Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Günaydın kızlar bu şeker olayını söylemiştim size dün bir tane makine aldım bakabilmek için açlık kan şekerim 107 çıktı şimdi :KK43:
1 günle yorum yapılmaz canım 1 hafta ölç bakalım. Makine çok iyi olmalı ben ölçtüm aynen dr a gittim bi de damardan baktılar 1 haftalığın hepsinden düşük çıktı makine yanlış ölçmüş yani

Tünaydın ❤️
Mutlu pazarlar 🍂☕

1000053826.jpg

1 günle yorum yapılmaz canım 1 hafta ölç bakalım. Makine çok iyi olmalı ben ölçtüm aynen dr a gittim bi de damardan baktılar 1 haftalığın hepsinden düşük çıktı makine yanlış ölçmüş yani
Vallahi görümcem eczacı o getirdi iyi bi makine getirdi de bilmiyorum dün yemekten 1-2 saat sonra ölçtüm onda da 110 çıktı eşimi de ölçtük o çok yemişti ona rağmen 90 küsürdü

Çoko cemre böyle yazmıştı cuma günleri için. Mecburi ise onları yemesi nasıl yapıcaz?
Anladım o zaman sadece cuma günleri yarım yediği şekilde kabul edelim. Ucundan tırtıkladım demiş zaten sıkıntı yok o zaman. Kursuna gittiği için göz hakkıdır. Ölçüye dikkat ederse sıkıntı olmaz
Menülerede bakayım diye alıntı yaptım araya kahvaltı girdi.

Çok güzel tabakların ebruli her şeyden var yoksunluk da olmaz gereksiz artı da.

Diyetin açılışına özel akşam yemeği olmuş tatlı hariç iyi gibi.
sarma bulgurun porsiyonunu tamamlıyor.

Biliyorsun sen zaten ahu nohut varken karbonhidratın her türlüsü fazla oluyor ama o sofradan iyi kalkmışsın üstüne yürümüşsün iyi olmuş.
Hafta içi sen dengelersen 1 gün böyle dolu tabak yemek kötü etkilemez.
Aileden kopamayacağımıza göre psikolojik baskıya da gerek yok.

Bir hatırlatma yapayım diyet dışı besin yendiği zaman 6000 adım cezamız var 🥸
Yediğin tatlı diyet dışına giriyor gazan mübarek olsun 😬

Güzel menü olmuş zaten hiç ekmek yemiyosun hafta içi

Delficim sağolasın akşama anca hafifledi.
Şimdi iyi sana da geçmiş olsun.

Simit helva olsada menüleriniz kontrollü olmuş kızlar miktar olarak az tutmuşsunuz

Altın vuruş yapmışın 🫠 Chocolita Chocolita gün tabağından dolayı ceza oluyor mu?
Şimdi dolu bir gün tabağında börek poça makarna salatası tatlı kurabiye vs olduğunu düşünerek öyle düşündüm. Ama gün tabağını her şeyi tadımlık alıp salata kısır yoğunluk yemenin cezası olmamalı. Ölçü işte.
Böyle tabaklarda miktar belirtelim

X