Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tursu olmasaydı eiiydiii sen mavi don giymeye heveslisin galibaa

Oy kuzum, çok dikkat et kendine, bugün nasılsın

Teşekkürler kaptanım ama kendıme nazar ettim sanırım sol dizimde sebebini bilmediğim kocaman şiş ve morluk var canımı yakıyor iki güne hafiflemezse Dr yolu görünüyor
Geçen biyerde okumuştum, bacaklarda sebepsiz yere oluşan morlukların sebebi c vitamini eksikliği olabiliyormuş, çok dikkatli ol canım

gezegenfeza abla senin mesajları görmek ne güzel nasılsın geçen hafta pek göremedim benim telefon da yoktu pek fark edemedim
Hamdolsun canım, iyiyim.
Saldım kendimi, yemeye dikkat edemiyorum, ödemle birlikte bacak sızılarım arttı, haricinde iyiyim. Sizleri özledim
Kısmet olursa 2 haftaya birlikteyiz

Kızlar dün emzirirken uyuyakalmışım bebeği koyduktan sonra çok utanç verici bir haftaydı benim için
22 Aralık pazar menü :
Kahvaltı 2 yumurtalı omlet+ 1 bardak çay + 1 dilim ekmek
Öğle: 2 kaşık bulgur + 1 kaşık yoğurt
Akşam 18.00: 1 porsiyon tavuk kebap
Gece film gecesi yaptık ve maalesef cips yedim kızlar, sabah tartıya yansımıştı zaten. İnanılmaz büyük pişmanlıklarım var
Emzirmeye devam, yürüyüşe çıktım dün bu arada bebekle olunca çok yürüyemedim hava soğuk .
Su 2 lt
Ellssa Jasminium84 Boncuk2307

Çok tatlısın bu isteğin ve azmin hiç kaybolmasın inşallah yazarken insan utanıyor, sırf o yüzden bile yemiyorum ben bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…