Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben daha bitirmedim. Eve gidince başka kitaplar da yazarım sana. Sen de bana öner olur mu.
tamam tabii ki canımm
hatta tess gerritsen okumadıysan rizzoli-isles serisini tavsiye ederim ben 2.ye döndüm

Yaşlanıyor muyuz gerçekten
her an kadar kabullenmesem de galiba

Dışardayım, koşturmaca yüzünden hala tek lokma yiyemedim çok açım kaptanimmmm Jasminium84
aman canımmm dikkat et kendine çok da aç bırakma kendini, bi de koşturuyorum diyorsun

Nasıl kaçırırsın takıma seslenişi canım kaptanım. Mayolar bikiniler havada uçuştu. Kilo vermeyenlere de mavi paçalı don kaldı gayet motive edici bir konusmaydi mavi takım için.
ahhhh nasıl kaçırmışım cidden

canımm çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm

Ya canim çok üzüldüm. O yüzden çocuklar çok istiyor ama hayvan sahiplenmiyorum. Bir süre sonra evlat gibi oluyor

Kepek veya buğday olur zaten ona canını sıkma her kahvaltı ve yemektr 1 dilim veya ençokta 2dilim yeterlii ama en tavsiyem siyez ekmek

Yaaaa çok üzgünüm

Çok teşekkür ederim yazdığın her şey için.
Dahiliyeye gideceksin ablacım, gitmeden önce 10 - 15 güm tansiyon ölçümü yap sabah akşam kaydet deftere, çünkü ölçüm isteyip yolluyorlar. Sen ölçüp gidersen ilaç vesaire ne ise verirler. Belki holter takarlar ben hamileyken takmışlardı çünkü.
Sabah güzel uyanmıştım ama geri başladı ne tetikliyor bulsam çözeceğim ama çözemedim
Boncuk2307

Evde 30 dk filan video yaptım

Ek bisiklet de yapacağım onu da akşam yollarım
Eki Görüntüle 3525016
Harikasın

tamam canım ben yarın sabahtan ölçümlere başlayayım

Bugün menüsü aşağıdaki gibidir ;
Toplam kalori 1240 filan yapıyor yazınca çikolata da yesem kontrollü yiyorum

Sporlar ile 400 cal filan yakarım toplam bence

Kahvaltı
2 haşlanmış yunurta
2 dilim peynir
3 hindi füme
4 zeytin
1 dilim tbe

Ara
5 tane bayram çikolatası
1/4 dilim kek yedim ya ne olacak bu tatlı düşkünlüğü bilmiyorum

Ara
1/2 yeşil elma maydanozlu shake

Akşam
1 kase haşlanmış limonlu brokoli
1 kase yoğurtlu ıspanak

Spor
Adım sayım 5k olmuş
Gece de bisiklet yaparım 40 dk ekran eklerim

Jasminium84 Ellssa Boncuk2307

Geçmiş olsun
Şimdi 200 ip atladım ceza yememek için beynim şokurduyor ağrıdan ama olsun
Sen iyi ol önce geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım migren vertigo kötü bir birliktelik olmuş. Kendine çok dikkat et. Düşürür mü yükseltir mi bilmem ama duman içeceği tansiyonda oynamalar yapabilir, dikkatli kullan canım.
Duman içeceği nedir acaba

tatlı yerine hurmayı koymayı denesen canım, evet toplam kaloride fazla olmasa da şekerini hızlı bir şekilde yükselteceği için sağlığına zararlı ve de çabuk acıktırır

menünün kalanı gayet güzel afiyet olsun canım

Afiyet olsun
Magnezyum takviye al akşamları bir tane. Güzel uyutuyor sabahları dinç kalkıyorsun. Eksikliği tansiyon yükseltiyor.
Teşekkürler kaptanım ama kendıme nazar ettim sanırım sol dizimde sebebini bilmediğim kocaman şiş ve morluk var canımı yakıyor iki güne hafiflemezse Dr yolu görünüyor
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Sabah
1 dilim ekmek
2 yumurta
5 zeytin
Ve 3 çatal peynir yedim

Devam edilen 1 haftada 2 kilo vercem inşallah
İnşallah öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…