• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim baya pozitif cikmis senin insallah bebeklisindir ☺ Kimyasal dediginiz nasil oluyor, biz yeni denemeye basladigimiz icin tabirlere yeni alisiyorum :) Yani psikolojik olarak cok istedigimiz icin hcg hormonu yukselip testte pozitifi mi goruyoruz ?
Hayır döllenme gerçekleşiyor ama sağlıklı olmadığı için bir hafta içinde regl.le atılıyor.kese oluşmadan hamilelik sonlanıyor

Pkolu arkadaşlar ve tabi diğer anne aday adayları. E2 (estradiol) yani östrojen ölçtüren var mı? Ben artık kendi doktorum olarak hormonlarimi avcumun içinde gibi ayarlamaya çalışıyorum da. 50 lerde çıktı benim. Teknik olarak yüksek demeseler de biraz daha düşse işim kolaylaşacak gibi yumurtlama açısından. 25-50 arası olsa daha iyi oluyormuş yumurtlama sağlığı açısından. Sizlerde kaç çıktı acaba? Var mı baktıran? Östrojeni azaltmak için progesteron içeren şeyler tüketmeye çalışıyorum da. Hayit hapı avokado yağı gibi bazı şeyler var östrojen progesteron dengesi için. Yani östrojen az ise de bunlar işe yarıyor allahin izniyle :KK66:

12 cikti benim. Normal degerler 19 ile 144 arasinda. Ama doktor bana dusuk demedi bile. Onemli degil o dedi. Adet donemindesin. Adet doneminde dusuk cikar zaten dedi.
Benim estradiol 76,52 cıktı doktor testlere normal dedi yüksek mi şimdi bu değer

Merhaba kızlar.. . İlk defa gebelik denediğim ay maalesef olumsuz bir deneyim yaşadım, değerim 300,380,530.. büyük ihtimalle dış gebelik. Dış gebelik değilse dahi sağlıksız bir gebelik.. bıgün test yaptırımca doktorum hemen düşük için iğne olmam gerektiğini söyledi. Yaptırdım.. inşallah iğneyle düşecek... Bunda da vardır bi hayır.. İyiki daha fazla ihmal etmemişim doktora gitmeyi..
Geçmiş olsun canım.yaşayacağın varmış.umarım Yen'i gebeliğinde bebeğin sağlıkla gelir.

Regle bir gün kala böyle çıktı. Kimyasal değildir inşallah.onlarda çizgi silik çıkmştı.bunda baya belirgin.sanırım hcg iyi.1hafta geçmedende kan tahlili yaptrmyım diyorum.stres yaşamamak için:KK43:
Tebrikler :halay::halay::halay::halay:
Canim baya pozitif cikmis senin insallah bebeklisindir ☺ Kimyasal dediginiz nasil oluyor, biz yeni denemeye basladigimiz icin tabirlere yeni alisiyorum :) Yani psikolojik olarak cok istedigimiz icin hcg hormonu yukselip testte pozitifi mi goruyoruz ?
Döllenmiş bir yumurta var ancak sağlıklı bir embriyo oluşmuyor ve bu embriyo anne rahmine yerleşemiyor.yerleşemediği için reglle atılıyor.sessiz düşük de deniyor.kadınların çoğunluğu farkında bile olmuyor.

Geçmiş olsun canım.yaşayacağın varmış.umarım Yen'i gebeliğinde bebeğin sağlıkla
Tebrikler :halay::halay::halay::halay:

Döllenmiş bir yumurta var ancak sağlıklı bir embriyo oluşmuyor ve bu embriyo anne rahmine yerleşemiyor.yerleşemediği için reglle atılıyor.sessiz düşük de deniyor.kadınların çoğunluğu farkında bile olmuyor.

Sagolun kizlar valla, bilgilenmek baska birsey.. Ben daha yeni microgynona baslamisken biraktim, neden ictiysem sanki :confused: bu ay ilk denememiz, bakalim ne kadar kisa surede hamile kalabilecegim, cok merak ediyorum. Dogum kontrol haplari kullanilip birakilinca gebeligi arttiriyormus, cok yerde okudum.. Yazz iciyordum, doktorum microgynon onerdi sonradan dedim bunu da icmicem, adet hep duzenlidir, saati saatine olurum. Yeni bir tecrube olacak benim icin de..Hayirlisi:KK72::KK66:

Şimdi baktım hormonlarla ılgılı bi sitede e2 75-80 üstü ise hamıle kalmak yumurta gelısımı biraz zorlasabılır yazıyor ama bu tek başına bi ölcu degıl hepsi bırbırıne bağlı

Back