- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkinede benziyor heeBu smile aynı benim kozalağa benziyor ondan kendime yakın hissediyorum galiba.aramızda bir bağ var bu smile ile
Aman Tanrımmmm!meryem ana fani dünyamıza geri geldiiiii.ya dünya batacak ya da canım senin arkadaşının gerçekten psikolojik sorunları var.hıtırlımıyırmış da bıkbıkbık ... salağa yatmayalım,salak yerine de koymayalım!Benim, hamileliğini 8 haftalıkken öğrenen, hamile kalabileceğine ihtimal vermeyen hatta 'Ya mümkün değil, biz şaaapmadık ki!'' diyen arkadaşım var yaa. Hatun bırakın ovulasyon hesaplamayı, Şaaaptığını hatırlamıyo!
Bat'a 4 var. Seni mi kırcam yapayım erken gebelik testini. Ne zaman yapiiiim?Bu söylediklerinin hepsi hamilelik belirtisine de uyar canım.kasma daha fazla.erken gebelik testini yap gitsin.kaç paraysa ben yollıycam
Bat'a 4 var. Seni mi kırcam yapayım erken gebelik testini. Ne zaman yapiiiim?
Bende medicalpark a gidiyorum. Tedavi mi görüyorsunMedstar topcularda Ünal Yirmibeş doktorum çok memnunum tavsiye ederjm
Hayir canım. Ben ocak ayında 4 aylık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. O hamileligimden beri Ünal beye gidiyorum. 2 aydır deniyorum. Ilk hamileliğimde hemen olmuştu bu sefer 3. Ay deniyorum hayırlısı inşaallahBende medicalpark a gidiyorum. Tedavi mi görüyorsun
İnşallah canım. Tekrar nasip etsin Allah. Sana bağışlasın..Hayir canım. Ben ocak ayında 4 aylık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim. O hamileligimden beri Ünal beye gidiyorum. 2 aydır deniyorum. Ilk hamileliğimde hemen olmuştu bu sefer 3. Ay deniyorum hayırlısı inşaallah
Söylemek istediklerime tercüman olmuşsun canım benim.. İnşallaj en kısa zamanda burda birbirimize sidikli çubuk fotoğrafı atar sevinçli haberler veririzBenim bi tanıdığım doğum yapmıştı ziyarete gitmiştik çok tatlı maşallah küçük melek dedım benım sevıncımı gormus olacak kı seninde cocuk yapasın geldi dimi dünyanın en güzel duygusu falan bahsedıyor... Benim kıskanabılecegımı mi düşündü acaba Allah bağışlasın gözümüz yok ozaman 1 aylık evlı bıle değildim ki bebek fikri yanımdan gecmezdı benım evladım köpeğim derdim halada oyledır ilk goz agrım demekki bunu özellikle etrafa karşı gösterişe bağlayan ınsanlar var yada kıskananlara karsı savunma sekli bu canının acısını unutup bana nasıl bagladı o an ona sasrdım... Bazı kayınvalıdeler bıle benımde dogurasım var muhabetlerı yaparmıs lohusa bayanın yanınada aman ya etrafı takmayın havalara gerek yok Allah ısteyen herkese nasıp etsın nasipse oluyor
hahaha aynen canım şimdi negatıf gorduğumuz ve işe yaramayan sidikli cubuk, pozıtıfı gordugumuz zaman altın degerınde olacakSöylemek istediklerime tercüman olmuşsun canım benim.. İnşallah en kısa zamanda sidikli çubuk fotoğrafı atar sevinçli haberler veririz
Ben varım! Yani biz varız. Ben 0 (-), Eşim A (+)Bu arada eşiyle arasında kan uyuşmazlığı olanlar var mı ?
Ramazan girdi gireli bizde mikmik filan yok, iftardan sonra çay demlemeye üşeniyoz, tv karşısında battaniyeleri çekip uyukluyoz. Sonrası sahur zaten. Bugün dedim, yumurtlama dönemimde napıcaz ya biz dedim, o zaman görev icabı yapıcaz, mecbur dedi kozalak.İdölüm değilsin ama ya nasip diyorum. Aksi olursa da kader ortağım olursun. Malum birer çocuk da evde var bizim. Karamsar değilim gari sadece ramazan ayında potansiyel mikmik adayı değilim.
Benimde var. Ben B- eşim A+Bu arada eşiyle arasında kan uyuşmazlığı olanlar var mı ?
Bizde var. Ve benim bir çocuğum da var. Annemle babamda da varmış. Üç çocukları var. Kan uyuşmazlığı hiç dert değil bugünün koşullarında.Bu arada eşiyle arasında kan uyuşmazlığı olanlar var mı ?
Çok çirkin...Ramazan girdi gireli bizde mikmik filan yok, iftardan sonra çay demlemeye üşeniyoz, tv karşısında battaniyeleri çekip uyukluyoz. Sonrası sahur zaten. Bugün dedim, yumurtlama dönemimde napıcaz ya biz dedim, o zaman görev icabı yapıcaz, mecbur dedi kozalak.
Garip bi şekilde tanıdığım ve hamileliğinden haberim olmayan kişilerin hamilelikleri içime doğuyor aylardır, bi kendim kalamadım ki içime doğsun. Kimi görüp haberim olmadan hamile galiba dediysem çıktı hem de en başında gebeliğin. Eltime bakıp bakıp bi haftadır şüpheleniyordum, daha bi kaç haftalıkmış sanırım kese muhabbeti dönüyor.. Keşke biri de benim surata bakıp bu ay gebe kalacan dese