• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

bu kadar sayfadan konu sahibinin anladığı,,onların ayrılığına sebep olmayayım.ama dönerse anında kabul ederim..
adam geri döndü varsayalım arkadaşım,yeniden aldatsa hatta boşandığı kadınla aldtasa ki kesin oalcak bu aldtama olayı..yine de kabul edebilecke misin?? iyi ki kabul ettim adamı bak yine boynuzlarım göğe erdi ama en azından başımda kocam var moı diyeceksin? kızlarına böyle mi örnek oalcaksın?

bunu bize yaşatanlar Alalhından bulsun diyorum.. kimse boşanırken ailesi özellikle hele dur bekelyin demei.. kendide ben bir nat ugruna evlendim Alalh kahretsin kimse mani olmadı o zmaan ben ne yaptıgımı biliyormuydum dediler..hepimizxin hayastı mahvoldu.. amayapacak birşey yok...bitti. evet bu yolun dönüşü yok.......... o akdar... geleceğimize bakmak lazım... ben güçlü olmam lazım.. yoksa o tuvalete götürmeyi bile problem eden üvey anneye bırakamam çocukları..

Siz o karar verirken birileri sizi durdurmadı diye beddua ediyorsunuz.
Böyle bir adamdan ayrılmakla en doğru kararı vermişsiniz zaten neden biri sizi durdursun.
Başkalarını suçlamaktan vazgeçin de kendi saplantılı, hastalıklı halinize çözüm bulun..

bu kadar sayfadan konu sahibinin anladığı,,onların ayrılığına sebep olmayayım.ama dönerse anında kabul ederim..
adam geri döndü varsayalım arkadaşım,yeniden aldatsa hatta boşandığı kadınla aldtasa ki kesin oalcak bu aldtama olayı..yine de kabul edebilecke misin?? iyi ki kabul ettim adamı bak yine boynuzlarım göğe erdi ama en azından başımda kocam var moı diyeceksin? kızlarına böyle mi örnek oalcaksın?

tabi ki öyle diyecek Q. Sonra kısmetse tekrar boşanacak, sonra tekrar evlenecek.. çünkü olmayan psikiyatristi "kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa" demiş ya.. aldatsa, dövse, yerden yere de vursa "aşığım" diyecek.. hastalık falan değil bazı kadınlar hak ediyor diyorum artık.. hiç psikolojinin arkasına sığınmayın, komik oluyorsunuz.. işine gelmeyince de yapıştır bedduayı..

Ay yorum yapmayım diyorum duramıyorum, hala yeni karısı şöyle böyle... Arkadaşım bırak artık o kadını. Sanane ondan ve onun evliliğinden.. Kocan memnun o kadından.. Yoksa çoktan boşanırdı ondan.. Anla artık... Çocukları kullanmıyorum diyorsun ama bal gibi kullanıyorsun.. Benimde kızım 3 yaşındaydı biz ayrıldığımızda.. Kızım babasını özlemiyormuydu, istemiyormuydu gelsin... Sen güçlü bi anne olacaksın ki o senden güç alsın.. Geç bunları yani.. Masal anlatıyorsun sanki...

Boşar sonra yine evlenir, bu döngü sürer gider böyle...

Arkadaşlar bana kalırsa bir öğrenci üzerimizde bir deney yapıyor ve biz oyuna geliyoruz. Konu sahibi bir iki yorum yazıp kayboluyor, siz şüphelenmiyor musunuz?

Ben karşımda, tutarlı, kararlı, güçlü, mantıklı ve de saygın bir anne görmek isterim..
Emin olun sizinkiler de öyle bir anne istiyorlar.
Çocuklar annelerini ya da babalarını model alıyorlar..
Sizinkiler kimi model alsın isterdiniz?

tabi ki öyle diyecek Q. Sonra kısmetse tekrar boşanacak, sonra tekrar evlenecek.. çünkü olmayan psikiyatristi "kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa" demiş ya.. aldatsa, dövse, yerden yere de vursa "aşığım" diyecek.. hastalık falan değil bazı kadınlar hak ediyor diyorum artık.. hiç psikolojinin arkasına sığınmayın, komik oluyorsunuz.. işine gelmeyince de yapıştır bedduayı..
yok be canım boşamaz ki bu sefer..görmezden gelir geçer...asıl tekrar birleşirlerse çocukların durumu daha fena bana göre..
bu psikoljide bir kadın nasıl boşadı bu adamı ona hayret ettim cidden..demek ki sekiden mantıklı düzgün bir kadınmış..
bu psikologlar da bi acaip(varsa tabi)geçen de birisi yazdı;psikoloğum kocan seni kesin aldatıyor demiş..bu terapistler var mı merak ediyorum,varsa hastaalrına üzülüyorum.

Kadından kurtulabilirse ne demek ya adam bırakmak istiyor olsa sizinle 2 kere boşanmış o kadından da çok rahat bosanabilir.cok bencil Allah korkusu olmayan birisiniz sen nasıl mutlu olursan öyle yaşa tabiki ama başkasının mutsuzluğu üzerinden mutlu olamazsın. Senin de kızların var elini vicdanına koy öyle davran o senin sadece çocuklarının babası adam resmi nikahlı evli.bu mübarek günlerde tövbe et uzak dur o adamdan

hatta direk bize dönmesini çok sitiyorum ama o kadının günahından korkuyorum. kadın dul.2.evliliği bu.çocugu yok. ama bir tarafta 12 yıl evlilik 2 çocuk diğer tarata 2 aylık bir evlilik.. bize geri dönmesi mantıklı dğeilmi..hayatımız kurtulur.ben iki kız çocugunu bu kirli dünyada tek başıma nasıl yetiştireceğim..

Ne çirkin..

dinen boşandığın eski kocana donmen için başka biriyle evlenip tekrar boşanman gerekiyor
diğer türlü zinaya giriyor.bunu biliyormuydun acaba?
konunun hepsini okuyamadım..aklım karıştı.bu konuda hassasiyet gosterdin mi acaba çok merak ettim

Benim yaşadıkalrımın milyonda birini başaksı yasasın kafayı yer.. hala ayaktayım.. çalışıyorum.. 2-3 aydır da düzlemiştim..Alalh kahretsin karşının pişmanlığı gözyaşı beni mahvetti.. tek sebep bu... ama bunlar geceek.. bliyorum.. Allah ından bulsun bana bunu yaşatanlar
Sana bunları yaşatan eşin.

12 yaşındaki kızı bir de şunu diyordu: " anne bırak artık babamı,evliliğinde yeni hayatında çok mutlu"............

12 yaşındaki kız daha mantıklı...ama konu sahibi tutturmuş küçük kızım böyle böyle diyor üzülüyorum...küçük kızının aklı erse bikaç sene sonra oda büyüğü gibi düşünecek zaten.

Bu adam size ona inanmamanız gerektiğini defalarca kez göstermis bence.Neden hala inatla ona inanıyorsunuz? Sanırım duygusal bir dönemdesiniz.Evliyken iki dakikada boşanabilmişsiniz ama şuan her koşulda geri bekliyorsunuz.Bence evlenince bu duygunuz yine geçecek.Şuan ulaşamadığınız için size tatlı geliyor bence.Yeniden evlendi mutlu diye böyle hissediyorsunuz.Dönünce bu duygulardan eser kalmayacak.Adam için bir şey söyleyemiyorum.Ne diyeyim ki eğleniyor heralde.Erkekler zaten kafa karıştırmayı sever.Bu adam biraz olgunlaşmalı.Evlenmişsin sen yeniden bu hareketler ne? 2 ayda evlenme kararı almayı biliyorsun ama.Kadına yazık.Çok sabırlı olsun sinsi olsun yinede yazık.Size yapılanı ona yapmayın.İletişimi kesin o adamla.Aynı hataları tekrarlayacak çünkü çok belli.Şuan duygusal bir dönemdesiniz ve onunla iletişimi keserseniz uzun zaman sonra belki rahatlayacaksınız.Şuan ulaşamadığınızdan ve evli olduğundan size tatlı geliyor.Küçük kızınız ise dedikleri gibi babası ölebilirdi de.Şimdiden hayatın zorluğunu her istediğinin olamayacağını dünyanın böyle olduğunu bırakın ağlayarakta olsa öğrensin.Dediğimiz gibi küçük kız.Elinden oyuncağını alsak ağlayacak belki de.

Üff her defasında şu konuyu okumayacağım diyorum dayanamıyorum konu sahibinin yorumlarını görünce sinirlerim bozuluyor. Hala çocuklarımı ben babasız bıraktım diyor. Beni bu duruma düşürenler Allah'ından bulsun diyor ama o kişinin eski kocası olduğunu kabul etmiyor.

valla hemen hemen büyün yorumları okudum. ben adamı da suçlamıyorum. kim bilir neler yaşandı o evde adam kaç kere ayrılamak istedi sizin psikolojiniz yüzünden ayrılamadı. yazık çocuklara.. bence kafanızda kurguluyorsunuz bu anlattıklarınızı.. ailelerde bıkmış ki sizden engel falan olmamışlar.. ne diyim yazık o çocuklara..

bırakın eşiniz için çocuğunuzu kullanmayı. kimbilir o çocuğun yanında ne konuşuosunuzki çocuk baba travması yaşıo. bence abartı bence yanlış. adam laylaylom takılıo işte. sana burda pişmanım derken her gece yeni eşine sarılıp yatıo. erkekler 2 yüzlüdür. hatta 5-10 yüzlü falanda olabilirler.
pişman olsun işte ne güzel. keyiflen bununla.ama o kadını boşamasını beklemek ne bencilce. diğer kadınlarda eşinizin sizi boşamış olmasındaki beklentiyi bi düşünün, ya çektiğiniz acıları bi düşünün.
hem birleşseniz ne ani bi kararla boşanıosunuz ve adam başkalarına gidio hemen. düşündüğünüz gibi devran size dönmücek maalesef üzgünüm.

Back