• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Ya çok geçmiş olsun Bestee Allah acil şifalar versin.
Ya evet zararlı biliyorum ama namaz felan kılarken iyi oluyor yatmak istemiyor yüzüstüde kıyameti koparıyor şu banyo yapılırken felan kullanılan oturaktan aldım onlada yuvarlanıyor🤣🤣 ama emekle deyince basıyor kıyameti oturcak basacak illaki yada gezecek arada değerlendiriyorum ya bizde büyüdük işte sorun yok🤣
Ya valla arada koymak zorundaysan ne yapacaksın tabi koyacaksın. Ben de ayağımda sallamam diyordum dün gece ayağımda uyudu ben de öyle oturarak uyudum 😂😂

Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı

Kızlar bebeğim gece defalarca uyanıyor.aglamiyor sadece emziği verip hafif sallayınca uyuyor.ilk zamanlar çok az olurdu bu durum artık gece defalarca kalkıyorum.ozellikle sabaha doğru bu durum çok tekrarlanıyor.oda sıcaklığı iyi ama tekmeleyerek battaniyesini atıp uyandiriyor kendini.uyku tulumu alsam çözüm olur mu?

Kızlar bebeğim gece defalarca uyanıyor.aglamiyor sadece emziği verip hafif sallayınca uyuyor.ilk zamanlar çok az olurdu bu durum artık gece defalarca kalkıyorum.ozellikle sabaha doğru bu durum çok tekrarlanıyor.oda sıcaklığı iyi ama tekmeleyerek battaniyesini atıp uyandiriyor kendini.uyku tulumu alsam çözüm olur mu?
Ayni durum uyku tulumuyla da oluyor 🥲

Diş değil sebebini bulamadım.hafif sallayınca bı iki dakika içinde uyuyo ama tekrar uyanıyor.buyudukce daha güzel uyumaları gerekirken daha çok zorluyorlar.
Valla önceden güzeldi kızımın uykusu bu diş kızımın tüm düzenini bozdu. Geçecek inşallah. Hep sallanmak istiyorsa belki alıştığı için yapıyordur ?

Valla önceden güzeldi kızımın uykusu bu diş kızımın tüm düzenini bozdu. Geçecek inşallah. Hep sallanmak istiyorsa belki alıştığı için yapıyordur ?
İşin tuhaf kısmı sallayarak uyutmuyorum memede uyutup yerine koyuyorum.emzigi çıktığı için uyanıyor ve tekrar dalamiyor.biz daha diş cikarmadik kim bilir o zaman neler yapar

İşin tuhaf kısmı sallayarak uyutmuyorum memede uyutup yerine koyuyorum.emzigi çıktığı için uyanıyor ve tekrar dalamiyor.biz daha diş cikarmadik kim bilir o zaman neler yapar
Bizimki de çıkamadı henüz. Ayrılık kaygısı da olabilir gün içinde seni görmeyince ağlıyor mu

Pembecim bizde bu ara öyleyiz çok daha sık uyanmaya başladı emip uyuyor yat kalk yat kalk sabaha kadar nevrim dönüyor ne zaman düzelecek bilmiyorum bizimde hiç diş çıkmadı o yüzden mi anlamadım 🤷🏻‍♀️

Kızlarr
Hepimiz şu uyku konusundan muzdaribizzz
Benim kızda 12-1 den aşağı uyumuyor gece
Yatağına koyar koymazda uyanıyor gelde delirmeee.
Ne istiyorsun çocuğum diyorum artık.
Önceden 8 de gece uykusuna yatardı diş midir nedir alt üst etti tüm düzeni kii dişide çıktı kızımım elime geliyor.
Şimdide grip oldu yine daha 3 hafta önce felan gripti. Biri bitiyor biri başlıyor.

Pembecim bizde bu ara öyleyiz çok daha sık uyanmaya başladı emip uyuyor yat kalk yat kalk sabaha kadar nevrim dönüyor ne zaman düzelecek bilmiyorum bizimde hiç diş çıkmadı o yüzden mi anlamadım 🤷🏻‍♀️
Sanmiyorum diş olsa şiddetli ağlamalar olur benimki mizmizlaniyor emziği alınca uyuyo.

Kızlarr
Hepimiz şu uyku konusundan muzdaribizzz
Benim kızda 12-1 den aşağı uyumuyor gece
Yatağına koyar koymazda uyanıyor gelde delirmeee.
Ne istiyorsun çocuğum diyorum artık.
Önceden 8 de gece uykusuna yatardı diş midir nedir alt üst etti tüm düzeni kii dişide çıktı kızımım elime geliyor.
Şimdide grip oldu yine daha 3 hafta önce felan gripti. Biri bitiyor biri başlıyor.
Uykuya çözüm yok bence.nasilki bizimde uyku düzenimiz değişiyorsa bebeklerin de uyku düzeni farklı.ilk kızımda naptiysam asla çözüm olmadı sütten kestikten sonra uyudum diyebilirim

Benim kızın da gece uykuları çok hafif. Sürekli meme arıyor. Gündüzleri hep uyandırıyorum. Gündüzleri de uzun uyuyor. Var bir şeyler de bilemiyorum. 5 dişi var sürekli ısırıyor. Yine meme ucu yaralarım oldu 🥹

Bir de kızlar ya ben çok evhamlıyım 😔 bugün birkaç kez düştü. Ayağa kalkmaya başladığından beri sık sık düşüyor zaten. Hiç sert düşmedi tabi ben hep yakınındayım. Kafası kızarmış sanki bir yere sürtmüş gibi. Bir yanım bir şey olmaz diyor ama bir yandan da endişe ediyorum.

Diş değil sebebini bulamadım.hafif sallayınca bı iki dakika içinde uyuyo ama tekrar uyanıyor.buyudukce daha güzel uyumaları gerekirken daha çok zorluyorlar.
Evet kesinlikle bende dun gece ayni durumu yaşadım. Salladigim süre boyunca uyuyor sallamayi bırakınca uyanıyor. Uyku eğitimi alsam mi diye düşünüyorum ama fiyati cok cok pahalı 😞

Back
X