Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben kırmızı takimdaydim ama sanki hazırlık iki hafta önce bitti benimki
Takımlarda değilsin çünkü geçen hafta sadece 1 gün menü paylaştın. Bu hafta düzenli her gün menü paylaşırsan tekrar takımlara girebilirsin
Bugün şükür ağrısız uyandım teşekkür ediyorum
Canım aman sen ip atlamaa zaten vertigon var aman aman .
Belki de o tetikliyor her gün atlıyorum ya bilemedim abla bu ara gerçekten çok sık olmaya başladı.
Çok geçmiş olsun canım migren vertigo kötü bir birliktelik olmuş. Kendine çok dikkat et. Düşürür mü yükseltir mi bilmem ama duman içeceği tansiyonda oynamalar yapabilir, dikkatli kullan canım.
Dukan yeşilçay maden suyu limon tansiyon ilacı kullanmayı bıraktırdı bana. Düzene sokmuştu uzun zamandır da çıkmıyordu. Ama dün çok şiddetli ağrıdı bir ara ölüyorum sandım o ara çıktı yine.
O halinde bir de spor mi yaptın hem de vertigoyla. Canım hiçbir şey sağlığından önemli değil, keşke dinlenmiş olsaydın.
Evden el ayak çekilince bir tık hafiflemişti ama tabi ben bu affedersin salaklığı yapınca tekrar zonkladı. Ama şükür bugün ağrısız uyandım.
Şimdi iyiyim kaptanım şükür sende de mi tansiyon var, geçmiş olsun sana da çok bakamadım dün
Ben tansiyon hastasıyım. Her şey migreni tetikliyor yaa, sıcak, soğuk, heyecan, stres, üzüntü, sevinç aşırı gülmek ağlamak korkmak parfüm, ışık, güneş, araba yolculuğu. Ne ararsan yani nazar değince bile tutuyor. Çok kötü bir meret Rabbim düşmanıma bile vermesin. Kafam hafifleyince yapmıştım da biraz fazla atlayınca geri tuttu bazen kendime kızıyorum tez canlılığıma
Birini ağırlayacağım zaman anksiyetem tutuyor benim şunu mu yapsam bunu mu, bunu geceden yaparım, şunu yapsam daha iyi olur diye düşünür dururum. Eşime kalsa bir çorba bir yemek yeter de işte o kadar basit olmuyor. O işin üstesinden geldim çok şükür bir hafta oldu neredeyse kıızz
Oy kuzum, çok dikkat et kendine, bugün nasılsın
Çok şükür ablam iyiyim bugün değişiklik olmazsa sen nasılsın ne yapıyorsun
Hayırlı sabahlar kızlar
Özledim hepinizi
Vallah ben de seni çok özledim idolüm

Ahhh canım yapma lütfen çok gençsin su gibisin ilerleyen yaşlarda çok zorlanirsin ben seneler önce yaşadım ip atlamayı bırak merdiven inerken bile yavaş yavaş tutunarak iniyordum. Çok dikkat ettim atlattım çok şükür. Annemde de oldu o çok zorlandı ağaç gibi devriliyordu tüm dengesi bozuldu. Bazı hareketler var vertigo için onları eşinin yardımı ile yapabilirsin annemde işe yaramisti . Esinede söyle eve yemeğe kimseyi çağırmasın valla bir cinnet çözüm olur. Babam aynısını yapıyordu yoldan geçene yemek veriyordu. Annem resti çekti inanki misafir geldi petibör çıkarttı . Kimseye yaranamazsın . Sen önce kendini düşüneceksin sonra evladın için yine yine kendini düşüneceksin. Valla bende 3 görümce var-dıı diyorum çünkü bir cinnet anında hepsini kovdum . Eşimede meraklıysan kapı orda dedim kedi gibi oldu. Bak erkek milleti çok uyanık canlılar. Eşlerini kullanmayı severler. Biz kadınlar atlangıç gibiyiz sorumluluk altında ezilmeyi çok seviyoruz . Erkekler bakıyor ses yok 1 kademe arttırıyor. O yüzden bazen beceriksiz ol , sakar ol , cadı ol, evde gördüğünü görmezden gel, sorumluluklarını azalt ama SAĞLIKLI OL .

sebze hiç yok canım kabızlığa engel olmak için bolca tüketmelisin, akşamki tavuk kebapta lavaş vs var idiyse karbonhidrata çok yüklenmişsin afiyet olsun

Şimdi iyiyim kaptanım şükür sende de mi tansiyon var, geçmiş olsun sana da çok bakamadım dün
şükür canım dikkat et kendine

bildiğim kadarıyla tansiyon hastası değilim ama son iki haftadır sürekli çıkıyor tansiyonum doktora gideceğim, hangi bölüme gitmeliyim ki bunun için

Sen kendini daha iyi bilirsin afiyet olsun
Pazar

9
1 yesil cay

10 30
2 cig borek
Kiymali yumurta
Ayran

16
3 kofte, 1 tavuk baget

18
5 köfte
Salata
Ayran

Spor.1500 adım
Eki Görüntüle 3524841

Jou Ellssa Boncuk2307 @Diyettenvzgctm-olmuyo
Güzel afiyet olsun
Safran ben bulamadım dr başka bişey için tavsiye etmişti ama bu yazdıkların altın gibi. Ben asıl halini aradı bulamadım tableti de mi varmış şaşırdım
Süper menü afiyet olsun
Hemen yazayım canım, john verdon-aklindan bir sayı tut.

Her adımda başka birini katil yapıyorum ama sonra yok yaa o değildir diyorum. Beni çok sardı. Daha bitmedi.
Yazdım aklıma
Misafşr olunca bozuluyor tüm düzen. Telafi edilir sıkıntı yapma
Canım çok geçmiş olsun önce sağlık. Menün telafi edilir. Şimdi nasılsın

Teşekkürler kaptanım ama kendıme nazar ettim sanırım sol dizimde sebebini bilmediğim kocaman şiş ve morluk var canımı yakıyor iki güne hafiflemezse Dr yolu görünüyor
Aaa cidden mi, bir yere mi vurdun, morluk başka neden olur ki. Çok üzüldüm canım geçmiş olsun.

Yoklar gittiler bizi terkettiler iştee
Çok moralim bozuk bıdıklarımdan birinde bir yumru gördüm veterinere götürdük 11 yaşında bir sürü test yapıldı
Böbrek, karaciğer yetmezliği ve yüksek şekeri çıktı sürü ilaç başladık iyi hissetmiyor yemek yemiyor tüm gün uyuyor zorla yediriyoruz keyfî hiç yok oğlumun benim de hiç yok çok üzgünüm

Kizlarrr ben geldim bugünkü menüm .

Saat 09.00 papatya çayı

Saat 10.00 2 haşlama yumurta ,1dilim kızarmış kepek ekmeği , 1 dilim beyaz peynir ,2 zeytin, 3dilim salatalık, 1 yesil biber ( abooo çok yemişim )

Saat 13.00 hindiba kahvesi

Saat 14.00 1/2 elma +yeşil çay

Saat 17.00 ton balıklı salata +1 tane enginar haşlama 1dilim kepek ekmeği yerim

Bu hafta regli haftası ana öğünlerde ekmek ekliyorum biraz şaşirtalım

Saat 19.00 maden suyu içerim
Su 3litreye tamamlıyorum
Boncuk2307 Ellssa Jou

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…