Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Amman diyim.ic sesine uymaaa sakın ha cumartesi çok güzel eksi olacaksın onu düşün
Önce bi günaydın demek lazım dimi

Günaydın güzellikler, çok güzel bir gün olsun
Canimm sende dukan yapiyordun demi hangi zamanlarda içiyorsun peki ben genelde akşam yemekten sonra başlıyorum ama yanlış mı yapıyorum acep

Kuzum bu hafta sabit veya -200gr a okeyim

Teşekkür ederim kaptanım dün doğum günü kutlaması vardı arkadaşlar pastaları yerken ben elime kavanozumu aldım ara öğünümü yedim eve gelince de kendimi ayna karşısında tebrik ettim
süpersin canımm, iradene kocamaaannnn bi alkış benden

ynn hem lezzetli hem taşıması da kolay ben genelde akşamdan ertesi gün ara öğünümü hazırlıyorum anlık yapsam çocukla zaman olmayabiliyor
evet pratik de birşey hem tatlı isteğimi de bastırır

Teşekkür ediyorum kaptanım iç güveysinden hallice işte gece insta da takılırken beni anlatan bizi anlatan bir sürü story görünce ağladım içimi döktüm. Ne yapsam iyi olurum bilmiyorum hiç.
ahhhh sana kıyamammm ilişki dinamiğinizi bilmiyorum kuzum yorum yapamıyorum, ama Allah sana yol gösterecektir.

bana üst üste geldi eşimden ayrı kızımdan ayrı, sonra ilişkimizdeki rollerimize bakınca çok verici olup kendime hiç zaman ayırmadığımı farkedip o yönde bir adım attım. sende eminimki çıkış yolunu bulacaksın canım, sana ve ilişkinize iyi gelecek yolu Allah kolaylıkla gösterir umarım sana

Tamam canım, eğer aksilik olmazsa her gün listemde olacak. En sevdiğim ve en kolay gelen spor. Daha önceki zayıflama serüvenimde inanılmaz incelme sağlamıştı o yüzden de mutlaka yapmaya çalışıyorum.
kesinlikle yüzmenin en etkili spor olduğunu düşünüyorum ben de, hepi topu 1 haftalık tatillerimde bile öncesi ile sonrası arasında farkı hissediyorum

yok. İstemiyorum mavi donu.
Dünkü menüm:
11:00
1 yumurta
1 dilim ekmek yoğurtlu
1dilim ekmek tahin pekmez mavi don geliyo mavi don

Arada:
Bir kaç hurma 5-6 badem

Akşam: 1 çorba kasesinde
2 kaşıl fasülye 2 kaşıl pilav

Arada bir kaç badem (10-12) bir iki hurma

Şu günlerde iştahım pek yon aslında, yemesem yemem de migrenimi fena tetikliyor.

Su: 1 litre mavi dona 1 adım daha

Adımlar: Mavi dondan ancak 4673 adım kaçabilmişim.

Bugün kendime ve kaptanıma söz. 10 bin adım+ en az 2 lt su...

Ben ders saatlerimi de ekleyeceğim kaç saat çalıştıysam.

Jou Ellssa Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_2305.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 3
Allah razı olsun ablam çok iyi geliyor bana dediklerin inşallah Rabbim yol gösterir de şu depresyon moddan çıkarım. Hiçbir şeye hevesim de takatim de yok gibi. 80 yaşnda hissediyorum. Sizleri de sıkıyorum böyle hakkınızı helal edin

Migrenin varsa tabi açlıktandır zatenn son 3 gün kaldı

Teşekkür ediyorum kaptanım, evet küçük gibi görünüyor ama kaç kere uyardım aynı konuda. Bütün gün temizlik yaptırdım yetmiştir ona.
İyi yapmışsın canım, acısını çıkarmışsındır. İnşallah o da bundan sonra bu noktalara dikkat eder.
İyiyim kaptanım elimi nereye nasıl vurdum bilmiyorum ama parmaklarım morarmış
Üzüldüm be canım, kendine niye zarar verdin, dikkat et.
Tabii ki herkes kendine yapıyor canım, sen burada sadece düzeni korumaya çalışıyorsun. Onu yap bunu yapma diyemem sana tabi ki, gönlün nasıl istiyorsa öyle yap. Ama her şeyden önce kendini düşün olur mu

Yılbaşı için de genel karar ne verilirse ona uyarım ben de. Belki haftaya izin isterim, aslında çok yemem ama yine de takımlara zarar vermemek adına izinli olurum diye düşündüm.

Kitaplarına bayıldım, bence bu da sayılır

ahh canım geçmiş olsun, regl ağrısı yorucu. Senin yerinde olsam tam buğday ekmekle tost yapardım, diyeti bozmuş da olmazsın ama sakın açma çıkarma. Yani umarım çıkarmamışsındır.

Canım benim çocuklar çaya süte vs şeker kullanmıyor. Ama onlara tatlı yapacağım zaman yada limonata komposto vs yaptigimda esmer şeker kullaniyorum. İşlenmemiş olduğu için daha iyi
Ben de içeceklere şeker kullanmıyorum canım, niyeyse bu esmer şekeri alıp koymuşuz. Akşam midem ağrıyınca eşimden şekerli su istedim, bunu getirdi, diyetine daha uygun diyor sağolsun. Ne kadar farkeder bilmem ama işlenmemiş olması iyi tabi.

Canım ben şu an karnivor diyeti yaptığım için başka hiçbir destek kullanmıyorum (hatta takviyelerimi bile şeker içerdiği için almıyorum).

Dukan tüm gün içilebilir canım ama sadece akşama bırakma bence. Bütün güne dağıtarak içince şişkinlik problemini ve wc sorununu ortadan kaldırıyordu (hatta beni ishal yapıyor, çünkü bağırsaklarım normalde de iyi çalışır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…