boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

Yaa o değilde eğer bu çift tekrar evlenirse emin olun adı "büyük aşk" olacak.
Yani konu sahibi öyle adlandıracak.
Aramızdaki bağ o kdar sağlam ki kopamadı triplerine girecek.
Bekleyin ve görün

Kizlar konuyu bastan beri takip ettim ama bazi mesajlar cok uzun kacirmis olabilirim. Konu sahibinin ailesi yok mu? Gormuyorlar mi bu durumu? Kizim bir kendine gel demiyorlar mi? Yalniz mi yasiyormus konu sahibi??

Yaa o değilde eğer bu çift tekrar evlenirse emin olun adı "büyük aşk" olacak.
Yani konu sahibi öyle adlandıracak.
Aramızdaki bağ o kdar sağlam ki kopamadı triplerine girecek.
Bekleyin ve görün

karısını 35 yerinden bıçaklayan. adam da çok seviyodum kıskanıyodum öldürdüm diyo

böyle aşk olmaz böyle ilişki olmaz insanın önce öz saygısı olacak

Kizlar konuyu bastan beri takip ettim ama bazi mesajlar cok uzun kacirmis olabilirim. Konu sahibinin ailesi yok mu? Gormuyorlar mi bu durumu? Kizim bir kendine gel demiyorlar mi? Yalniz mi yasiyormus konu sahibi??

bence artık lafla olmayacağını anlayıp kendi haline bırakmışlardır, anlat anlat aynı yerdesin aile napsın koca kadına

karısını 35 yerinden bıçaklayan. adam da çok seviyodum kıskanıyodum öldürdüm diyo

böyle aşk olmaz böyle ilişki olmaz insanın önce öz saygısı olacak
İşte bende onu diyorum. Konu sahibi adamı zorla kendine çekmeye çalışıyor ya eğer kocası geri dönerse (ki dönecek bence) adını "büyük aşk" olarak koyacak. Birbirinden asla vazgeçemeyen deliler gibi aşık çiftmiş gibi triplere girecek. Ne aşkmış mübarek Deniz Yıldızı'ndaki Banu ile Melih gibi

Ayni hatayi iki kez yapmissiniz.
Ama ister 12 yillik,ister 40 yillik ESKİ kocaniz olsun o artik baska birisi ile evli.
Sizinlede bu konusmalari yapmasi hic etik degil. Keske ikinci kez bu kadar hizli davranmasaydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…