- 20 Ocak 2021
- 1.364
- 1.500
- 27
Teşekkür ederim. Ekmek yemediğim için sofradan aç kalkıyor gibi oluyorum. Sonra biraz hareket edince doyuyorumÖğünler gayet güzel olmuş ️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Ekmek yemediğim için sofradan aç kalkıyor gibi oluyorum. Sonra biraz hareket edince doyuyorumÖğünler gayet güzel olmuş ️
Bende çok seviyorum eşim almış gelmiş önce sıcak suda beklettip sonra firinda pisirdim kalorisi yüksekmiş sonradan baktimKestane çok severim bayağıdır yemedim onu fark ettim şimdi
Çekememişlerdir büyük ihtimalle. Anlamıyorum yani insanın eşi insana değer verince neden zorlarına gidiyor.Kendimi kutluyorum bugün çok gerilimli bi öğleden sonrası yaşadım eş ailesi ile ilgili sorunlar diyeyim kendimi yemeye vermedim vucudum fazlasiyla stresliydi kendi yaptıklarını arkamızdan konustullarini kulagimiza gelmediğini düşünüp konusuyorlar hâlâ
bıktım eşim benim agzima çok gidiyormus ben ne dersem oymuş halbuki benlik bi durum yok Allaha havale ediyorum
Allah yardımcın olsunkızlar selam sabah
1 yumurtadan omlet yapmıstım 2 tane wasa 3 4 tane de zeytin yedim
aralarda kahve içtim
aksam da 3 adet fırında kanat.
Yarın detoksa baslıyorum sıvı besleneceğim marketten alısverişimi yaptım bakalım hedefim 3 gün ama tansiyon sorunum oldugu için 3 gün dayanamayabilirim. Daha baslamadan pazarlık yapmaya basladım kendimle ahhaha :)
Benimkiler de öyle sanıyor. Ben ağzımı açıp bişey demezdim onlar hakkında ama eşim benim ağzıma bakıyor diye düşünürlerdi. Valla en iyisi görmezden gelmek her türlü yoksa canımıza yazıkKendimi kutluyorum bugün çok gerilimli bi öğleden sonrası yaşadım eş ailesi ile ilgili sorunlar diyeyim kendimi yemeye vermedim vucudum fazlasiyla stresliydi kendi yaptıklarını arkamızdan konustullarini kulagimiza gelmediğini düşünüp konusuyorlar hâlâ
bıktım eşim benim agzima çok gidiyormus ben ne dersem oymuş halbuki benlik bi durum yok Allaha havale ediyorum
Stresin vücudumuzda etkilemediği bir şey yok. Yemeyiz ödem yapar tansiyon yapar organlara bile zararı var. Keşke takmasak da korusak kendimizi. Bazen insan kayıtsız kalamıyor haklısın. Yüz yüze bir şey duymadığın sürece eşin kendi yöntemi neyse o şekilde halletsin. Hiç karışma kendini de üzme canımKendimi kutluyorum bugün çok gerilimli bi öğleden sonrası yaşadım eş ailesi ile ilgili sorunlar diyeyim kendimi yemeye vermedim vucudum fazlasiyla stresliydi kendi yaptıklarını arkamızdan konustullarini kulagimiza gelmediğini düşünüp konusuyorlar hâlâ
Afiyet olsunMerhaba hanımlar sabah iki bardak su içtim aç karnına kahvaltıdan sonra göbek egzersizi yaptım oglende aynı şekil evde yarım saat egzersiz yaptım iki litrede su içtim saat 4 de yemek yedim
Yarın ki menume ekliycem bugünlük böyle olduAfiyet olsun
Salata veya çorba da olabilirmiş daha tok tutması için
Adım sayımı eklemeyi unutmuşumBugünün menüsünü paylaşayım hemen.
Sabah bol su, Türk kahvesi
Saat 15.30: yeşil çay,yarım havuçlu peynirli pogaça ( okuldan gelince çok acıkmıştım kendimi kontrol ettim en azından hepsini yemedim)
17.00: 3 yk pilav, 2 yk sebzeli kıyma, 1 muz
Akşam yeşil çay
2-2,5 lt arası su
Yürüyüş: 10180 adım (cezalıydım)
Chocolita
Bonus