Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Helal olsun canım ne demek, keşke elimizden bir şey gelse.

KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):
Yaşınız : 28
Boyunuz : 165
Kilonuz : 68.60
Mesleğiniz : idari personel
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : yok
Kilo Alma Nedeniniz : düzensiz beslenme masa başında hareketsiz çalışma
Hedef Kilonuz : 55

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : bebek sahibi olmak istiyorum

Herkese merhabalar
Polikistik over sendromum var ve bu hafta insülin direncim olduğu ortaya çıktı matofin kullanmaya ve sıkı diyet, spora başlıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Ellssa Ellssa ve Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_1168.jpeg
    98,9 KB · Görüntüleme: 6
Bide adım attın yeterli
işte o kadar adım sanki boşa gitti

neyse moral bozmuyorum bugün dengeliyorum çok şükür

aminn kuzum cümlemizden razı olsun

birşey söyleyeyim, kurban olduğum Allah o kadar büyük ki, bak şimdi dibi gördün ya öyle bir kapı açacak ki sana, öyle bir yüreğine ferahlık serpecek ki göreceksin. kendine iyi gelecek şeyi Allah sana gösterecek

aşkolsun bitanemm ne sıkması, hepimiz önce kendimiz sonra birbirimiz için buradayız

afiyet olsun canımm

Dengelersin aşkom

Tahlillerine baktirdin mi hic? D Vitamini eksikligi ve troid problemi dedigini yapıyor ,bildigin m.llasiyorsun depresif , kendini ve hayati sevmeyen bir insan oluyirsun.
Kendini yasli hissetmek de cok ilginc. Doktor arkadaşım antidepresan kullaniyirdu bu sebeple. Radyolojide asistanlik yapan bir arkadasina diyor ki " kendimi yaşlı hissediyorum, mutsuzum antidepresan kullaniyorum " ve arkadasi hemen troid ultrasonu yapiyor. Troid tahillerine ayrintili bakalim diyor. Normalde hormon bakiyor kendinie bu sefer antikor da bakiliyor. Ve hasimato troidi tanisi bu sekilde konuldu

Vitamin- psikolojik gelişim- aliskanlik değişikliği bunlardan herhangi birini atlama.
Once sana sen deger vereceksin, kendine bakacaksın ki başkaları da yola gelsin

Tamam canım sagolasin

ahh canım geçmiş olsun, regl ağrısı yorucu. Senin yerinde olsam tam buğday ekmekle tost yapardım, diyeti bozmuş da olmazsın ama sakın açma çıkarma. Yani umarım çıkarmamışsındır.

Kuzum ben artık eskibben değilim. Dayanamadımmmmm . Tuhaf bir şekilde karbonhidrat isteği kalbimde ağrı baskı , elim ayağımda titreme yaptı. Çok saçma biliyorum ama resmen bunu yaşadım . Ve 1 açma yedim geçti. Resmen güneş parladı. Çok pişmanım ama yapacak birsey yok

Kızlar bugünkü menüyü yazıyım ayıbım ile kenara çekiliyorum . Çok fena karbonhidrat istedi vücudum. Yarın kaldığımız yerden devam

Sabah 1 büyük açma+ yesil çay

Ara şekersiz kahve 2 kare bitter çikolata
Ara maden suyu

Akşam susuz etli nohut yerim yanına salata ve yoğurt

Su 2litre Jou , Boncuk2307 , Ellssa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…