Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

adımların şahane yine, afiyet olsun canımm

teşekkürler canımm

evet canım ben de öyle yapmak istiyorum bakalım

regl yakın ya karbonhidrat istiyor canım
Cennet hurması içine badem ve kakao at karıştır çikolata gibi oluyor hem tatlı ihtiyacını da karşılar öğleden sonra ben ara öğün olarak yapacam
Tarif yazayım nasıl istersen öyle yapabilirsin
3 kaşıl yoğurt içine 2 kaşık yulaf 1çk chia 1 çk keten tohumu 1 yk tahin yarım cennet hurması, ham kakao ve 8-9 badem
Muz+kakao ikilisi de güzel oluyor

Arada boyle olabiliyor. Keske cok yedim dediğim gunler bu kadar ile kalsam ben. Yani istahin varsa ve bu kadarla kaldinsa cok iyi denir. Ama azmin var daha iyi olsun dersen

aksam a +makarna yerine yogurt ve sebze koysan hatta proteini biraz daha arttirsan daha iyi olurdu

evet bunu muhakkak yapacağım, kahvaltı niyetine bile yerim ki ben bunu

Günaydın kızlar mutlu sabahlar . Regli ağrılarım bu ay tavan yaptı 3 gün dolu dizgin devam ediyor ağrı ve şişlik .korkudan tartıya çıkamıyorum . Canım inanılmaz karbonhidrat çekiyor. Sabah amannn 2 dilimle tost mu yesem yoksa buzluktan 1 açmami çıkartsam yoksa krepmi yapsam 1 taneden birsey olmaz diye diye bu saati getirdim.

Teşekkür ediyorum kaptanım iç güveysinden hallice işte gece insta da takılırken beni anlatan bizi anlatan bir sürü story görünce ağladım içimi döktüm. Ne yapsam iyi olurum bilmiyorum hiç.

Ben o akşam yerim be kaptanım, bir süredir aşırı dikkat ediyorum biliyosun, benim hakkım değil mi, olmaz mı. Ya bir yerim şişerse güzel kaptanım

Aaaa esmer şeker hic araştırmadım.biliyormusun beyazdan iyidir herhalde enazından
Ben de araştırmadım ama bildiğim kadarıyla doğal rengi o. Beyazlatmak için ekstra işlemlerden geçiyor. Fayda zarar konusunu bilmiyorum canım, bakarsan benle de paylaş olur mu.

Hiç iyi bir pazarlama stratejisi yapmıyor zaten, o kadar derdi varken ve siz bunu bilirken niye alasınız ki. Bu tarz yerlerde kirada olmak daha avantajlı canım.

Ben de araştırmadım ama bildiğim kadarıyla doğal rengi o. Beyazlatmak için ekstra işlemlerden geçiyor. Fayda zarar konusunu bilmiyorum canım, bakarsan benle de paylaş olur mu.

Canım benim çocuklar çaya süte vs şeker kullanmıyor. Ama onlara tatlı yapacağım zaman yada limonata komposto vs yaptigimda esmer şeker kullaniyorum. İşlenmemiş olduğu için daha iyi

Yüzmeyi kanıtlamaya gerek yok canım o kadar değil yani
Tamam canım, eğer aksilik olmazsa her gün listemde olacak. En sevdiğim ve en kolay gelen spor. Daha önceki zayıflama serüvenimde inanılmaz incelme sağlamıştı o yüzden de mutlaka yapmaya çalışıyorum.
Keyfin daim olsun canım
amin canım Allah hepimizin keyfini daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…