• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde A -
Eşimde A+
28 haftalıkken bi iğne bide dogumdan sonra diyorlar tabi cocgun kanı anneden olursa gerenk kalmıyor ole olsunda insallah ihtimaller denizinde yüzüyoruz kızlar :işsiz:
Bu arada annem kardesıme hamıleyken rahim yarasıyla hamıle kalms dogumdan sonra dondurmus bende fitil bitince yumurtlamayı ıskalamak istemıyorum bıdahakı yumurtlama adet gecıkmesıyle beraber, 3 ayı bulur:kızgın:

Suratını göremiyorum yoksa diyecektim.

Bir problemin var mıydı senin?

Doktoruma göre sıkıntı olmayan bi 2 cm çikolata kistim var, reglim düzenli, martta da ilişki esnasında kanama yapan ve acı veren bi rahim ağzı yaram olduğu anlaşıldı yaktırdım, çok şükür bi sıkıntım yok, aralık ocak şubat mayıs denedik henüz, öncesinde korunduk 3 senelik evliyim, etraftakiler de 3 senedir olmuyo sanıyo pöff çok da umrumda.

bizdede kan uyuşmazlığı var ama kürtaj oldum kürtajdan hemen sonra iğne vuruldum bidaha ki hamileliğinde vurdurmana gerek yok dedi doktorum çok sıkıntılı bir durum değil sanırım iğne ile halledilecek bişey kan uyuşmazlığı

Selam kizlar, uzun suredir forumu uye olmadan takip ediyordum ve o kadar samimi ki herkes uye olmak istedim. Adim Gizem Amerika'da yasiyoruz esimle ve 1 sene 5 aylik evliyiz cok sukur. Yazz kullaniyordum amerikaya gelmeden once jetlagtan dolayi 45 gun geciktim, sonra regl oldum ve duzenime geri dondum, sontorum microgynon onerdi fakat daha 1 kutuyu bile icmeden biraktim ve bu ay ilk denenemiz, bat tarihim 11 Haziran, Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Heyecanimi paylasmak istedim, cok uzun oldu kusura bakmayin, burada uzak olunca insan konusacak birilerini ariyor. Okudugunuz icin cook tesekkurler guzel anne adaylari, herkese Kaliforniya'dan selamlar:KK54:

Pkolu arkadaşlar ve tabi diğer anne aday adayları. E2 (estradiol) yani östrojen ölçtüren var mı? Ben artık kendi doktorum olarak hormonlarimi avcumun içinde gibi ayarlamaya çalışıyorum da. 50 lerde çıktı benim. Teknik olarak yüksek demeseler de biraz daha düşse işim kolaylaşacak gibi yumurtlama açısından. 25-50 arası olsa daha iyi oluyormuş yumurtlama sağlığı açısından. Sizlerde kaç çıktı acaba? Var mı baktıran? Östrojeni azaltmak için progesteron içeren şeyler tüketmeye çalışıyorum da. Hayit hapı avokado yağı gibi bazı şeyler var östrojen progesteron dengesi için. Yani östrojen az ise de bunlar işe yarıyor allahin izniyle ;)

Selam kizlar, uzun suredir forumu uye olmadan takip ediyordum ve o kadar samimi ki herkes uye olmak istedim. Adim Gizem Amerika'da yasiyoruz esimle ve 1 sene 5 aylik evliyiz cok sukur. Yazz kullaniyordum amerikaya gelmeden once jetlagtan dolayi 45 gun geciktim, sonra regl oldum ve duzenime geri dondum, sontorum microgynon onerdi fakat daha 1 kutuyu bile icmeden biraktim ve bu ay ilk denenemiz, bat tarihim 11 Haziran, Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Heyecanimi paylasmak istedim, cok uzun oldu kusura bakmayin, burada uzak olunca insan konusacak birilerini ariyor. Okudugunuz icin cook tesekkurler guzel anne adaylari, herkese Kaliforniya'dan selamlar:KK54:
Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun inşaallah rabbim gönlüne göre versin. Orada o kadar güzel ürünler var ki hamile kalamayanlara özel... amazondan arada girip bakıyorum. Bana kalsa en az on tane ürün alırdım da en acilinden bir iki şey getirtebildim. Ilk aydan kafanı karıştırmak istemem tabi ben kendi adima ihtiyacım olduğu için araştırıyorum :) kimsenin ihtiyacı kalmaz inşaallah...

Doktoruma göre sıkıntı olmayan bi 2 cm çikolata kistim var, reglim düzenli, martta da ilişki esnasında kanama yapan ve acı veren bi rahim ağzı yaram olduğu anlaşıldı yaktırdım, çok şükür bi sıkıntım yok, aralık ocak şubat mayıs denedik henüz, öncesinde korunduk 3 senelik evliyim, etraftakiler de 3 senedir olmuyo sanıyo pöff çok da umrumda.

Ben herkese ikinci düşünüyorum dedim. Herkes soruyor şimdi olmuyor valla diyorum. Ne dedikleri de zerre umrumda değil.

Pkolu arkadaşlar ve tabi diğer anne aday adayları. E2 (estradiol) yani östrojen ölçtüren var mı? Ben artık kendi doktorum olarak hormonlarimi avcumun içinde gibi ayarlamaya çalışıyorum da. 50 lerde çıktı benim. Teknik olarak yüksek demeseler de biraz daha düşse işim kolaylaşacak gibi yumurtlama açısından. 25-50 arası olsa daha iyi oluyormuş yumurtlama sağlığı açısından. Sizlerde kaç çıktı acaba? Var mı baktıran? Östrojeni azaltmak için progesteron içeren şeyler tüketmeye çalışıyorum da. Hayit hapı avokado yağı gibi bazı şeyler var östrojen progesteron dengesi için. Yani östrojen az ise de bunlar işe yarıyor allahin izniyle :KK66:
Ben ölçtür düm 19 çıkmıştı

ve Aleyküm selam. Hoşgeldiniz.

Ben herkese ikinci düşünüyorum dedim. Herkes soruyor şimdi olmuyor valla diyorum. Ne dedikleri de zerre umrumda değil.

Ben ölçtür düm 19 çıkmıştı
Fazla olmasindansa eksik olması iyi diyorlar çok çabuk toparliyormuş vücut. Tabi 19 tam olarak nasıl çok mu eksik yoksa sorun değil mi bilemem. Ne diyorlar

Pkolu arkadaşlar ve tabi diğer anne aday adayları. E2 (estradiol) yani östrojen ölçtüren var mı? Ben artık kendi doktorum olarak hormonlarimi avcumun içinde gibi ayarlamaya çalışıyorum da. 50 lerde çıktı benim. Teknik olarak yüksek demeseler de biraz daha düşse işim kolaylaşacak gibi yumurtlama açısından. 25-50 arası olsa daha iyi oluyormuş yumurtlama sağlığı açısından. Sizlerde kaç çıktı acaba? Var mı baktıran? Östrojeni azaltmak için progesteron içeren şeyler tüketmeye çalışıyorum da. Hayit hapı avokado yağı gibi bazı şeyler var östrojen progesteron dengesi için. Yani östrojen az ise de bunlar işe yarıyor allahin izniyle :KK66:
12 cikti benim. Normal degerler 19 ile 144 arasinda. Ama doktor bana dusuk demedi bile. Onemli degil o dedi. Adet donemindesin. Adet doneminde dusuk cikar zaten dedi.

Kızlar Merhaba ben de buna ovulasyin testi aldım bugün adetimin 12. Günü dünden beri yapıyorum negatif hiç silik çizgi bile yok.o yüzden de mik mik yapmak istemiyorum:110:sizce yanlış mı çıkıyor

Kızlar Merhaba ben de buna ovulasyin testi aldım bugün adetimin 12. Günü dünden beri yapıyorum negatif hiç silik çizgi bile yok.o yüzden de mik mik yapmak istemiyorum:110:sizce yanlış mı çıkıyor
Ben 32 gunde bir adet oluyorum. Bu ay 16 da cikti pozitif. Gecen ay 19 da mi ne. Degisebiliyor bekle biraz daha. Birden koyulasiyo o zaten.

Aynen ben de Mayıs 2016 Geliniyim. Bi arkadaş Ekim 2016 gelini. 5.5 aylık hamile. Başka bi arkadaş da Ağustos sonu evlenmişti. Paylaşım yapmış 3 aylık hamileymiş. Kıskanç mıyım? Fesat mıyım? Gıcık mıyım? Niye sinirleniom lan ben?
bence sadece sinir olmak çünkü gerçekten insan sinir oluyor önce evleniyorsun ama hamile kalamıyorsun enteresan.. yada hayırlı zaman değil herhalde bekleyip göreceğiz.

Ramazan girdi gireli bizde mikmik filan yok, iftardan sonra çay demlemeye üşeniyoz, tv karşısında battaniyeleri çekip uyukluyoz. Sonrası sahur zaten. Bugün dedim, yumurtlama dönemimde napıcaz ya biz dedim, o zaman görev icabı yapıcaz, mecbur dedi kozalak.
Al bizdende o kadar :)))

Benim de 40 50 arasında çıkıyor hep adet zamanı. Klomenden sonra baktırdığımda 17. Gündü herhalde 480 gibi bi şey cıkmıstı

Back