Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar benim yine tansiyonum çok yüksek, bu ara sık sık olmaya başladı, sersem gibiyim yatacağım hemen, menülerinize yarın dönüş yapacağım
Kaptanım geçmiş olsun. Tansiyon hastası değilsin di mi? Limon ve sarımsaklı yoğurt iyi geliyor yüksek tansiyona.
Sinir vs migrenini uyandırıyor olabilir mi? Bu aralar sık olduğu için aklıma geldi. Bi de başın döne döne ip mi atladın. Düzelince yapardın
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim kaptanımmm

Kaptanım geçmiş olsun. Tansiyon hastası değilsin di mi? Limon ve sarımsaklı yoğurt iyi geliyor yüksek tansiyona.
Teşekkürler canımm, yok değilim yani bildiğim kadarıyla değilim

içtim az önce limonlu su canım, öğlen yemeğinde de sarımsaklı yoğurtlu patlıcanım var :)

Canı geçmiş olsun dikkat et tansiyon yüksekliği takipte tut
teşekkürler canımm, yarın tansiyon aletimi yanıma alıp takip edeceğim

Gayette iyi az az olduysa kalorisine göre daha olur zatenn iyi etmissinn yoksa yemeyip daha çok yerdinn

Canım benimm kendine güvenip güzel beslendiysen ne mutlu bana bekliyorumm

Jasminium84

Sivaslı ve etliekmek

Ahhh canım benimm yaa çok kötü vertigo migren arkadaşımdada var allah yardımcın olsun
Aslında çok birsey yokk çoğu kuruyemiş ama genede oda kalori yapar dikkat edersin ben begendimm yemek olayıda güzell dengeli

Tamam canımm dün geçmis olsunn bugünden düzenli yapalımm sabah sirkeli suyla baayalimkii ödem gitsin

Bugun inşallah 10.000 adımı planliyorum.
Dogru duzgun misafir ağırlamayan biri olarak cabani takdir ediyorum. Ne guzel hevesle yapıyorsun herseyi. Esin de yardimci oluversin veya dedigin gibi haber versinler. Bu isin üstesinden grlecegini düşünüyorum hamarat kız

Geçmiş olsun gezegenim şimdi nasılsın
Hala ödemliyim, yemek hazırlamaya fırsat bulamıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum diye ertelediğim, gitmem gereken yerlere gitmeye çalışıyorum, birikiyor yoksa
Gittiğim zaman ikramlıklardan yiyorum, sokakta olduğum için su az içiyorum
Geçen gün tartılıyım dedim, insan 5 günde 4 kilo artı görmek için ne yemiş olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…