Tursu olmasaydı eiiydiii sen mavi don giymeye heveslisin galibaa21.12.24
10.30
Az fırın patates, 1 dilim peynir, 1 çk pekmez, 1 dilim ekmek, 7 zeytin
18.00
1 kepçe fasulye, az tursu, 7 mercimekli sarma 1 dilim ekmek
Çay ile 1 hurma.
Şu:1.5 lt.Jou Boncuk2307 Ellssa
Valla çok özledimAyy bildiğin çocukmuşuz
Bu arada birer birer gitttiniz çabuk dönün oğa göre hemi
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendineKızlar benim yine tansiyonum çok yüksek, bu ara sık sık olmaya başladı, sersem gibiyim yatacağım hemen, menülerinize yarın dönüş yapacağım
Oy kuzum, çok dikkat et kendine, bugün nasılsınBugün çok kötü bir gündü benim için de. Dün misafirlerim gittiğinden beri migrenim tuttu yine, bu ara çok sık tutmaya başladı nedenini çözemedim. Bir de migren tuttuğu zaman vertigo asla yalnız bırakmıyor o da başlıyor bir yandan. Dün biraz fazla bilgisayarla ilgilendim yemeği geciktirdim belki de o yüzden. Bütün gün ağrı ve baş dönmesi aşırı derecede zorladı ve hatta düştüm tutunacak yer bulamayınca. Eşim de görümceme götürdü yemek yapmayayım diye. Tansiyon ölçtüm 14.6 büyük 9.2 küçük. Şimdi dukan içeceğim biraz düşürür tansiyonu. Menümü yazayım içip yatayım.
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 4 hurma, 8 Fındık
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 1 yk kadar kahvaltılık domates sos
Ara Öğün 16.00
Yarım ayva, 1 elma
Saat 18.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 4 Fındık
Akşam Yemeği 19.30
1 çorba kasesi kadar tavuklu pilav, 1 tabak çoban salata marullu. (pişi ve işkembe çorbası vardı)
2 lt su + 1 lt dukan kayısı çaylı
Spor bugün yok yarın cezamı yaparım
Ellssa Jasminium84 Jou
Kolaylıklar diliyorum canım hayırlı yolculuklarValla çok özledim, bu 2 gün baya hazırlıklarım var, yarın yine araya misafirlik sıkıştırdım
Sonra yolculuk ve extra yorgunluk
Çabuk ve kolay geçer inşaAllah
Yok eski, biz torunla yatarken gözümüzü o şarkıyla açıyordukGünaydın canım, uyku iyi gelmez mi hiç. Senin kuzucuk çok erken uyanıyor maşallah, bu domatesler yeni galiba hiç duymadım.
Geçen biyerde okumuştum, bacaklarda sebepsiz yere oluşan morlukların sebebi c vitamini eksikliği olabiliyormuş, çok dikkatli ol canımTeşekkürler kaptanımama kendıme nazar ettim sanırım sol dizimde sebebini bilmediğim kocaman şiş ve morluk var canımı yakıyor iki güne hafiflemezse Dr yolu görünüyor
Hamdolsun canım, iyiyim.gezegenfeza abla senin mesajları görmek ne güzel nasılsın geçen hafta pek göremedim benim telefon da yoktu pek fark edemedim
Teşekkür ederim canımKolaylıklar diliyorum canım hayırlı yolculuklar
teşekkürler canımmGeçmiş olsun canım, dikkat et kendine
canımm sen de dikkat et kendine bak bacakların çektiriyor sana sonraHamdolsun canım, iyiyim.
Saldım kendimi, yemeye dikkat edemiyorum, ödemle birlikte bacak sızılarım arttı, haricinde iyiyim. Sizleri özledim
Kısmet olursa 2 haftaya birlikteyiz
UyyyyGayette iyi az az olduysa kalorisine göre daha olur zatenn iyi etmissinn yoksa yemeyip daha çok yerdinn
Canım benim çok sağol merakımı gidermek adına videoyu benimle paylasmissin ama kendime bu eziyeti cektirmesem olur dimiYok kuzum 10 yıldır izliyoruz
Çok teşekkür ederim canım,hoş geldin bu aradaGeçmiş olsun canım
Canım benimm kendine güvenip güzel beslendiysen ne mutlu bana bekliyorumm
Çok tatlısın bu isteğin ve azmin hiç kaybolmasın inşallahGÜÜÜ NAAAYY DIIIIIIN
Güzel bir hafta olsun, kadınlar kulübünün tatlı kadınları
Dünün menüsü (22 Aralık)
Dün bir arkadaşımın doğum gününe davetliydim. O yüzden evde bir şey yemedim pek.
11:00
2 hurma 5-6 badem
15:00
Minimal gün tabağı, ama yağlı ağır hiçbir şey yoktu. Hepsi de ufak ufaktır. İşte mercimek köftesi 1 tane, makarna salatası 1 kaşık gibi. Ufak bir poğaça vs, pasta yarım dilim
19:00
Nohut yemeği 1 tabak
2 dilim ekmek.
1.5 lt su
ADIM: 15.881
Artık önümüzdeki günlerde tamamen kendimle kalıp, mecburiyetten yedim, gibi bir durumla karşılaşma ihtimalimi en aza indiriyorum. Arkdaşlar"rockandroll nerdesiin? Haydi gel senin diyeti bozacak aktiviteler hazırladık." Derlerse YOOOOOK kardeş. Ben neler çekiyorum şu menüleri yazarken, kızlara olan mahçubiyetimi anlayamazsınız. Haaaaaaydi size iyi eğlenceler, diyip çaaaaat telefonu kapatıp limonlu suyumu içmeye devam edeceğim. Ehehe öptüm.
Jou Ellssa Boncuk2307
aaaa turşu ödem mi yapıyorYok kaptanım, haftalık turşu hakkimi genelde cumartesi kullanıp ödemi tartıya kadar atıyorum
Canım benim çok sağol merakımı gidermek adına videoyu benimle paylasmissin ama kendime bu eziyeti cektirmesem olur dimizamanında yeterince maruz kaldım bu içeriklere