• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim, hamileliğini 8 haftalıkken öğrenen, hamile kalabileceğine ihtimal vermeyen hatta 'Ya mümkün değil, biz şaaapmadık ki!'' diyen arkadaşım var yaa. Hatun bırakın ovulasyon hesaplamayı, Şaaaptığını hatırlamıyo!
Aman Tanrımmmm!meryem ana fani dünyamıza geri geldiiiii.ya dünya batacak ya da canım senin arkadaşının gerçekten psikolojik sorunları var.hıtırlımıyırmış da bıkbıkbık ... salağa yatmayalım,salak yerine de koymayalım!

Bu söylediklerinin hepsi hamilelik belirtisine de uyar canım.kasma daha fazla.erken gebelik testini yap gitsin.kaç paraysa ben yollıycam :KK53::KK53:
Bat'a 4 var. Seni mi kırcam yapayım erken gebelik testini. Ne zaman yapiiiim?

Bende medicalpark a gidiyorum. Tedavi mi görüyorsun
Hayir canım. Ben ocak ayında 4 aylık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. O hamileligimden beri Ünal beye gidiyorum. 2 aydır deniyorum. Ilk hamileliğimde hemen olmuştu bu sefer 3. Ay deniyorum hayırlısı inşaallah

Hayir canım. Ben ocak ayında 4 aylık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. O hamileligimden beri Ünal beye gidiyorum. 2 aydır deniyorum. Ilk hamileliğimde hemen olmuştu bu sefer 3. Ay deniyorum hayırlısı inşaallah
İnşallah canım. Tekrar nasip etsin Allah. Sana bağışlasın..

Benim bi tanıdığım doğum yapmıştı ziyarete gitmiştik çok tatlı maşallah küçük melek dedım benım sevıncımı gormus olacak kı seninde cocuk yapasın geldi dimi dünyanın en güzel duygusu falan bahsedıyor... Benim kıskanabılecegımı mi düşündü acaba Allah bağışlasın gözümüz yok ozaman 1 aylık evlı bıle değildim ki bebek fikri yanımdan gecmezdı benım evladım köpeğim derdim halada oyledır ilk goz agrım demekki bunu özellikle etrafa karşı gösterişe bağlayan ınsanlar var yada kıskananlara karsı savunma sekli bu canının acısını unutup bana nasıl bagladı o an ona sasrdım... Bazı kayınvalıdeler bıle benımde dogurasım var muhabetlerı yaparmıs lohusa bayanın yanınada aman ya etrafı takmayın havalara gerek yok Allah ısteyen herkese nasıp etsın nasipse oluyor:işsiz:

Benim bi tanıdığım doğum yapmıştı ziyarete gitmiştik çok tatlı maşallah küçük melek dedım benım sevıncımı gormus olacak kı seninde cocuk yapasın geldi dimi dünyanın en güzel duygusu falan bahsedıyor... Benim kıskanabılecegımı mi düşündü acaba Allah bağışlasın gözümüz yok ozaman 1 aylık evlı bıle değildim ki bebek fikri yanımdan gecmezdı benım evladım köpeğim derdim halada oyledır ilk goz agrım demekki bunu özellikle etrafa karşı gösterişe bağlayan ınsanlar var yada kıskananlara karsı savunma sekli bu canının acısını unutup bana nasıl bagladı o an ona sasrdım... Bazı kayınvalıdeler bıle benımde dogurasım var muhabetlerı yaparmıs lohusa bayanın yanınada aman ya etrafı takmayın havalara gerek yok Allah ısteyen herkese nasıp etsın nasipse oluyor:işsiz:
Söylemek istediklerime tercüman olmuşsun canım benim.. İnşallaj en kısa zamanda burda birbirimize sidikli çubuk fotoğrafı atar sevinçli haberler veririz :anneadayı: :halay:

Söylemek istediklerime tercüman olmuşsun canım benim.. İnşallah en kısa zamanda sidikli çubuk fotoğrafı atar sevinçli haberler veririz :anneadayı: :halay:
hahaha :KK8: aynen canım şimdi negatıf gorduğumuz ve işe yaramayan sidikli cubuk, pozıtıfı gordugumuz zaman altın degerınde olacak:skandal:
Kaç para lan bi sidikli çubuk:KK48:

İdölüm değilsin ama ya nasip diyorum. Aksi olursa da kader ortağım olursun. Malum birer çocuk da evde var bizim. Karamsar değilim gari sadece ramazan ayında potansiyel mikmik adayı değilim.
Ramazan girdi gireli bizde mikmik filan yok, iftardan sonra çay demlemeye üşeniyoz, tv karşısında battaniyeleri çekip uyukluyoz. Sonrası sahur zaten. Bugün dedim, yumurtlama dönemimde napıcaz ya biz dedim, o zaman görev icabı yapıcaz, mecbur dedi kozalak.

Garip bi şekilde tanıdığım ve hamileliğinden haberim olmayan kişilerin hamilelikleri içime doğuyor aylardır, bi kendim kalamadım ki içime doğsun. Kimi görüp haberim olmadan hamile galiba dediysem çıktı hem de en başında gebeliğin. Eltime bakıp bakıp bi haftadır şüpheleniyordum, daha bi kaç haftalıkmış sanırım kese muhabbeti dönüyor.. Keşke biri de benim surata bakıp bu ay gebe kalacan dese :cry:

Bu arada eşiyle arasında kan uyuşmazlığı olanlar var mı ?
Bizde var. Ve benim bir çocuğum da var. Annemle babamda da varmış. Üç çocukları var. Kan uyuşmazlığı hiç dert değil bugünün koşullarında. :KK51:
Ramazan girdi gireli bizde mikmik filan yok, iftardan sonra çay demlemeye üşeniyoz, tv karşısında battaniyeleri çekip uyukluyoz. Sonrası sahur zaten. Bugün dedim, yumurtlama dönemimde napıcaz ya biz dedim, o zaman görev icabı yapıcaz, mecbur dedi kozalak.
Çok çirkin...

Bunu görev bilirken bile içi kuruyor insanın, ostrojen neyim kalmaz insanda.

Bu arada sana doğal ostrojen yapıcı şeyler öneriyorum. Doktor önemsiz demiş ama bence önemli. Olmazsa olmaz öneminde değil de işte en başta görev icabı mikmikler daha çekilmez olur, vajinal kuruluk yapar, o da spermlerin ulaşımını etkiler, isteksizlik yapar, mantar benzeri enfeksiyonları kolaylaştırır. Ph düzenleyici jeller (sebamed kullanıyorum ben çok faydasını gördüm) bir de bildiğim adaçayı var. Başka doğal ostrojen mutlaka vardır. Araştırırız... Kür falan da değil altı üstü adaçayı hani başka bir sürü etkisi faydası da var. :KK16:

Garip bi şekilde tanıdığım ve hamileliğinden haberim olmayan kişilerin hamilelikleri içime doğuyor aylardır, bi kendim kalamadım ki içime doğsun. Kimi görüp haberim olmadan hamile galiba dediysem çıktı hem de en başında gebeliğin. Eltime bakıp bakıp bi haftadır şüpheleniyordum, daha bi kaç haftalıkmış sanırım kese muhabbeti dönüyor.. Keşke biri de benim surata bakıp bu ay gebe kalacan dese :cry:

Suratını göremiyorum yoksa diyecektim.

Bir problemin var mıydı senin?

Back