• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 108 49,5%
  • erkek

OY: 102 46,8%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    218
Herkese merhabalar,
Kızlar benim bebeğim geceleri yarım saatte bir uyanmaya başladı, bu hafta o kadar kötüydüm ki bağışıklığım düştü serum yedim. Gece uyuyamamak o kadar zor ki, gündüz desen zaten bütün gün birlikteyiz yine dinlenmek yok.
Ben sadece anne sütü veriyorum emiyor yani ama gece mama veren arkadaşlarım, size soruyorum bebislerinizin uykusu nasıl? Uyumadan bı süre önce biseyler yediriyorum ama yok açlıktan değil mama sormam, uyku yapıcı birşey var mı mamalarda. Yani mama yiyor gece içiyor ama yarım saatte bir kalkıyor diyeniniz olacak mı?
Her kalktığında meme istemiyor bu arada, memeye kalkmıyor. Dalmada sorun yaşıyor ilk kizimda öyleydi ne şans ki bu da böyle. Geçer geçer diye ilkinde mama vermemiştim ama bu sefer çözüm oysa asla ertelemicem
Diş sancısından oluyor canım ağrıdan uyanıyorlar, sancısını rahatlat

Kizlar nasilsiniz? Buralar cok issiz kaldi🥲 Analik cok garip bir seymis ya. Bebisler akillanmaya basladikca her sey hem daha guzel oldu hem daha zor😭 bugun online ders yapiyordum odada. 40 dk beni goremedi. Gittim salonda babasiyla oyun oynuyor arkasi donuk. Pist dedim hemen dondurdu kafasini agzi kulaklarina vara vara hemen piti piti heyecanla ayagimin dibine geldi😭😭 bu duskunluk hem cok hosuma gidiyor hem de bunaltiyor🫠 bazen kendi kendine uyusun istiyorum bazen de kucagimda 2 dkda uyuyakalmasi cok hosuma gidiyor kokluyorum kuzumu doya doya😭😭 duygusal bir topum cok hizli buyuyorlar daha dun ha dogurduk ha doguracaktik…
Sorma canım nerdeyse yaşına girecekler yaaa, ben de dün akvaryuma getirdim ağzı açık izledi her şeyi 😭

Kizlar nasilsiniz? Buralar cok issiz kaldi🥲 Analik cok garip bir seymis ya. Bebisler akillanmaya basladikca her sey hem daha guzel oldu hem daha zor😭 bugun online ders yapiyordum odada. 40 dk beni goremedi. Gittim salonda babasiyla oyun oynuyor arkasi donuk. Pist dedim hemen dondurdu kafasini agzi kulaklarina vara vara hemen piti piti heyecanla ayagimin dibine geldi😭😭 bu duskunluk hem cok hosuma gidiyor hem de bunaltiyor🫠 bazen kendi kendine uyusun istiyorum bazen de kucagimda 2 dkda uyuyakalmasi cok hosuma gidiyor kokluyorum kuzumu doya doya😭😭 duygusal bir topum cok hizli buyuyorlar daha dun ha dogurduk ha doguracaktik…
Çok çabuk büyüyorlar gerçekten 🥲 bazen diyorum yenidoğan sürecini daha uzun yasasaydik bazen de bir an önce büyüsün istiyorum 🥲 tüm gün beraber olunca aksam isten gelen babasini görünce bir gülüyor bir heyecanlanıyor 😍

Çok çabuk büyüyorlar gerçekten 🥲 bazen diyorum yenidoğan sürecini daha uzun yasasaydik bazen de bir an önce büyüsün istiyorum 🥲 tüm gün beraber olunca aksam isten gelen babasini görünce bir gülüyor bir heyecanlanıyor 😍
Dimii🥰 bi sebeklikler gulmeler🥹 ben de minicik oldugu zamanlari cok ozluyorum ama simdi daha da tatli degiller mi bizi taniyorlar, anlamli anlamli bakiyorlar, etrafi karistiriyorlar kendi kendilerine oyun oynuyorlar🥲

Neler yapabiliriz rahatlatmak için?
4 5 tane karanfil zeytinyağına koyup beklettikten sonra dişlerine sürebilirsiniz. Osanit ve tetagil gibi bitkisel diş topları var onlar da baya rahatlatıyor. Benim bebeğim alerjik ben kullanamıyorum ama alerjik bebek değilse deneyebilirsiniz insanlar çok memnun
Onun dışında ben anne sütünü dondurup meyve filesine koyuyorum, o soğuk kompres çok iyi geliyor. Elime silikon fırça alıp kaşıyorum güzelce, ağız silme mendilini biraz ıslatıp dondurucuda bekletip eline veriyorum o soğuk iyi geliyor yine

Dimii🥰 bi sebeklikler gulmeler🥹 ben de minicik oldugu zamanlari cok ozluyorum ama simdi daha da tatli degiller mi bizi taniyorlar, anlamli anlamli bakiyorlar, etrafi karistiriyorlar kendi kendilerine oyun oynuyorlar🥲
Kesinlikle bu halleri daha tatlı güldüğümüzde konuştuğumuzda tepki vermeleri hele yürüteçteyken gel gel yapıyorum bi heyecanla yanima geliyor eriyorum😍🤣

Back