Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

GÜÜÜ NAAAYY DIIIIIIN
Güzel bir hafta olsun, kadınlar kulübünün tatlı kadınları

Dünün menüsü (22 Aralık)
Dün bir arkadaşımın doğum gününe davetliydim. O yüzden evde bir şey yemedim pek.

11:00
2 hurma 5-6 badem

15:00
Minimal gün tabağı, ama yağlı ağır hiçbir şey yoktu. Hepsi de ufak ufaktır. İşte mercimek köftesi 1 tane, makarna salatası 1 kaşık gibi. Ufak bir poğaça vs, pasta yarım dilim

19:00
Nohut yemeği 1 tabak
2 dilim ekmek.

1.5 lt su

ADIM: 15.881

Artık önümüzdeki günlerde tamamen kendimle kalıp, mecburiyetten yedim, gibi bir durumla karşılaşma ihtimalimi en aza indiriyorum. Arkdaşlar" rockandroll nerdesiin? Haydi gel senin diyeti bozacak aktiviteler hazırladık." Derlerse YOOOOOK kardeş. Ben neler çekiyorum şu menüleri yazarken, kızlara olan mahçubiyetimi anlayamazsınız. Haaaaaaydi size iyi eğlenceler, diyip çaaaaat telefonu kapatıp limonlu suyumu içmeye devam edeceğim. Ehehe öptüm.

Jou Ellssa Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_2219.jpeg
    73,5 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
afiyet olsun canım dünü güzel dengelemişsin

afiyet olsun canım

Cok geçmiş olsun canim neden yükseliyor tansiyonun
sağol canımm, eşime göre tuzlu yediğim için ama hiç tansiyon problemim olmazdı benim aksine normalim 10-6dır mesela. bana göre de yorgunluk, çok yükleniyorum kendime, ufacık uykusuzluğu kaldırmıyor vücudum bence

canımm öğünlerine bir dahaki sefer saatleri de yazar mısın, afiyet olsun

geçmiş olsun canım. doktora gidip bir kontrolden geçsen iyi olur. daha çok gençsin tansiyon için
sağol canımm, evet ben de aynı şeyi düşündüm 1 hafta 10 gün tansiyonumu sürekli ölçüp öyle bi gitmek istyorum ama tansiyon aletimi evde unuttum

Aa noldu geçmiş olsun neden yükseliyor ama
teşekkürler kaptanımm, sanırım yorgunluktan ve stresten, artık sinyal vermeye başladım sanırım

Gecmis olsun canim ya..Dikkat et kendine.
teşekkürler canım

canım white mocha çok şekerli birşey çok tüketmemeye çalış e mi, afiyet olsun

afiyet olsun canım gayet güzel menü

Hemen yazayım canım, john verdon-aklindan bir sayı tut.

Her adımda başka birini katil yapıyorum ama sonra yok yaa o değildir diyorum. Beni çok sardı. Daha bitmedi.
yaaa onu da okudumm

ahhh canımm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın

afiyet olsun canımm

Geçmiş olsun kaptanım, neden oluyor acaba. Yediklerin de etkiliyor olabilir dikkat et.
sağol canımm o da olabilir ama yediklerim çok farklı değil aslında, tabii yaşla beraber etkileri de farklılaşıyor olabilir

şahanesin canım ayaklarına sağlık, afiyet olsun

Teşekkürler kaptanım ama kendıme nazar ettim sanırım sol dizimde sebebini bilmediğim kocaman şiş ve morluk var canımı yakıyor iki güne hafiflemezse Dr yolu görünüyor

Teşekkürler kaptanım ama kendıme nazar ettim sanırım sol dizimde sebebini bilmediğim kocaman şiş ve morluk var canımı yakıyor iki güne hafiflemezse Dr yolu görünüyor
aaaaa çok geçmiş olsun canımm önemli birşey değildir umarım

Limonlu su iç kaptanım bir de baş ağrısı varsa kahvene de limon at
doğru diyorsun canım dur kendime bi tane hazırlayayım gidip

aaaaa çok geçmiş olsun canımm önemli birşey değildir umarım

doğru diyorsun canım dur kendime bi tane hazırlayayım gidip
İnşallah kaptanım kanla ilgili bir sıkıntı yok yeni baktırdım muhtemelen vurdum bir yere fark etmedim bacaklarımda bir sürü yerde var morluk ama dizim can yakıyor sadece

İnşallah kaptanım kanla ilgili bir sıkıntı yok yeni baktırdım muhtemelen vurdum bir yere fark etmedim bacaklarımda bir sürü yerde var morluk ama dizim can yakıyor sadece
dikkat et canım bikaç gün kendine, doktora da gidersen bizi de haberdar et olur mu

Dünkü Menüm
Sabah 12:30
3 mandalina
1 küçük dilim peynir
1 avuç beyaz leblebi

Ara 15:30
3 yk süzme yoğurt,1tk chia tohumu, Yarım nar, 2 kuru kayısı, 2.5 ceviz, 4 çiğ fındık

Akşam 17:30
2yk taze fasulye
4 sulu köfte içinde pirinç vs yoktu

Ara 20:00
1 mandalina
1 kase cacık
2 küçük dilim peynir

Su 2lt
1 kupa limonlu yeşil çay
4165 adım

Ellssa
Jasminium84
Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_3758.jpeg
    57,6 KB · Görüntüleme: 1
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…