- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.231
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Yaa o değilde eğer bu çift tekrar evlenirse emin olun adı "büyük aşk" olacak.
Yani konu sahibi öyle adlandıracak.
Aramızdaki bağ o kdar sağlam ki kopamadı triplerine girecek.
Bekleyin ve görün
Malesef ki fake çıkması imkansız çünkü konu sahibini faceden buldum .Su konu feyk ciksa ne sevinirim he..
Gercek olmasin su yazilanlar..
Kizlar konuyu bastan beri takip ettim ama bazi mesajlar cok uzun kacirmis olabilirim. Konu sahibinin ailesi yok mu? Gormuyorlar mi bu durumu? Kizim bir kendine gel demiyorlar mi? Yalniz mi yasiyormus konu sahibi??
Deme yaa icim yandi cocuklara.. mubarek gece Allah islah eylesin sifa versin. Umarim tez zamanda kendine gelirMalesef ki fake çıkması imkansız çünkü konu sahibini faceden buldum .
Var yani böyle takık bi kadın ve şerefsiz bi koca.
Nerde buldun kısss kulağıma fisildaMalesef ki fake çıkması imkansız çünkü konu sahibini faceden buldum .
İşte bende onu diyorum. Konu sahibi adamı zorla kendine çekmeye çalışıyor ya eğer kocası geri dönerse (ki dönecek bence) adını "büyük aşk" olarak koyacak. Birbirinden asla vazgeçemeyen deliler gibi aşık çiftmiş gibi triplere girecek. Ne aşkmış mübarek Deniz Yıldızı'ndaki Banu ile Melih gibikarısını 35 yerinden bıçaklayan. adam da çok seviyodum kıskanıyodum öldürdüm diyo
böyle aşk olmaz böyle ilişki olmaz insanın önce öz saygısı olacak
O da dogru.. haklisin. Amaann beyin devrelerim yandi. Mantik yurutemiyorum artik.bence artık lafla olmayacağını anlayıp kendi haline bırakmışlardır, anlat anlat aynı yerdesin aile napsın koca kadına
Araştırmacı ruhum devreye girdi ve buldumNerde buldun kısss kulağıma fisilda
Aaaa kimmiş, bize de söyle.Malesef ki fake çıkması imkansız çünkü konu sahibini faceden buldum .