kızın yemek bekliyor şimdi senden... tam da öğlen sıcağı ama ihmal etme de al ekmeğini. ye bişeyler... ya da yok mu sokakta çocuk falan.. çağır gitsinler..
hay allah bende dogurdu diodum neyse hadi canim az kalmis bu hafta doguraydin yazik vallaha
beklemekde zor oluyor artik
allah kurtarsin yardimcin olsun insallah
sinir oldum valla hergün dışarda cocuk kaynardı bugünde olmıycakları tutu... (bunu yazarken zil caldı cocuklar yanlışlıkla basmışlar ve yakaladım enselerinden :roflol::roflol: verdim parayı yolladım ekmek almaya oh beee :sm_cool:)
[/FONT][/B]
yaa kızlar ben kendimi yorgun bitkin hissetmiyorum ki yardıma ihtiyacım olsun cok rahat yapıyorum kendi işimi yapmadıgım zaman kendimi daha kötü hissediyorum hic bişi yapamanyan biri olarak görünce gayet iyiyim kötü olsam zaten yapamazdım
sabrediyorum zaten meralcim ama bazen okadar bunalıyorum ki krizler geciyorum sıkıntıdan cıglık atasım bagrıp cagrasım geliyor ama napalım beklemek gerekse bekliycez ne kaldı şurda 9 gün
sen temizlik yapmayı bi bıraksan gelecek kızın..
cocuk korkuyor bu anam temizlik yapmaktan bana bakmaz diye, ondan cıkmıooooklava: klava:
pijama takımılarımıda aldımm sonundaaa...
onlarıda yıkadıktan sonra bende çantamıı hazırlıcammm....
evde olmak ne güzelmişş yaaa
ya Ne Diyecegim Kızlar
şu Hastane çıkışlarımın Içinde Uzun Kollu Hırkalar Var, Onlara Gerek Yok Degilmi?
çıkarıcam çantanın Içiden
Bu Sıcakta çocuk Kurdeşen Dökmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?