• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar, uzun suredir forumu uye olmadan takip ediyordum ve o kadar samimi ki herkes uye olmak istedim. Adim Gizem Amerika'da yasiyoruz esimle ve 1 sene 5 aylik evliyiz cok sukur. Yazz kullaniyordum amerikaya gelmeden once jetlagtan dolayi 45 gun geciktim, sonra regl oldum ve duzenime geri dondum, sontorum microgynon onerdi fakat daha 1 kutuyu bile icmeden biraktim ve bu ay ilk denenemiz, bat tarihim 11 Haziran, Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Heyecanimi paylasmak istedim, cok uzun oldu kusura bakmayin, burada uzak olunca insan konusacak birilerini ariyor. Okudugunuz icin cook tesekkurler guzel anne adaylari, herkese Kaliforniya'dan selamlar:KK54:
Aleykum selam hosgeldin canim :) inşallah cocuk olursa orada cok sanslisin. Cocuk dokyoru var bir tane bildigim ve ilac kullanmayi en aza indiriyor, koruyucu hekimlerden. Inşallah hayirlisiyla senin de bizim de olur :))

Kizlar bu ay ovu. testini bende kullandim ilk 9. Gun yaptim. Cok cok silik cikti belli belirsiz. 10. Gun ilk gune gore baya farkedilir ederecede koyulasmisti yinede silik denilebilir. Bugun 11. Gunum bugunde bakicam.

Bu konuda bilgisi olanlar yardimci olabilir mi? Ovulasyon testinde en koyuyu gordugumuz gun yumurtlama olmus mu demek yoksa 24 saat icinde olacak mi demek?

Bu konuda bilgisi olanlar yardimci olabilir mi? Ovulasyon testinde en koyuyu gordugumuz gun yumurtlama olmus mu demek yoksa 24 saat icinde olacak mi demek?
Yumurtlama 24 saat içinde olacak demek. Zaten yumurtlama olmuş olsa o saatten sonra tutturmak çok zor olurdu. Önceden bilmek çok faydalı.

Kızlar dün idrar testinde hafif çizgi vardı bugün yaptım yok göremedim. Ovulasyondan sonra 10. Gün bugün. Ovulasyon günümden beri kasıklarımda ağrı ve şişme var gebelikte ağrı ve kasıkta şişkinlik oluyormu. Dün akşam şiddetlendi ve bugün sabah kalktığımda bacak kaslarım inanılmaz ağrıyordu soldan batmaları aşırı hissediyorum kramp şeklinde giriyor ve inanılmaz bir ağrım var şuan ve belime vuruyor. Hani gazınız olur ya o şekilde kasıklarımda bi hareket var. 2 3 gündür yemek yiyemiyorum su bile içsem midem yanıyor Hayır gebelik yoksada telaşlandım başka bişeymi var diye. Adetime 3 gün var daha ben adet öncesi ağrı yaşamam adetimin ilk günü karnımdavul gibi şişer hafif ağrım olurdu. 10 gündür bu neyin nesi sizce

Kızlar dün idrar testinde hafif çizgi vardı bugün yaptım yok göremedim. Ovulasyondan sonra 10. Gün bugün. Ovulasyon günümden beri kasıklarımda ağrı ve şişme var gebelikte ağrı ve kasıkta şişkinlik oluyormu. Dün akşam şiddetlendi ve bugün sabah kalktığımda bacak kaslarım inanılmaz ağrıyordu soldan batmaları aşırı hissediyorum kramp şeklinde giriyor ve inanılmaz bir ağrım var şuan ve belime vuruyor. Hani gazınız olur ya o şekilde kasıklarımda bi hareket var. 2 3 gündür yemek yiyemiyorum su bile içsem midem yanıyor Hayır gebelik yoksada telaşlandım başka bişeymi var diye. Adetime 3 gün var daha ben adet öncesi ağrı yaşamam adetimin ilk günü karnımdavul gibi şişer hafif ağrım olurdu. 10 gündür bu neyin nesi sizce
Bence kan testi yaptırmalısın .. Çocuk istemeye başladıktan sonra İnsan bir sürü psikolojik belirti hissediyor insan yani psikolojikte olabilir bebekte olabilir şüpheli ilişkiden 10 gün de geçmiş varsa çıkar zaten :KK66:

hangi test bu bu kadar erken sonuç veren

Bence kan testi yaptırmalısın .. Çocuk istemeye başladıktan sonra İnsan bir sürü psikolojik belirti hissediyor insan yani psikolojikte olabilir bebekte olabilir şüpheli ilişkiden 10 gün de geçmiş varsa çıkar zaten :KK66:
Ya önce yumurtlama belirtisi dedim ağrıya ama 10 gündür geçmedi ve dünden beri arttı acaba diyorum yerleşiyormuki

hangi test bu bu kadar erken sonuç veren
Din 9. Gündü. Predictorün erken gebelik testi böyle çok silikti. Bugün başka marka yaptım çıkmadı hiç

Eklentiler

• IMG_5660.JPG
    IMG_5660.JPG
    25,7 KB · Görüntüleme: 50
Selam kızlar bizim bu ay bebis yalan oldu bikac gündür arkamda bi şişlik vardi doktora gittim bugün antibiyotik verdi neyse bidahaki aya artikin

Sorun değil diyorlar.

12 cikti benim. Normal degerler 19 ile 144 arasinda. Ama doktor bana dusuk demedi bile. Onemli degil o dedi. Adet donemindesin. Adet doneminde dusuk cikar zaten dedi.

Benim de 40 50 arasında çıkıyor hep adet zamanı. Klomenden sonra baktırdığımda 17. Gündü herhalde 480 gibi bi şey cıkmıstı
Düşük östrojenin sorun olmadığını öğrenmiş olduk. Benim adetin üçüncü günü 50 üzeri tam hatırlamıyorum 54-56 gibi çıkmıştı doktor normal dedi. İnternetten araştırdım. 50 üzerine ne kadar çıkarsa sorun olabiliyormuş yumurtlama kalitesi açısından. E malum uğraşıp duruyorum artık en ufak bir ihtimal varsa sorun varsa o geçsin istiyorum artık...

Düşük östrojenin sorun olmadığını öğrenmiş olduk. Benim adetin üçüncü günü 50 üzeri tam hatırlamıyorum 54-56 gibi çıkmıştı doktor normal dedi. İnternetten araştırdım. 50 üzerine ne kadar çıkarsa sorun olabiliyormuş yumurtlama kalitesi açısından. E malum uğraşıp duruyorum artık en ufak bir ihtimal varsa sorun varsa o geçsin istiyorum artık...
Ay bana da normal dediler hep. İnşallah sıkıntılı değildir

Kirmizilar gelmedi ama gelmek üzeredir. Ben kirmizi bekliyom. Gebelik hayal...

Merhaba kızlar.. . İlk defa gebelik denediğim ay maalesef olumsuz bir deneyim yaşadım, değerim 300,380,530.. büyük ihtimalle dış gebelik. Dış gebelik değilse dahi sağlıksız bir gebelik.. bıgün test yaptırımca doktorum hemen düşük için iğne olmam gerektiğini söyledi. Yaptırdım.. inşallah iğneyle düşecek... Bunda da vardır bi hayır.. İyiki daha fazla ihmal etmemişim doktora gitmeyi..

Merhaba kızlar.. . İlk defa gebelik denediğim ay maalesef olumsuz bir deneyim yaşadım, değerim 300,380,530.. büyük ihtimalle dış gebelik. Dış gebelik değilse dahi sağlıksız bir gebelik.. bıgün test yaptırımca doktorum hemen düşük için iğne olmam gerektiğini söyledi. Yaptırdım.. inşallah iğneyle düşecek... Bunda da vardır bi hayır.. İyiki daha fazla ihmal etmemişim doktora gitmeyi..
Geçmiş olsun..inşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik diliyorum

Back