Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Kendimi kutluyorum bugün çok gerilimli bi öğleden sonrası yaşadım eş ailesi ile ilgili sorunlar diyeyim kendimi yemeye vermedim vucudum fazlasiyla stresliydi kendi yaptıklarını arkamızdan konustullarini kulagimiza gelmediğini düşünüp konusuyorlar hâlâ
bıktım eşim benim agzima çok gidiyormus ben ne dersem oymuş halbuki benlik bi durum yok Allaha havale ediyorum

Kendimi kutluyorum bugün çok gerilimli bi öğleden sonrası yaşadım eş ailesi ile ilgili sorunlar diyeyim kendimi yemeye vermedim vucudum fazlasiyla stresliydi kendi yaptıklarını arkamızdan konustullarini kulagimiza gelmediğini düşünüp konusuyorlar hâlâ
bıktım eşim benim agzima çok gidiyormus ben ne dersem oymuş halbuki benlik bi durum yok Allaha havale ediyorum
Çekememişlerdir büyük ihtimalle. Anlamıyorum yani insanın eşi insana değer verince neden zorlarına gidiyor.

Selam kızlar. Menümü paylaşayım günü kapattım ben. İki öğün yapıyorum. Ekmek kullanmıyorum. 2 buçuk litre su içtim. Yatana kadar içmeye devam ederim.
Kahvaltıda marul sandiviç yaptım.
Akşam yemeğide kabak spagetti.
2 saate yakında göbek egzersizi yaptım.

Eklentiler

• IMG_3428.jpeg
    IMG_3428.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_3432.jpeg
    IMG_3432.jpeg
    149,8 KB · Görüntüleme: 11
kızlar selam sabah
1 yumurtadan omlet yapmıstım 2 tane wasa 3 4 tane de zeytin yedim
aralarda kahve içtim
aksam da 3 adet fırında kanat.

Yarın detoksa baslıyorum sıvı besleneceğim marketten alısverişimi yaptım bakalım hedefim 3 gün ama tansiyon sorunum oldugu için 3 gün dayanamayabilirim. Daha baslamadan pazarlık yapmaya basladım kendimle ahhaha :)

kızlar selam sabah
1 yumurtadan omlet yapmıstım 2 tane wasa 3 4 tane de zeytin yedim
aralarda kahve içtim
aksam da 3 adet fırında kanat.

Yarın detoksa baslıyorum sıvı besleneceğim marketten alısverişimi yaptım bakalım hedefim 3 gün ama tansiyon sorunum oldugu için 3 gün dayanamayabilirim. Daha baslamadan pazarlık yapmaya basladım kendimle ahhaha :)
Allah yardımcın olsun 💪🏽💪🏽

Benimkiler de öyle sanıyor. Ben ağzımı açıp bişey demezdim onlar hakkında ama eşim benim ağzıma bakıyor diye düşünürlerdi. Valla en iyisi görmezden gelmek her türlü yoksa canımıza yazık

Kahvaltıya kadar 1 litre su içtim

Kahvaltı

2 tane haşlanmış yumurta, 1 tane salatalık, süzme peynir, 4 tane kiraz domatesten lavaş dürüm (Lavaş dediğim bu yeni çıkan halı kaydırmaz gibi olan lavaşlardan🤭)

Akşam

İzmir köfte (2 tane köfte, 3 elma dilim patates)
3 yk pilav
Salata
Ayran

Çok acıkmıştım ama ayran ve salata baya doyurdu beni

2 litre su içtim yatana kadar 1 litre daha içerim belkide fazlası

Bonus Bonus Chocolita Chocolita

Stresin vücudumuzda etkilemediği bir şey yok. Yemeyiz ödem yapar tansiyon yapar organlara bile zararı var. Keşke takmasak da korusak kendimizi. Bazen insan kayıtsız kalamıyor haklısın. Yüz yüze bir şey duymadığın sürece eşin kendi yöntemi neyse o şekilde halletsin. Hiç karışma kendini de üzme canım

İyi akşamlar 🤎
Bugün iyi kalori yakmışım. Temizlik yaptım
Yeme faslını da 1 saat önce kapattım
Sabah oğlumu kursa götürdüm kahvaltı edemedim. Yarım poça yedim
Öğlen arkadaşım geldi bir şeyler hazırladım ama kek vardı abur cubur hiçbirini yemedim
Biraz elma, az şekerli bir tatlı ama az yedim ondan

Akşam 4 çiğ köfteyi lavaş dürüm
Yarım ayran
Açım şu an açsam mutlu oluyorum

Eklentiler

• 1000009576.jpg
    1000009576.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 9
Bende menümü yazayım
Kahvaltı 12.00
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
2 yk lor
Bi kk tulum peyniri
1/4 bazlama tost
Bir dilim çavdar ekmeği
Akşam 17.30
Mercimek çorbası
2 ekmek dilimi Çavdar pizza
Su 1 tl henüz
Spor yapamadım yaparsam eklerim

(Çavdar ekmekleri bayatlamıştı baya tepsiye dizip pizza malzemesi koydum fırında pişirdim )

Merhaba hanımlar sabah iki bardak su içtim aç karnına kahvaltıdan sonra göbek egzersizi yaptım oglende aynı şekil evde yarım saat egzersiz yaptım iki litrede su içtim saat 4 de yemek yedim

Eklentiler

• IMG_20241224_152858.jpg
    IMG_20241224_152858.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20241224_091359.jpg
    IMG_20241224_091359.jpg
    151,1 KB · Görüntüleme: 8
Hayırlı akşamlar herkese 🌷

Bugünkü menümü bende yazayım
Çok istediğim gibi olmadı ama akıllanırım belki 🙃

Sabah
1 yumurta 🍳
Peynir 🧀
1 fincan yeşilçay☕
2.5 dilim tam buğday ekmek🍞
Biraz bal ve kaymak 🍯

Öğle
Bi kase mercimek çorbası 🍵
2 kaşık brokoli yemeği🥘

Akşam
3 kaşık bulgur pilavı🍲
2 kaşık tavuk sote🍛
büyük bi bardak ayran 🥛
Ama doymadım malwsef aslında doydum ama nefis şeysi😕
1 tane cennet hurması yedim 🥭
Bide yine 2 dilim tam buğday ve bal kaymak çok saçma oldu 😕 17 10 gibi kapattım ✅

Şu 1.5 litre kadar içtim devam ediyorum 🍶

Bugünün menüsünü paylaşayım hemen.
Sabah bol su, Türk kahvesi
Saat 15.30: yeşil çay,yarım havuçlu peynirli pogaça ( okuldan gelince çok acıkmıştım kendimi kontrol ettim en azından hepsini yemedim)
17.00: 3 yk pilav, 2 yk sebzeli kıyma, 1 muz
Akşam yeşil çay
2-2,5 lt arası su
Yürüyüş: 10180 adım (cezalıydım)
Chocolita Chocolita
Bonus Bonus

Bugünün menüsünü paylaşayım hemen.
Sabah bol su, Türk kahvesi
Saat 15.30: yeşil çay,yarım havuçlu peynirli pogaça ( okuldan gelince çok acıkmıştım kendimi kontrol ettim en azından hepsini yemedim)
17.00: 3 yk pilav, 2 yk sebzeli kıyma, 1 muz
Akşam yeşil çay
2-2,5 lt arası su
Yürüyüş: 10180 adım (cezalıydım)
Chocolita Chocolita
Bonus Bonus
Adım sayımı eklemeyi unutmuşum

Eklentiler

• 1000075998.jpg
    1000075998.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 7
X