SüperYok kaptanım, haftalık turşu hakkimi genelde cumartesi kullanıp ödemi tartıya kadar atıyorum
Takımlarda değilsin çünkü geçen hafta sadece 1 gün menü paylaştın. Bu hafta düzenli her gün menü paylaşırsan tekrar takımlara girebilirsinBen kırmızı takimdaydim ama sanki hazırlık iki hafta önce bitti benimki
Bugün şükür ağrısız uyandım teşekkür ediyorumAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım. İyi gelir inşallah
Teşekkür ederim. Aslında menümü beğenmistim.Hatta akşamımız da benziyor.Köfte salata ve tavuk salata tabi daha sağlıklı beslenmeyi hedefliyorum
Çok çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
Belki de o tetikliyor her gün atlıyorum ya bilemedim abla bu ara gerçekten çok sık olmaya başladı.Canım aman sen ip atlamaa zaten vertigon var aman aman .
Dukan yeşilçay maden suyu limon tansiyon ilacı kullanmayı bıraktırdı bana. Düzene sokmuştu uzun zamandır da çıkmıyordu. Ama dün çok şiddetli ağrıdı bir ara ölüyorum sandım o ara çıktı yine.Çok geçmiş olsun canımmigren vertigo kötü bir birliktelik olmuş. Kendine çok dikkat et. Düşürür mü yükseltir mi bilmem ama duman içeceği tansiyonda oynamalar yapabilir, dikkatli kullan canım.
Evden el ayak çekilince bir tık hafiflemişti ama tabi ben bu affedersin salaklığı yapınca tekrar zonkladı. Ama şükür bugün ağrısız uyandım.O halinde bir de spor mi yaptın hem de vertigoyla. Canım hiçbir şey sağlığından önemli değil, keşke dinlenmiş olsaydın.
Şimdi iyiyim kaptanım şükür sende de mi tansiyon var, geçmiş olsun sana da çok bakamadım dünafiyet olsun canım dünü güzel dengelemişsin
afiyet olsun canım
sağol canımm, eşime göre tuzlu yediğim için ama hiç tansiyon problemim olmazdı benim aksine normalim 10-6dır mesela. bana göre de yorgunluk, çok yükleniyorum kendime, ufacık uykusuzluğu kaldırmıyor vücudum bence
canımm öğünlerine bir dahaki sefer saatleri de yazar mısın, afiyet olsun
sağol canımm, evet ben de aynı şeyi düşündüm 1 hafta 10 gün tansiyonumu sürekli ölçüp öyle bi gitmek istyorum ama tansiyon aletimi evde unuttum
teşekkürler kaptanımm, sanırım yorgunluktan ve stresten, artık sinyal vermeye başladım sanırım
teşekkürler canım
canım white mocha çok şekerli birşey çok tüketmemeye çalış e mi, afiyet olsun
afiyet olsun canım gayet güzel menü
yaaa onu da okudumm
ahhh canımm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
afiyet olsun canımm
sağol canımmo da olabilir ama yediklerim çok farklı değil aslında, tabii yaşla beraber etkileri de farklılaşıyor olabilir
şahanesin canım ayaklarına sağlık, afiyet olsun
Ben tansiyon hastasıyım. Her şey migreni tetikliyor yaa, sıcak, soğuk, heyecan, stres, üzüntü, sevinç aşırı gülmek ağlamak korkmak parfüm, ışık, güneş, araba yolculuğu. Ne ararsan yani nazar değince bile tutuyor. Çok kötü bir meret Rabbim düşmanıma bile vermesin.Kaptanım geçmiş olsun. Tansiyon hastası değilsin di mi? Limon ve sarımsaklı yoğurt iyi geliyor yüksek tansiyona.
Sinir vs migrenini uyandırıyor olabilir mi? Bu aralar sık olduğu için aklıma geldi. Bi de başın döne döne ip mi atladın. Düzelince yapardın
Teşekkür ederim kaptanımmm
Birini ağırlayacağım zaman anksiyetem tutuyor benimAra Bugun inşallah 10.000 adımı planliyorum.
Dogru duzgun misafir ağırlamayan biri olarak cabani takdir ediyorum. Ne guzel hevesle yapıyorsun herseyi. Esin de yardimci oluversin veya dedigin gibi haber versinler. Bu isin üstesinden grlecegini düşünüyorum hamarat kız
Çok şükür ablam iyiyim bugün değişiklik olmazsaOy kuzum, çok dikkat et kendine, bugün nasılsın
Vallah ben de seni çok özledim idolümHayırlı sabahlar kızlar
Özledim hepinizi
Takımlarda değilsin çünkü geçen hafta sadece 1 gün menü paylaştın. Bu hafta düzenli her gün menü paylaşırsan tekrar takımlara girebilirsin
Bugün şükür ağrısız uyandım teşekkür ediyorum
Belki de o tetikliyor her gün atlıyorum ya bilemedim abla bu ara gerçekten çok sık olmaya başladı.
Dukan yeşilçay maden suyu limon tansiyon ilacı kullanmayı bıraktırdı bana. Düzene sokmuştu uzun zamandır da çıkmıyordu. Ama dün çok şiddetli ağrıdı bir ara ölüyorum sandım o ara çıktı yine.
Evden el ayak çekilince bir tık hafiflemişti ama tabi ben bu affedersin salaklığı yapınca tekrar zonkladı. Ama şükür bugün ağrısız uyandım.
Şimdi iyiyim kaptanım şükür sende de mi tansiyon var, geçmiş olsun sana da çok bakamadım dün
Ben tansiyon hastasıyım. Her şey migreni tetikliyor yaa, sıcak, soğuk, heyecan, stres, üzüntü, sevinç aşırı gülmek ağlamak korkmak parfüm, ışık, güneş, araba yolculuğu. Ne ararsan yani nazar değince bile tutuyor. Çok kötü bir meret Rabbim düşmanıma bile vermesin.Kafam hafifleyince yapmıştım da biraz fazla atlayınca geri tuttu bazen kendime kızıyorum tez canlılığıma
Birini ağırlayacağım zaman anksiyetem tutuyor benimşunu mu yapsam bunu mu, bunu geceden yaparım, şunu yapsam daha iyi olur diye düşünür dururum. Eşime kalsa bir çorba bir yemek yeter de işte o kadar basit olmuyor. O işin üstesinden geldim çok şükür bir hafta oldu neredeyse kıızz
Çok şükür ablam iyiyim bugün değişiklik olmazsasen nasılsın ne yapıyorsun
Vallah ben de seni çok özledim idolüm
sebze hiç yok canım kabızlığa engel olmak için bolca tüketmelisin, akşamki tavuk kebapta lavaş vs var idiyse karbonhidrata çok yüklenmişsin afiyet olsunKızlar dün emzirirken uyuyakalmışım bebeği koyduktan sonraçok utanç verici bir haftaydı benim için
22 Aralık pazar menü :
Kahvaltı 2 yumurtalı omlet+ 1 bardak çay + 1 dilim ekmek
Öğle: 2 kaşık bulgur + 1 kaşık yoğurt
Akşam 18.00: 1 porsiyon tavuk kebap
Gece film gecesi yaptık ve maalesef cips yedim kızlar, sabah tartıya yansımıştı zaten. İnanılmaz büyük pişmanlıklarım var
Emzirmeye devam, yürüyüşe çıktım dün bu arada bebekle olunca çok yürüyemedim hava soğuk .
Su 2 lt
Ellssa Jasminium84 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3524973
şükür canım dikkat et kendineŞimdi iyiyim kaptanım şükür sende de mi tansiyon var, geçmiş olsun sana da çok bakamadım dün
Evet canım, uysa kendime göre yemek yiyorum, uymayınca mecbur ikramlardan yiyorumteşekkürler canımm
canımm sen de dikkat et kendine bak bacakların çektiriyor sana sonra
Sen kendini daha iyi bilirsin afiyet olsunSelam kızlar.
İyi akşamlar.
LenaG
Ellssa
Boncuk2307
Jasminium84
Sıralamayı doğru yapmisimdir umarim
2 ARALIK PAZAR
BAŞLANGIÇ
1 sade Türk kahvesi
10:45 gibi 1 büyük brd şekersiz süt
11:15 gibi 49 gr beyaz ekmek
6 zeytin
Sucuklu kaşarlı yumurta
Kaşar peyniri ve beyaz peynir (2 şer dilim)
Ara
2 kuru kayısı
Su
3 litre
AKŞAM ÜZERİ (saat 17:00 gibi yeme faslı bitmişti)
Sezar salata
Ayran
White chocalate mochayanına lokmalık kurabiye
AKŞAM
10 dilim mandalina
1 civarı elma
SPOR
10 dk bölgesel ve 6.009 adım
Akşam çok hafif gectiğinden olsa gerek, günü kapatmayabilirim. Bastiracak şeyler yerim gibi. Bildiririm mutlaka.
Eki Görüntüle 3524788
Güzel afiyet olsunPazar
9
1 yesil cay
10 30
2 cig borek
Kiymali yumurta
Ayran
16
3 kofte, 1 tavuk baget
18
5 köfte
Salata
Ayran
Spor.1500 adım
Eki Görüntüle 3524841
Jou Ellssa Boncuk2307 @Diyettenvzgctm-olmuyo
Safran ben bulamadım dr başka bişey için tavsiye etmişti ama bu yazdıkların altın gibi. Ben asıl halini aradı bulamadım tableti de mi varmış şaşırdımMerhaba, yazdim menümüyine istedigim gibi olmadi ama 18.15 gibi bitirdim yemeyi. 3 saat mangsl basinda yelpaze salliyirdum ama adim sayim cok olmadi.
Bugun 1 yesil cay ictim . Istah icin tarcinli su ictim gun boyu . Ve qrtik ihtiyac duymuyorum diye biraktigim sari kantaron tabletimi almaya karar verdim. Bir doktor karbonhidrat bagimliligi icin safran onerdi notmalde psk ilaci alternatigiymis . Depresyon , kaygi , okb , dehb gibi durumlarda kullaniliyor. Gida bagimliliginda da tavsiye etmesi ilginc geldi. Elimde de benzer etkili sari kantaron olunca icneye devam dedim.
Neyse en azindan aksam yemedim diye mutluyumyarin itibariyle yürüyüşümu de tam yaparim
Süper menü afiyet olsun22 Aralık pazar menüsü
13.30 kahvaltı
2 kaşık lor, bir tutam maydanoz ve 3 yumurta ile omlet, marul salatası.
17.30 akşam
3 tavuk pirzola (tavanın dibini yağladım sadece)
Su 3 lt
Spor
Eki Görüntüle 3524847
Ellssa Jasminium84 Boncuk2307
Yazdım aklımaHemen yazayım canım, john verdon-aklindan bir sayı tut.
Her adımda başka birini katil yapıyorum ama sonra yok yaa o değildir diyorum. Beni çok sardı. Daha bitmedi.
Misafşr olunca bozuluyor tüm düzen. Telafi edilir sıkıntı yapmaHayırlı geceler
Tüm gün hiç oturmadım yeni attım kendimi yatağa
Yemeğe misafirim vardı.
2.30
Tost
Meyveli içeçek
20.00
3.4 sarma
3 sıkım köfte
Soğan dolması 2 tane
2 yk pilav
salata
İrmik helvası 4 yk
Bugun olmadı hesapta misafir yoktu tek öğün yapacaktım ondan tost yedim. Böyle oldu kusuruma bakmayın
Ellssa Boncuk2307 Jou
Yarım saatten fazla yürüyüş yaptım
Canım çok geçmiş olsun önce sağlık. Menün telafi edilir. Şimdi nasılsınBugün çok kötü bir gündü benim için de. Dün misafirlerim gittiğinden beri migrenim tuttu yine, bu ara çok sık tutmaya başladı nedenini çözemedim. Bir de migren tuttuğu zaman vertigo asla yalnız bırakmıyor o da başlıyor bir yandan. Dün biraz fazla bilgisayarla ilgilendim yemeği geciktirdim belki de o yüzden. Bütün gün ağrı ve baş dönmesi aşırı derecede zorladı ve hatta düştüm tutunacak yer bulamayınca. Eşim de görümceme götürdü yemek yapmayayım diye. Tansiyon ölçtüm 14.6 büyük 9.2 küçük. Şimdi dukan içeceğim biraz düşürür tansiyonu. Menümü yazayım içip yatayım.
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 1 yk kadar kahvaltılık domates sos
Ara Öğün 16.00
Yarım ayva, 1 elma
Saat 18.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 4 Fındık
Akşam Yemeği 19.30
1 çorba kasesi kadar tavuklu pilav, 1 tabak çoban salata marullu. (pişi ve işkembe çorbası vardı)
2 lt su + 1 lt dukan kayısı çaylı
Spor bugün yok yarın cezamı yaparım
Ellssa Jasminium84 Jou
denemek isterim bunu, peki nasıl kullanmak gerekiyormuş canımBir doktor karbonhidrat bagimliligi icin safran onerdi notmalde psk ilaci alternatigiymis . Depresyon , kaygi , okb , dehb gibi durumlarda kullaniliyor. Gida bagimliliginda da tavsiye etmesi ilginc geldi.
Teşekkür ederim kaptanımafiyet olsun canım gayet güzel menü 
Ben daha bitirmedim. Eve gidince başka kitaplar da yazarım sana. Sen de bana öner olur mu.yaaa onu da okudumm 
Yaşlanıyor muyuz gerçektensağol canımmo da olabilir ama yediklerim çok farklı değil aslında, tabii yaşla beraber etkileri de farklılaşıyor olabilir
Aaa cidden mi, bir yere mi vurdun, morluk başka neden olur ki. Çok üzüldüm canım geçmiş olsun.Teşekkürler kaptanımama kendıme nazar ettim sanırım sol dizimde sebebini bilmediğim kocaman şiş ve morluk var canımı yakıyor iki güne hafiflemezse Dr yolu görünüyor
Çok moralim bozuk bıdıklarımdan birinde bir yumru gördüm veterinere götürdük 11 yaşında bir sürü test yapıldıYoklar gittiler bizi terkettiler iştee
Nasıl kaçırırsın takıma seslenişi canım kaptanım. Mayolar bikiniler havada uçuştu. Kilo vermeyenlere de mavi paçalı don kaldıAhahaaa ben bunu nasıl kaçırmışım yaaa
ayyy yokk ben de giymemm
Demek ki benimki hiç farketmemişYok eski, biz torunla yatarken gözümüzü o şarkıyla açıyorduk