demi ya gelincik bende evde olacağım günleri iple çekiyorum gerçi evden de iş kovalıycam neyse başka dert keder olmasın bu arada belki bende her an doğurabilirim kızlar ağrım var sanki adet olacağım neyse adasu sen de sıra seni bekliyoruzpijama takımılarımıda aldımm sonundaaa...
onlarıda yıkadıktan sonra bende çantamıı hazırlıcammm....
evde olmak ne güzelmişş yaaa
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğum çantası hazırlanmalımı artık ?
- Konu Sahibi meraklxix
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?cnm gerek yok alttan çıtçıtlı badı alın yanınıza bez alın iki adet gecelık alın.,
kendinize hasta bezi alın
bebeklerınıze yaz için olan hast. cıkıslarını alın hemsire içinden alıp uygun olanı gıydırır zaten. devlet hastanesınde doğum yapcaklar bardak catal alsın yemek için vermiyolar cunki.
fotoğraf makınası alın.
emzik alın. iç camasırı alın bol bol hemde.
corap alın doğundan çıkınca usuyo insan.
sabun havlu alın.
kendinize hasta bezi alın
bebeklerınıze yaz için olan hast. cıkıslarını alın hemsire içinden alıp uygun olanı gıydırır zaten. devlet hastanesınde doğum yapcaklar bardak catal alsın yemek için vermiyolar cunki.
fotoğraf makınası alın.
emzik alın. iç camasırı alın bol bol hemde.
corap alın doğundan çıkınca usuyo insan.
sabun havlu alın.
- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
askito 3 günlügüne banlanmista perihancim :roflol:
gecici bir durum :)))))
:roflol::roflol::roflol:
bende yazından tanıdım :)))
Banlananı görür allah :roflol: Ee görür inşallah
Kızlar sarı tülbent, çay bardağı, çay kaşığı, bebeğin altını almak için pamuk, pişik kremi, Havlu almayı unutmayın. Bide sancı anında terleyince yüzünüzü saçınızla silin. Yüzünüzdeki doğum lekelerinin geçtiğini göreceksiniz. Ben şahit oldum. Doğum hanede yapabilirseniz daha etkili...
askito 3 günlügüne banlanmista perihancim :roflol:
gecici bir durum :)))))
naptin bakiiim sen klava: klava: klava:
yuf msn vermistümde bacim.. yasakmista .. hos silmistim hemen ama iste sbanlayanlar utansin :))) bunuda banlicaklar kesin zaten yasakkelimekafamçokkarıştı
hilmiyecim sen askitoyu tanıyosun galiba cnm selamımızı söle onu çok özledik kaç gündür hiç göremeyince :roflol: :roflol: :roflol: