• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 107 49,1%
  • erkek

OY: 103 47,2%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Bir de kızlar ya ben çok evhamlıyım 😔 bugün birkaç kez düştü. Ayağa kalkmaya başladığından beri sık sık düşüyor zaten. Hiç sert düşmedi tabi ben hep yakınındayım. Kafası kızarmış sanki bir yere sürtmüş gibi. Bir yanım bir şey olmaz diyor ama bir yandan da endişe ediyorum.
İnstagramda bir video görmüştüm. bir bebek düştüğünde 2 şeye dikkat edin diyordu. 1. Dil çıkardığında dili titiyorsa 2. Kulağinin arkasi morarmışsa acil hastaneye götürün diyordu. Kafa kızarıklıgi icin bisey diyemiyorum inşallah bişey yoktur

Bir de kızlar ya ben çok evhamlıyım 😔 bugün birkaç kez düştü. Ayağa kalkmaya başladığından beri sık sık düşüyor zaten. Hiç sert düşmedi tabi ben hep yakınındayım. Kafası kızarmış sanki bir yere sürtmüş gibi. Bir yanım bir şey olmaz diyor ama bir yandan da endişe ediyorum.
Kelebeğim düşmesine engel olma dengesi gelişecek düştüğü zaman endişeli tepki de verme bizi taklit edecekler çünkü. Gözlemle bir sıkıntı görürsen doktora götüreceksin zaten ama kendi boyları kadar düştükleri için pek sorun olmaz

Kızlar ne yapacağız bu uyku sorununu ya 🫠🫠
Şu an uyumamak için ayaklarını yere vuruyor uykusu da çok var. Uyumayınca da yorgunluktan ağlıyor

Kelebeğim düşmesine engel olma dengesi gelişecek düştüğü zaman endişeli tepki de verme bizi taklit edecekler çünkü. Gözlemle bir sıkıntı görürsen doktora götüreceksin zaten ama kendi boyları kadar düştükleri için pek sorun olmaz
Aslında çaktırmıyorum ama o da çok korkuyor bir yeri acımasa da ağlıyor, kucağıma alınca da hemen susuyor Feriha 😁🫠 o yüzden farketmemişim kızarıklığı. Küçülmüş bile. Birkaç kişiye gösterdim, whatsapp’dan aile gruplarına attım herkes bir şey olmaz dedi. Şimdi sakinim ❤️

Aslında çaktırmıyorum ama o da çok korkuyor bir yeri acımasa da ağlıyor, kucağıma alınca da hemen susuyor Feriha 😁🫠 o yüzden farketmemişim kızarıklığı. Küçülmüş bile. Birkaç kişiye gösterdim, whatsapp’dan aile gruplarına attım herkes bir şey olmaz dedi. Şimdi sakinim ❤️
Benimki de bugün çenesinin altını vurdu oyuncak sepetinden oyuncakları BİM’de aktüel ürün kapışan teyzeler gibi çıkarırken…
İnşallah böyle hafif hafif atlatırlar geçer gider. Minnoşuna sağlıklı ömürler diliyorum ♥️

Benimki de bugün çenesinin altını vurdu oyuncak sepetinden oyuncakları BİM’de aktüel ürün kapışan teyzeler gibi çıkarırken…
İnşallah böyle hafif hafif atlatırlar geçer gider. Minnoşuna sağlıklı ömürler diliyorum ♥️
Amin canım ❤️ hepimizin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin Allahım. Hepsi aynı model ya bayılıyorum 🫠🫠🫠🫠 ben de oyuncakları topluyorum pıtır pıtır gelip dağıtıyor.

Vermediyseniz bir verip gözlemleyin bence belki de ağrısı vardır. Calpol alınca rahatlayıp uyursa ağrısı var demektir.
Bir akşam verdim bir değişiklik olmadı. Uyku öncesi Tetagil veriyorum ama yok. Bence dişi sandığım kadar ağrımıyor bu uyku gerilemesi. Bakalım zamanla geçer inşallah canım

Bu gece 11 de uyudu henüz uyanmadı. Bakalım kahramanımızı neler bekliyor bu gece 😂

Evet kesinlikle bende dun gece ayni durumu yaşadım. Salladigim süre boyunca uyuyor sallamayi bırakınca uyanıyor. Uyku eğitimi alsam mi diye düşünüyorum ama fiyati cok cok pahalı 😞
Uyku eğitimleri diş zamanların hep bozuluyor canım ya sonra uğraş dur yine eski haline dönüyormuş🤦‍♀️

Yaa besteee çok komiksin Bim aktüel teyzeleri🤣

Bir akşam verdim bir değişiklik olmadı. Uyku öncesi Tetagil veriyorum ama yok. Bence dişi sandığım kadar ağrımıyor bu uyku gerilemesi. Bakalım zamanla geçer inşallah canım
Besteee
6. Aydan sonra tedagil işe yaramıyormuş
Ya osanit diş topu yada Nurse Harveys Dentıgel var ondan almamız gerekmiş ne yazık ki ben bu ikisinide hala bulamadım.

Besteee
6. Aydan sonra tedagil işe yaramıyormuş
Ya osanit diş topu yada Nurse Harveys Dentıgel var ondan almamız gerekmiş ne yazık ki ben bu ikisinide hala bulamadım.
Ne diyorsun kız Tetagile 600küsür verdim zaten 36 paket bişey. Bi de eczacı diyor günde 5-6 verebilirsin. Helbet verebilirim beyefendi paramız var çok şükür alırız dedim ama içim acımadı değil 😂😂

Ben de kameradan baktım emziği attı. Kalkıp göbek atacağım halim olsa… uyanacak uyanacak diye ben de 2 saattir bekliyorum gidip yataydım bari
Valla benimki uyandı
Kıçını yırtana kadar ağlıyor ya sabır çekiyorum artık
Şuan babasına sarılıyor yüzüyor oynuyor ağlıyor birşeyler yapıyor uyku muyku kalmadı artık

Ne diyorsun kız Tetagile 600küsür verdim zaten 36 paket bişey. Bi de eczacı diyor günde 5-6 verebilirsin. Helbet verebilirim beyefendi paramız var çok şükür alırız dedim ama içim acımadı değil 😂😂
Bizde 6. Ayin sonuna doğru aldık cok da diş sancisi çekmedi cok şükür tetagilden 3 4 tane falan kullandik gerisi kaldı 🥲

Back
X