Kaptanım geçmiş olsun. Tansiyon hastası değilsin di mi? Limon ve sarımsaklı yoğurt iyi geliyor yüksek tansiyona.Kızlar benim yine tansiyonum çok yüksek, bu ara sık sık olmaya başladı, sersem gibiyim yatacağım hemen, menülerinize yarın dönüş yapacağım
Sinir vs migrenini uyandırıyor olabilir mi? Bu aralar sık olduğu için aklıma geldi. Bi de başın döne döne ip mi atladın. Düzelince yapardınBugün çok kötü bir gündü benim için de. Dün misafirlerim gittiğinden beri migrenim tuttu yine, bu ara çok sık tutmaya başladı nedenini çözemedim. Bir de migren tuttuğu zaman vertigo asla yalnız bırakmıyor o da başlıyor bir yandan. Dün biraz fazla bilgisayarla ilgilendim yemeği geciktirdim belki de o yüzden. Bütün gün ağrı ve baş dönmesi aşırı derecede zorladı ve hatta düştüm tutunacak yer bulamayınca. Eşim de görümceme götürdü yemek yapmayayım diye. Tansiyon ölçtüm 14.6 büyük 9.2 küçük. Şimdi dukan içeceğim biraz düşürür tansiyonu. Menümü yazayım içip yatayım.
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 1 yk kadar kahvaltılık domates sos
Ara Öğün 16.00
Yarım ayva, 1 elma
Saat 18.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 4 Fındık
Akşam Yemeği 19.30
1 çorba kasesi kadar tavuklu pilav, 1 tabak çoban salata marullu. (pişi ve işkembe çorbası vardı)
2 lt su + 1 lt dukan kayısı çaylı
Spor bugün yok yarın cezamı yaparım
Ellssa Jasminium84 Jou
Teşekkür ederim kaptanımmmAfiyet olsun canım
sanırım hala yüksek canım, yanıma tansiyon aletimi almayı unuttum, ama düne göre daha iyiyim çok şükür canım sağol
Teşekkürler canımm, yok değilim yani bildiğim kadarıyla değilimKaptanım geçmiş olsun. Tansiyon hastası değilsin di mi? Limon ve sarımsaklı yoğurt iyi geliyor yüksek tansiyona.
teşekkürler canımm, yarın tansiyon aletimi yanıma alıp takip edeceğimCanı geçmiş olsun dikkat et tansiyon yüksekliği takipte tut
Dicektim mavi don giymeye heveslisinkii baktımmm rakibim kaptanımsın22.12.2024 Pazar
16.00
1 küçük dilim pizza
4 yk yoğurtlu köz patlıcan
1 kase brokoli salatası
18.00
1 kase kabak çekirdeği
1 portakal
Su: 2 lt
Spor: 7.296 adım ve 15 dk yoga
Eki Görüntüle 3524927
Ellssa Jou Boncuk2307
mavi don olayı ne ya kaç gündür soracağım unutuyorumDicektim mavi don giymeye heveslisinkii baktımmm rakibim kaptanımsın
Gayette iyi az az olduysa kalorisine göre daha olur zatenn iyi etmissinn yoksa yemeyip daha çok yerdinnGÜÜÜ NAAAYY DIIIIIIN
Güzel bir hafta olsun, kadınlar kulübünün tatlı kadınları
Dünün menüsü (22 Aralık)
Dün bir arkadaşımın doğum gününe davetliydim. O yüzden evde bir şey yemedim pek.
11:00
2 hurma 5-6 badem
15:00
Minimal gün tabağı, ama yağlı ağır hiçbir şey yoktu. Hepsi de ufak ufaktır. İşte mercimek köftesi 1 tane, makarna salatası 1 kaşık gibi. Ufak bir poğaça vs, pasta yarım dilim
19:00
Nohut yemeği 1 tabak
2 dilim ekmek.
1.5 lt su
ADIM: 15.881
Artık önümüzdeki günlerde tamamen kendimle kalıp, mecburiyetten yedim, gibi bir durumla karşılaşma ihtimalimi en aza indiriyorum. Arkdaşlar" @rockandroll nerdesiin? Haydi gel senin diyeti bozacak aktiviteler hazırladık." Derlerse YOOOOOK kardeş. Ben neler çekiyorum şu menüleri yazarken, kızlara olan mahçubiyetimi anlayamazsınız. Haaaaaaydi size iyi eğlenceler, diyip çaaaaat telefonu kapatıp limonlu suyumu içmeye devam edeceğim.Ehehe öptüm.
Jou Ellssa Boncuk2307
Yanii egerr kiloslari vermeyene diyet yapmayana mavi don giydirecemm dedim kimse giymek istemiyomavi don olayı ne ya kaç gündür soracağım unutuyorum
Canım benimm kendine güvenip güzel beslendiysen ne mutlu bana bekliyorummCanım kızlar ve canım takım kaptanımJou iki gündür menü yazamadim çok üzgünüm ev biraz kalabalık ama menülerim gayet güzel kaptanım, şimdi aldim teli elime ama çok yorgunum söz sabah işe gidince menülerimi yazacağım
Ahahaaa ben bunu nasıl kaçırmışım yaaaYanii egerr kiloslari vermeyene diyet yapmayana mavi don giydirecemm dedim kimse giymek istemiyo
Uzun uzun yazdımm herkesi etkileyip kacirdin demekkiAhahaaa ben bunu nasıl kaçırmışım yaaa
ayyy yokk ben de giymemm
Evett kuzumm eşim evdeydii ve çok yoğundumm yazmaya mecalim yoktu herkesin menüleri cvplayıp çıkıyodum şimdi tekmeledim yolladım işee dedim senle uğraşamamJou kaptanım 2 gündür menü yazmamışsın
Bacularınnn bacuuu kuzularunn kuzuuuu buraggaaa bahunn heleeee
Beni yanıltmağacağınızıı biliyorummm hepinizi o totonuzu bi şaplatırımm hele bi bozun helebii yeyinn şaplağaa yersunuzzz baaahhhh yüreğinizden öpüyorruummmbenii hafife almağğıınnn heeemmiii erim erim eriyeceğuuuzzzz suna bakın şu güzel mayo veya şu güzell bikini ooffffff yaza fitt olmak kim istemeezzz deemmii yoksaa ensenizden tutaaarrr şu mavi don giydiririmm billleeeyyysssiinniiizzz
Sem2024
Cicekbocekkaktus
@Tutku44
G Goklerce
@Purple58
@Makaron23
Ellssa
@rockandroll
Sivaslı ve etliekmekHemmen mükemmel menümu yazayım
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber yeşillik
Biraz lor biraz tulum peyniri
5 zeytin
1 tk bal
Avuç içi kasar lavaş
Valla dedim sabah iyi yedim ödül oldu daha yemem cenaze miz vardı cenaze yemeği geldi sıcak sicakkk etli pideeeeee nasi da güzelll kokuyor neyse bir dilim yiyim tabi irademe tukureyim bir dilim yiyince dururmuyum 3 4 dilim.yedim valla
Bide üstüne akşam Arnavut ciğeri yedimmi ayran ile işte bu kadarkarnım davul gibi sis e alışkın değil bu kadar yemeye napsin yazık bayram etti bugün
Ama bugün temizlik de yaptım hiç de oturmadım iste fakir tesellisi belki bi kısmı yanmistir
Ellssa Boncuk2307 Jou
Uzun uzun yazdımm herkesi etkileyip kacirdin demekki
Ahhh canım benimm yaa çok kötü vertigo migren arkadaşımdada var allah yardımcın olsunBugün çok kötü bir gündü benim için de. Dün misafirlerim gittiğinden beri migrenim tuttu yine, bu ara çok sık tutmaya başladı nedenini çözemedim. Bir de migren tuttuğu zaman vertigo asla yalnız bırakmıyor o da başlıyor bir yandan. Dün biraz fazla bilgisayarla ilgilendim yemeği geciktirdim belki de o yüzden. Bütün gün ağrı ve baş dönmesi aşırı derecede zorladı ve hatta düştüm tutunacak yer bulamayınca. Eşim de görümceme götürdü yemek yapmayayım diye. Tansiyon ölçtüm 14.6 büyük 9.2 küçük. Şimdi dukan içeceğim biraz düşürür tansiyonu. Menümü yazayım içip yatayım.
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 1 yk kadar kahvaltılık domates sos
Ara Öğün 16.00
Yarım ayva, 1 elma
Saat 18.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 4 Fındık
Akşam Yemeği 19.30
1 çorba kasesi kadar tavuklu pilav, 1 tabak çoban salata marullu. (pişi ve işkembe çorbası vardı)
2 lt su + 1 lt dukan kayısı çaylı
Spor bugün yok yarın cezamı yaparım
Ellssa Jasminium84 Jou
Tamam canımm dün geçmis olsunn bugünden düzenli yapalımm sabah sirkeli suyla baayalimkii ödem gitsinHayırlı geceler
Tüm gün hiç oturmadım yeni attım kendimi yatağa
Yemeğe misafirim vardı.
2.30
Tost
Meyveli içeçek
20.00
3.4 sarma
3 sıkım köfte
Soğan dolması 2 tane
2 yk pilav
salata
İrmik helvası 4 yk
Bugun olmadı hesapta misafir yoktu tek öğün yapacaktım ondan tost yedim. Böyle oldu kusuruma bakmayın
Ellssa Boncuk2307 Jou
Yarım saatten fazla yürüyüş yaptım
Hoşbuldum kuzum, galiba henüz gelemedim, sizleri özledimYaa neden öyle olduuu hosgeldin bu arada
Hak ediyorlar tabi o gün canım çıktı ağrıdanadetimin ilk günüydü bir de çok kötüydü
Ben de severim misafir ağırlamayı ama haberim olsa daha güzel olacak
Daha yaparsa olacağı o zaten ya da sipariş verecek
Spor en az 6000 adım, başka spor olmadığı için bugünü cezalı olarak yazıyoruz çiçeğimyarın yürüyüşü 10.000 adıma tamamlarsan cezanı sileriz
Hala ödemliyim, yemek hazırlamaya fırsat bulamıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum diye ertelediğim, gitmem gereken yerlere gitmeye çalışıyorum, birikiyor yoksaGeçmiş olsun gezegenim şimdi nasılsın