Amman diyim.ic sesine uymaaa sakın ha cumartesi çok güzel eksi olacaksın onu düşünGünaydın kızlar mutlu sabahlar . Regli ağrılarım bu ay tavan yaptı 3 gün dolu dizgin devam ediyor ağrı ve şişlik .korkudan tartıya çıkamıyorum . Canım inanılmaz karbonhidrat çekiyor. Sabah amannn 2 dilimle tost mu yesemyoksa buzluktan 1 açmami çıkartsam yoksa krepmi yapsam 1 taneden birsey olmaz diye diye bu saati getirdim.
Canimm sende dukan yapiyordun demi hangi zamanlarda içiyorsun peki ben genelde akşam yemekten sonra başlıyorum ama yanlış mı yapıyorum acepÖnce bi günaydın demek lazım dimi
Günaydın güzellikler, çok güzel bir gün olsun
Amman diyim.ic sesine uymaaa sakın ha cumartesi çok güzel eksi olacaksın onu düşün
Canimm sende dukan yapiyordun demi hangi zamanlarda içiyorsun peki ben genelde akşam yemekten sonra başlıyorum ama yanlış mı yapıyorum acep
Sen öyle diyosan -1 in garantisi vardırKuzum bu hafta sabit veya -200gr a okeyim
süpersin canımm, iradene kocamaaannnn bi alkış bendenTeşekkür ederim kaptanımdün doğum günü kutlaması vardı arkadaşlar pastaları yerken ben elime kavanozumu aldım ara öğünümü yedim eve gelince de kendimi ayna karşısında tebrik ettim
evet pratik de birşey hem tatlı isteğimi de bastırırynn hem lezzetli hem taşıması da kolay ben genelde akşamdan ertesi gün ara öğünümü hazırlıyorum anlık yapsam çocukla zaman olmayabiliyor
ahhhh sana kıyamammmTeşekkür ediyorum kaptanım iç güveysinden hallice iştegece insta da takılırken beni anlatan bizi anlatan bir sürü story görünce ağladım içimi döktüm. Ne yapsam iyi olurum bilmiyorum hiç.
afiyet olsun canımm24 aralik salı
Sabah 11de biberli omlet , çeyrek simit, kasar
ara öğün turk kahvesi, maden suyu
17.30da yarım porsiyon mantı, bir tabak salata
2 lt su
Jasminium84 Ellssa
kesinlikle yüzmenin en etkili spor olduğunu düşünüyorum ben de, hepi topu 1 haftalık tatillerimde bile öncesi ile sonrası arasında farkı hissediyorumTamam canım, eğer aksilik olmazsa her gün listemde olacak. En sevdiğim ve en kolay gelen spor. Daha önceki zayıflama serüvenimde inanılmaz incelme sağlamıştı o yüzden de mutlaka yapmaya çalışıyorum.
Aynen öylee neler dönüyor gördükHiç iyi bir pazarlama stratejisi yapmıyor zaten, o kadar derdi varken ve siz bunu bilirken niye alasınız ki. Bu tarz yerlerde kirada olmak daha avantajlı canım.
Sağlıksız ama zararlıymış beyaz şekerle farkı yokmuşBen de araştırmadım ama bildiğim kadarıyla doğal rengi o. Beyazlatmak için ekstra işlemlerden geçiyor. Fayda zarar konusunu bilmiyorum canım, bakarsan benle de paylaş olur mu.
Bide adım attın yeterli24.12.2024
09.00
2 haşlanmış yumurta
Yarım açma
11.00
3 hurma
16.30
3 çiğ köfte
1 poğaça
20.30
1 ayva
1 elma
Dün hiç olmadı biliyorum iştahım çok açıktı bugün dengeleyeceğim inşallah
Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk yoga ve 10.369 adım
Kitap: nora roberts-miras 11 sayfa
Ellssa Boncuk2307 Jou
Eki Görüntüle 3526303
Varmı Mavi don giymek isteyenn♀
Sem2024
@Cicekbocekkaktus
@Tutku44
@Goklerce
P Purple58
@Arke
Ellssa
rockandroll
Aynn kaptanım kendimiz için de bişey yapmış oluyoruz psikolojik olarak da iyi geliyor normalde hep ev halkı için yapıyoruz çoğu şeyi bı da kendimize özel oluyorsüpersin canımm, iradene kocamaaannnn bi alkış benden
evet pratik de birşey hem tatlı isteğimi de bastırır
Allah razı olsun ablam çok iyi geliyor bana dediklerinsüpersin canımm, iradene kocamaaannnn bi alkış benden
evet pratik de birşey hem tatlı isteğimi de bastırır
ahhhh sana kıyamammmilişki dinamiğinizi bilmiyorum kuzum yorum yapamıyorum, ama Allah sana yol gösterecektir.
bana üst üste geldi eşimden ayrı kızımdan ayrı, sonra ilişkimizdeki rollerimize bakınca çok verici olup kendime hiç zaman ayırmadığımı farkedip o yönde bir adım attım. sende eminimki çıkış yolunu bulacaksın canım, sana ve ilişkinize iyi gelecek yolu Allah kolaylıkla gösterir umarım sana
Migrenin varsa tabi açlıktandır zatenn son 3 gün kaldıyok. İstemiyorum mavi donu.
Dünkü menüm:
11:00
1 yumurta
1 dilim ekmek yoğurtlu
1dilim ekmek tahin pekmezmavi don geliyo mavi don
Arada:
Bir kaç hurma 5-6 badem
Akşam: 1 çorba kasesinde
2 kaşıl fasülye 2 kaşıl pilav
Arada bir kaç badem (10-12) bir iki hurma
Şu günlerde iştahım pek yon aslında, yemesem yemem de migrenimi fena tetikliyor.
Su: 1 litremavi dona 1 adım daha
Adımlar: Mavi dondan ancak 4673 adım kaçabilmişim.
Bugün kendime ve kaptanıma söz. 10 bin adım+ en az 2 lt su...
Ben ders saatlerimi de ekleyeceğimkaç saat çalıştıysam.
Jou Ellssa Boncuk2307
İyi yapmışsın canım, acısını çıkarmışsındır. İnşallah o da bundan sonra bu noktalara dikkat eder.Teşekkür ediyorum kaptanım, evet küçük gibi görünüyor ama kaç kere uyardım aynı konuda. Bütün gün temizlik yaptırdım yetmiştir ona.
Üzüldüm be canım, kendine niye zarar verdin, dikkat et.İyiyim kaptanım elimi nereye nasıl vurdum bilmiyorum ama parmaklarım morarmış
Tabii ki herkes kendine yapıyor canım, sen burada sadece düzeni korumaya çalışıyorsun. Onu yap bunu yapma diyemem sana tabi ki, gönlün nasıl istiyorsa öyle yap. Ama her şeyden önce kendini düşün olur muHiç düşünmedim ablam da gerek de yok genel konuşmak istemiyorum ama çoğunluk kurallara uymuyor zaten ben boşuna kendimi paralıyorum. Demeyeceğim daha spor menü diye. Uymak isteyen uyuyor kurallara, bana yapmıyor kimse sporu zaten herkes kendine yapıyor. Benim de elimden başka bir şey gelmiyor
Kitaplarına bayıldım, bence bu da sayılır24 Aralık menü
09.30 1fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 1 bardak badem sütü içine elma chia badem çörek otu ve tarçın ile smoothie
15.00 3 kaşık yoğurt içine 1 kapya 10 badem
18.30 1 tabak tavuklu salata 1 şişe maden suyu
3 litre su 19.000 adım
Kitap yeni başlayamadım çocuğa kitap okuduktan sonra ufaklığı uyuturken uyumuşum
Ona okuduğumu yazayım bariSüper Patates 5-süpermarkette define avı (sue hendek&paul linnet)
Ellssa Jasminium84 Boncuk2307 Eki Görüntüle 3526308
ahh canım geçmiş olsun, regl ağrısı yorucu. Senin yerinde olsam tam buğday ekmekle tost yapardım, diyeti bozmuş da olmazsın ama sakın açma çıkarma. Yani umarım çıkarmamışsındır.Günaydın kızlar mutlu sabahlar . Regli ağrılarım bu ay tavan yaptı 3 gün dolu dizgin devam ediyor ağrı ve şişlik .korkudan tartıya çıkamıyorum . Canım inanılmaz karbonhidrat çekiyor. Sabah amannn 2 dilimle tost mu yesemyoksa buzluktan 1 açmami çıkartsam yoksa krepmi yapsam 1 taneden birsey olmaz diye diye bu saati getirdim.
Ben de içeceklere şeker kullanmıyorum canım, niyeyse bu esmer şekeri alıp koymuşuz. Akşam midem ağrıyınca eşimden şekerli su istedim, bunu getirdi, diyetine daha uygun diyor sağolsun. Ne kadar farkeder bilmem ama işlenmemiş olması iyi tabi.Canım benim çocuklar çaya süte vs şeker kullanmıyor. Ama onlara tatlı yapacağım zaman yada limonata komposto vs yaptigimda esmer şeker kullaniyorum. İşlenmemiş olduğu için daha iyi
Canım ben şu an karnivor diyeti yaptığım için başka hiçbir destek kullanmıyorum (hatta takviyelerimi bile şeker içerdiği için almıyorum).Amman diyim.ic sesine uymaaa sakın ha cumartesi çok güzel eksi olacaksın onu düşün
Canimm sende dukan yapiyordun demi hangi zamanlarda içiyorsun peki ben genelde akşam yemekten sonra başlıyorum ama yanlış mı yapıyorum acep