatını, hatta bir kısım faturalarını karşılıyor, bedavaya geliyor gibi bizim için. Ama ilk kez böyle bir sitede oturuyorum, çok keyifliymiş.
En mantıklısı pankek tavasında sadece dibini yağlayıp pişirmek canım. Tepsiye de kaşıklama denerim birkaç tane, bakalım güzel olacak mı.Ozamann tepsili yapinc apişmiyo içi bende sevemedim yaa yapışmaz tavaya az tereyağındada güzel olur yada zeytinyağında kaşıklama yaparsın öylede tepsiye yapabilirsin kaşıklama
Bencede pankek tavası varsa dsha iyi az yagda olsa birşey olmaz yaniiEn mantıklısı pankek tavasında sadece dibini yağlayıp pişirmek canım. Tepsiye de kaşıklama denerim birkaç tane, bakalım güzel olacak mı.
Bizim ekstradan kapalı havuz varmış sadece canım. Dediğin gibi spor salonu falan da var, üşenmeyip kullanmak lazım işte. Çocuklar için de siteler çok iyi oluyor, bir sürü arkadaşları oluyor. Güvenlik olduğu için endişelenmiyorsun, yazın gece yarısına kadar hem çocuk hem ben hatta tüm site bahcede falan oluyoruz keyifli oluyor.Güzel olnuş bu şekilde olması rahat tabii böyle siteler iyi benimkide hem çocuk için hemde yetiskin için havuz var hemde spor salonuda var her kat 6 daire 4 bloktabii geldiğm gunden beri hep sorunlu mutait hic bakamadi hersey kacak herşey bi eksik yönrtici begenmedik başka getirdik herseyi yspıyo bi kadın yspıyo herseye usulune yetisiyo vallahi
Var canım onda pişiririm artık. Off gece gece canım çekti.Bencede pankek tavası varsa dsha iyi az yagda olsa birşey olmaz yanii
Güzel menü. Seni gidi gidi,bittin seeenJou Ellssa Boncuk2307 D Diyettenvzgctm-olmuyo
Salı
Yesil cay
Sabah 9
2 yumurta
40 g kasar, 15 g tulum peyniri
1 hindi fume, 10 küçük yesil zeytin
Salatalık, marul
12.30 4 kuru kayısı, kahve
15.00 10 badem, yesil cay maden suyu
16.00
105 g tavuk fırın
100 g nohut haşlama
1 bardak ayran
Salata
12 adet kabuklu fistik
Spor 7200 adim
Eki Görüntüle 3526089
Kız bu menü ile 1 kilo az çıktım biliyomusunMavi don giymeye ramak kaldıpek meraklı çıktın ha
Açlıktan çıkınca gözüm nasıl dönmüşse dedim bildiğin gibi git.Kaptanimmmm olmamış ammmaa menü neden böyle oldu kız kaptanim
Hiç düşünmedim şimdi baktım takvime Salı 31 i. Cumartesiye çok var bence bişey olmaz.Ellssa Boncuk2307 kaptanlarım gelecek hafta için yarışmalar hakkında ne düşünüyorsunuz. Hani yılbaşı gecesi var ya, bir takım günahlara girilecek ya (kalorili yiyecekler mesela). Nasıl olacak hiç düşündünüz mü?
Amann diyelim nazar değmeyeeeeeeKız bu menü ile 1 kilo az çıktım biliyomusun
Açlıktan çıkınca gözüm nasıl dönmüşse dedim bildiğin gibi git.
Hiç düşünmedim şimdi baktım takvime Salı 31 i. Cumartesiye çok var bence bişey olmaz.
Günaha girmeyelim bence
Aaaa esmer şeker hic araştırmadım.biliyormusun beyazdan iyidir herhalde enazındanVar canım onda pişiririm artık. Off gece gece canım çekti.
Bu arada kaptanım ben az önce 1 su bardağı sıcak suyun içine 7-8 küp esmer şeker atıp içtim. Midem çok ağrıyordu, bu yöntem işe yarıyor. Bilgin olsun, menüme ek olarak yazmış olayım.
Waovvv harikasınAç karna : filtre kahve
Kahvaltı 10.00
Pek yapmış sayılmamm kızım yemedi ben yedim1 tane bazlama tereyağında
Aa öğün
Avokado salatalık maydanoz kefirli tarçın zerdecal zencefil smoothie
17.00
Eki Görüntüle 3526083 Eki Görüntüle 3526084
1.5 litre su
Ellssa Boncuk2307 @Jasminium84
Menü çok iyiJou Ellssa Boncuk2307 D Diyettenvzgctm-olmuyo
Salı
Yesil cay
Sabah 9
2 yumurta
40 g kasar, 15 g tulum peyniri
1 hindi fume, 10 küçük yesil zeytin
Salatalık, marul
12.30 4 kuru kayısı, kahve
15.00 10 badem, yesil cay maden suyu
16.00
105 g tavuk fırın
100 g nohut haşlama
1 bardak ayran
Salata
12 adet kabuklu fistik
Spor 7200 adim
Eki Görüntüle 3526089
Hedefine ulaşana kadar gitmek yok cınımSağol birtanem valla sayenizde kuzum. grup %100 motivasyon kaynağım yoksa 50 kere bırakmıştım.
Karbon çok yüksek olmuş. Proteini yükseltmen karbonu düşürmen lazım canım Proğram çok iyiymişMenüm ektedir
Şu karb hep en fazla
Tatlı krizim geldi ballı fıstık ezmeli Karabüğday ile sonlandırdım
Ellssa Boncuk2307 @Jasminium84
Eki Görüntüle 3526121
Senin adına çok sevindim Maşallah diyeyim 20 kilo az mıKızlar bugün arkadaşlarım geldi ya kahvaltı ya Bayadır görüşmüyorduk anaam ne kadar zayıflamışsınlar hava da uçuştu bende attım havamı e 20 kilo verdim olsun o kadar diyeee tabi mutlu oluyor insan bi gururu oksaniyor
Çok iyi doyurucu menü en azındanHayırlı akşamlar
12.00
1 dilim ekmek
2h yumurta
Kuru Domatesli zeytinli Salata
Marul maydanoz
2 patates kızartma
1 dilim peynir
Turk kahvesi
17.30
Haslanmış hindi 2 parca
2 yk bulgur pilavı
Salata
1 avuç Antep fıstık.
2. 5 lt su
Ellssa @Jasminium84
Cuma Cumartesi regl olucağını söylüyordu. Tansiyon git gel den olabilir.Sağlık olsun diyelim
Bu arada sen neden artı geldin canım, regl falan mı yakın. Menulerinde sıkıntı yoktu sanki.
Ne güzel iştee bizimki sorun yüzünden daha yeni yeni sosyal olmaya başlıyor sitedekiler hatta komşu toplaşması vardı spor salona gelelim derken hickimse gelmedi 9 kisi anca varız düşün degişik bi site ben pek kimseyi samimi bulmiyorum zaten kim kimin neyin neoldugunuda bilmiyorrBizim ekstradan kapalı havuz varmış sadece canım. Dediğin gibi spor salonu falan da var, üşenmeyip kullanmak lazım işte. Çocuklar için de siteler çok iyi oluyor, bir sürü arkadaşları oluyor. Güvenlik olduğu için endişelenmiyorsun, yazın gece yarısına kadar hem çocuk hem ben hatta tüm site bahcede falan oluyoruz keyifli oluyor.
Bitirdidee dandik abudik gubidik şeyler pek bakmadı her şikayet olmasına rağmen neseki kiradayız ev sahibimiz hallediyor bize satmak istiyorr hatta adam diyo bezdum artıkSizin katlardaki daire sayısı daha fazlaymış. Müteahhit olayı çok sıkıntı, tam bitirmeden gittiyse bir sorunla uğraşmak zorunda kalıyor insanlar. Neyse ki yöneticiniz iyiymiş canım. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.