Kesinlikle öyle canım, çünkü tüm kaslar aynı anda çalışıyormuş. Sıkılaşma için muhteşem.kesinlikle yüzmenin en etkili spor olduğunu düşünüyorum ben de, hepi topu 1 haftalık tatillerimde bile öncesi ile sonrası arasında farkı hissediyorum
Ben istemem kaptanım, takım arkadaşlarımdan kimse de istemezVarmı Mavi don giymek isteyenn♀
Sem2024
Cicekbocekkaktus
@Tutku44
@Goklerce
P Purple58
@Arke
Ellssa
@rockandroll
Işte bu güzel haber habercisiBen istemem kaptanım, takım arkadaşlarımdan kimse de istemez
Helal olsun canım ne demek, keşke elimizden bir şey gelse.Allah razı olsun ablam çok iyi geliyor bana dediklerininşallah Rabbim yol gösterir de şu depresyon moddan çıkarım. Hiçbir şeye hevesim de takatim de yok gibi. 80 yaşnda hissediyorum. Sizleri de sıkıyorum böyle hakkınızı helal edin
işte o kadar adım sanki boşa gittiBide adım attın yeterli
aminn kuzum cümlemizden razı olsunAllah razı olsun ablam çok iyi geliyor bana dediklerininşallah Rabbim yol gösterir de şu depresyon moddan çıkarım. Hiçbir şeye hevesim de takatim de yok gibi. 80 yaşnda hissediyorum. Sizleri de sıkıyorum böyle hakkınızı helal edin
afiyet olsun canımmKahvaltımmm ektediirrr
Kahvaltıyı nerden başlamak çok önemliymiss önce greyfurt yedim sonra maydanoz salatalıktan baslayıp yumurtayı yedimm enson kavurma
Jasminium84 Boncuk2307 Ellssa
Eki Görüntüle 3526379
Dengelersin aşkomişte o kadar adım sanki boşa gitti
neyse moral bozmuyorum bugün dengeliyorum çok şükür
aminn kuzum cümlemizden razı olsun
birşey söyleyeyim, kurban olduğum Allah o kadar büyük ki, bak şimdi dibi gördün ya öyle bir kapı açacak ki sana, öyle bir yüreğine ferahlık serpecek ki göreceksin. kendine iyi gelecek şeyi Allah sana gösterecek
aşkolsun bitanemm ne sıkması, hepimiz önce kendimiz sonra birbirimiz için buradayız
afiyet olsun canımm
Allah razı olsun ablam çok iyi geliyor bana dediklerininşallah Rabbim yol gösterir de şu depresyon moddan çıkarım. Hiçbir şeye hevesim de takatim de yok gibi. 80 yaşnda hissediyorum. Sizleri de sıkıyorum böyle hakkınızı helal edin
Tamam canım sagolasinCanım ben şu an karnivor diyeti yaptığım için başka hiçbir destek kullanmıyorum (hatta takviyelerimi bile şeker içerdiği için almıyorum).
Dukan tüm gün içilebilir canım ama sadece akşama bırakma bence. Bütün güne dağıtarak içince şişkinlik problemini ve wc sorununu ortadan kaldırıyordu (hatta beni ishal yapıyor, çünkü bağırsaklarım normalde de iyi çalışır)
Çok geçmiş olsun canımKızlar ben 2 gündür çok kötüyüm afedersiniz ishal kusma halsizlik boğaz ağrısı, hiç enerjim yok gözlerimi açamıyorum kusura bakmayın yazamadım bir türlü sizeEllssa
çok geçmiş olsun canımmKızlar ben 2 gündür çok kötüyüm afedersiniz ishal kusma halsizlik boğaz ağrısı, hiç enerjim yok gözlerimi açamıyorum kusura bakmayın yazamadım bir türlü sizeEllssa
Yaaaa çok fena salgına ugramissinKızlar ben 2 gündür çok kötüyüm afedersiniz ishal kusma halsizlik boğaz ağrısı, hiç enerjim yok gözlerimi açamıyorum kusura bakmayın yazamadım bir türlü sizeEllssa
Teşekkür ederim canım enfeksiyon mu mide üşütmesi mi çözemedim su bile içince midem bulanıyorÇok geçmiş olsun canım
bebeği hastaneye götür getir biz de kaptık şifayıYaaaa çok fena salgına ugramissin
Çok eğlenceli seri başa sarıp sarıp okuyoruz akşamlarıKitaplarına bayıldım, bence bu da sayılır
ahh canım geçmiş olsun, regl ağrısı yorucu. Senin yerinde olsam tam buğday ekmekle tost yapardım, diyeti bozmuş da olmazsın ama sakın açma çıkarma. Yani umarım çıkarmamışsındır.
Sen öyle diyosan -1 in garantisi vardır
Varmı Mavi don giymek isteyenn♀
Sem2024
Cicekbocekkaktus
@Tutku44
@Goklerce
P Purple58
@Arke
Ellssa
@rockandroll