• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya benim bi kız arkadaşım var ben ondan önce evlendim mayıs 2016 da evlendim arkadaşım ekim 2016 da evlendi şuan 5 aylık hamile valla nasıl başarıyorlar anlamıyorum demek ki düşünmemek lazım.
Aynen ben de Mayıs 2016 Geliniyim. Bi arkadaş Ekim 2016 gelini. 5.5 aylık hamile. Başka bi arkadaş da Ağustos sonu evlenmişti. Paylaşım yapmış 3 aylık hamileymiş. Kıskanç mıyım? Fesat mıyım? Gıcık mıyım? Niye sinirleniom lan ben?

Aynen ben de Mayıs 2016 Geliniyim. Bi arkadaş Ekim 2016 gelini. 5.5 aylık hamile. Başka bi arkadaş da Ağustos sonu evlenmişti. Paylaşım yapmış 3 aylık hamileymiş. Kıskanç mıyım? Fesat mıyım? Gıcık mıyım? Niye sinirleniom lan ben?

Kaç belirtin var hiç saymadın?

Kaç belirtin var hiç saymadın?
Adetimin gümbür gümbür geldiğine dair alttan vajinal bir sızlanmam var. Memelerim de kocaman. Hamile değilim ben yani kesin. Beklemeyin benden bu ay da bişey. 4. deneme de fos çıkacak.

Adetimin gümbür gümbür geldiğine dair alttan vajinal bir sızlanmam var. Memelerim de kocaman. Hamile değilim ben yani kesin. Beklemeyin benden bu ay da bişey. 4. deneme de fos çıkacak.

Neye göre nüçün kesin?

Ben bile umutlanmaya devam ediyorum.

Umut fakirin ekmeği.

Daha bu ay başlayanlar umutsuzluğa kapılırsa 2 3yıl deneyenler napsın durmak yok devam herkes yumurtlama gününü bekliyor sabırsızlıkla hep bi umutsuzluk kaplıyor bizi ondan oluyor bide ballandırarak anlatıyorlar hemen oldu hiç beklemıyorduk yalan yaa hemen mi oluyor bu işler allah aşkına:oha:

Umudunu alıp götütecek bir durum degil bence. Neden boyle düşündün ki. Sen yola devam et. Yılmak yok:KK39:
Bu arada bir seyi merak ettim. Eltine bebek düşündügünü soylemiş miydin.
Aralık'ta Bebek düşünüyorum artık dedikten sonra hemen o da ben de istiyorum demişti, ekimde kimyasalı varmış söylememişti, adeti filan düzensizdi olmuyor diyordu, bugün duyurmuş herkese keseyi görecekmiş sanırım Yen'i, iletişimimiz çok kuvvetli değil anladığınız üzere.. Kıskanmak değil ben çok üzüldüm şimdi üzüldüğümü belli etmemem gerek kendimi kasmam gerek, elimde değil üzülmemek kendim için ama fesat olurum bi yüzümü asmamı görseler.

Aralık'ta Bebek düşünüyorum artık dedikten sonra hemen o da ben de istiyorum demişti, ekimde kimyasalı varmış söylememişti, adeti filan düzensizdi olmuyor diyordu, bugün duyurmuş herkese keseyi görecekmiş sanırım Yen'i, iletişimimiz çok kuvvetli değil anladığınız üzere.. Kıskanmak değil ben çok üzüldüm şimdi üzüldüğümü belli etmemem gerek kendimi kasmam gerek, elimde değil üzülmemek kendim için ama fesat olurum bi yüzümü asmamı görseler.
Genel olarak arkadaslar arasındada olsa pek paylasılmaması gerek hemen herseyı anlatmamak hamıle olan arkdsların bıle senı duyduğunda kıskanıp yada akraban kendıyle kıyaslıyor karsılastırıyor bana merak edıp kuzenim arkdsım e naptınız calısmalar nasıl adetın geldımı şudur budur sorarlar bende düşününce dedimki fazla bahsetmesem iyi olr, oldugu zaman gelışimi güzel gidiyorsa söylemekten yanayım diger arkadaslarım bana hiç bahsetmez mesela ama hep bana sorarlar durun bakalım ben daha yeniyim diyorum 1ayla hemen hamıle kalıyorsa herkes yandık valla:KK43:

Benim, hamileliğini 8 haftalıkken öğrenen, hamile kalabileceğine ihtimal vermeyen hatta 'Ya mümkün değil, biz şaaapmadık ki!'' diyen arkadaşım var yaa. Hatun bırakın ovulasyon hesaplamayı, Şaaaptığını hatırlamıyo!

Döngün kaç günde bşr? Yeni umutlar sardı seni desene.
Ben henüz olmadım. Göğüslerim iyice ağırlaştı bekliyorum.
27-28 günde birdi ama bu ay 32 oldu,ben de şaşırdım.bedenim benle alay ediyor,umut vadediyor gibiydi.gerçi hayatın gerçeği testlerim vardı 5-6tane negatif çıkan.

Senin için her şey bitmiş değil,beklemedeyim ben seni.
Reglimin 3.günü.mümkünse sen bana yetişme.

Kızlar batim 28 mayisti kahverengi lekelenme oldu ben de adet basladi diye düşündüm ama bugune kadar hala kirmizi kanama baslamasigi icin bugün idrar testi yaptim silik çizgi çıktı kan testine gittim beta hcg 48 çıktı sanırım hamileyim
Anam!hamileeeeeee:halay::halay::halay:
Üzüldüğün şey elitinin bir bebişi olacak olması değil.senin bir bebişinin olmayışı.bu da hepimizde var ve çok normal.

27-28 günde birdi ama bu ay 32 oldu,ben de şaşırdım.bedenim benle alay ediyor,umut vadediyor gibiydi.gerçi hayatın gerçeği testlerim vardı 5-6tane negatif çıkan.

Üzüldüğün şey elitinin bir bebişi olacak olması değil.senin bir bebişinin olmayışı.bu da hepimizde var ve çok normal.
Keşke anlasalar...

Genel olarak arkadaslar arasındada olsa pek paylasılmaması gerek hemen herseyı anlatmamak hamıle olan arkdsların bıle senı duyduğunda kıskanıp yada akraban kendıyle kıyaslıyor karsılastırıyor bana merak edıp kuzenim arkdsım e naptınız calısmalar nasıl adetın geldımı şudur budur sorarlar bende düşününce dedimki fazla bahsetmesem iyi olr, oldugu zaman gelışimi güzel gidiyorsa söylemekten yanayım diger arkadaslarım bana hiç bahsetmez mesela ama hep bana sorarlar durun bakalım ben daha yeniyim diyorum 1ayla hemen hamıle kalıyorsa herkes yandık valla:KK43:

Bu konularda çok safım. Artık ağzım kilitli ama ne fayda.. Çok haklısın yazdıklarında

İdölüm değilsin ama ya nasip diyorum. Aksi olursa da kader ortağım olursun. Malum birer çocuk da evde var bizim. Karamsar değilim gari sadece ramazan ayında potansiyel mikmik adayı değilim.

Benim, hamileliğini 8 haftalıkken öğrenen, hamile kalabileceğine ihtimal vermeyen hatta 'Ya mümkün değil, biz şaaapmadık ki!'' diyen arkadaşım var yaa. Hatun bırakın ovulasyon hesaplamayı, Şaaaptığını hatırlamıyo!
Atıyor bence o. Korunarak hamile kaldığını söyleyenlerin büyük çoğunluğu gibi

Canım hiç umursama tebrik et büyük bir keyifle. Sıranın sana gelecegını düşün.
Ben sirf erkek cocuk olsun diye yarışan eltileri gördüm.
Anne olmak isteyen herkese Allah bir evlat versin insallah.

Canım hiç umursama tebrik et büyük bir keyifle. Sıranın sana gelecegını düşün.
Ben sirf erkek cocuk olsun diye yarışan eltileri gördüm.
Anne olmak isteyen herkese Allah bir evlat versin insallah.
Amin canım, tebriğimi ettim Zaten çünkü biliyorum ki aramadı derler, o da istiyordu demezler..

Kizlar arkadasim da var, 2 3 seneyi gecti evliligi, cocuk olmadi. Ilk tup bebek tumamis, ikinci de degerler dusuyormus, ya nasip deyip beklemek lazim biraz da ama biz pek aceleciyiz sanirim. Rabbim hayirlisiyla saglikli sihhatli yavrular versin

Özel likya Dr. Semra hanım çok iyi herşey anlattığım detayla dinleniyor ama para biraz pahalı başka araştıryorum özel anadolu eşim işyerinde AXA sigorta anlaşma varmış bakalım nasıl olacak

İnşallah canım geç döllenmeye olabilir rahim yara olmasına engel mi olur araştırmak lazım birde geçen sene nisanda kalp atış olmadığı mecburen kürtaj oldum ali demirörs aldı Allah kimse yaşatmasın pergede doktor adı Göksel İslamoğlu çooook iyi biri çok severim maalesef izmir'e tayin oldu

Özel likya gidiyordum pahalı olduğundan vazgeçtim gibi eşimin işyerinde AXA sigorta ile özel anadolu düşünüyorum
Medstar topcularda Ünal Yirmibeş doktorum çok memnunum tavsiye ederjm

Bu söylediklerinin hepsi hamilelik belirtisine de uyar canım.kasma daha fazla.erken gebelik testini yap gitsin.kaç paraysa ben yollıycam :KK53::KK53:

Bu söylediklerinin hepsi hamilelik belirtisine de uyar canım.kasma daha fazla.erken gebelik testini yap gitsin.kaç paraysa ben yollıycam :KK53::KK53:

Back