- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
Kadın dogum hastanesındeki Ali örse gittim ben fena degıl ama sormassan pek bilgilendirme yapmıyor senin gittign bi doktor varmı?Bende Antalya doktorunuz kim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadın dogum hastanesındeki Ali örse gittim ben fena degıl ama sormassan pek bilgilendirme yapmıyor senin gittign bi doktor varmı?Bende Antalya doktorunuz kim
adetimin klasiği prof dr dahi çözemedi tek bilinen adet olabilen pko olduğum yumurtalar kistik görünüyor.normalde pko gelişmesi sıkıntılı yumurtalarıdan dolayı adeti geç getirir insanı süründürür adetin kanı ağrısı vs. ben şeker hapları ile vaktinde olsam bile illa iğne yiyip süzgeç gibi olacağım yediğim iğnenin hapını içtim kafa yapcak gibi oldum banamısın demiyor adet sancısı. bağırsak mide böbrekte katılıyor tam bir sendroma dönüyor.sanki sezeryan ameliyatı oldumda ilk gazımı çıkarma mücadelesi veriyorum.Canim çok gecmiş olsun.niye surekli acillik oluyorsun.
canım iki ay önce aynısı bana da olmuştu. hatta bundan daha belirgin çizgi vardı. markası predictor early pembe paket. Fakat sonuç foss en uyuz olduğum testtir kendileri. o yüzden çok umutlanma. adetine iki gün kala tekrar yaparsın. Umarım hamilesindir, bebişin en kısa sürede sana ulaşır.Günaydın kızlar ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım şimdi , dün akşam çok kasık ağrım vardı sol tarafta. Ovulasyondan 9 gün geçti (pozitif gördüğüm gün değerlendirdim) ve sürekli ovulasyon testi pozitif çıkıyor o günden beri. Bi bakarmısınız bu erken gebelik testi. Adetime 5 gün var ama sanki çok çok silik bi çizgi var. Acaba o testte zaten varmı benmi hayal görüyorum ya predictor markası
Canım neden umudun kaybolsun hersey daha cok yenı degılmı bak o pes etmemıs ki olms biz umutsuz vakamıs gibi düşününce vucudu strese sokuyor umudunu kaybetme bak insanlar kaybedince olmuyorEltim hamileymiş, bu benim olan umudumu da aldı götürdü.
Eltimde dusunuyo diyen senmiydin? Yine tek atisla bingo sanirimEltim hamileymiş, bu benim olan umudumu da aldı götürdü.
Özel likya Dr. Semra hanım çok iyi herşey anlattığım detayla dinleniyor ama para biraz pahalı başka araştıryorum özel anadolu eşim işyerinde AXA sigorta anlaşma varmış bakalım nasıl olacakBende Antalya doktorunuz kim
Erken olabılır cnm adetın gecerse hemen yap adeti beklemek sonucu daha iyi verır.15 gun gectıkten sonra hata gec dollenmeye karşın 20gun gecınce net sonuc alırsın bende pergedeki kadın doguma kontrolw gttim canım sımır testım ayın 13unde cıkcak kan sonuclarım normal ama rahımde yara var fitil verdı suan hamılelık onermıyorum dedi yumurtlamamda yakın
Özel likya gidiyordum pahalı olduğundan vazgeçtim gibi eşimin işyerinde AXA sigorta ile özel anadolu düşünüyorumKadın dogum hastanesındeki Ali örse gittim ben fena degıl ama sormassan pek bilgilendirme yapmıyor senin gittign bi doktor varmı?
En kötüsüde sancıların bütün vucudu sarması bacaklarıma vuruyor iç organlarım dısarı cıkacak gibi zonklar bnmde ogun iptal oluyorum igne vurmaya gidiyorum ama son 2 adette hafıf belırtı baslayınca sıcak su torbasıyla sabaha kadar yatıyorum dayanabılır bi agrısı oluyor iyi gelıyor ama agrı artmıssa hıc bşi fayda etmıyoradetimin klasiği prof dr dahi çözemedi tek bilinen adet olabilen pko olduğum yumurtalar kistik görünüyor.normalde pko gelişmesi sıkıntılı yumurtalarıdan dolayı adeti geç getirir insanı süründürür adetin kanı ağrısı vs. ben şeker hapları ile vaktinde olsam bile illa iğne yiyip süzgeç gibi olacağım yediğim iğnenin hapını içtim kafa yapcak gibi oldum banamısın demiyor adet sancısı. bağırsak mide böbrekte katılıyor tam bir sendroma dönüyor.sanki sezeryan ameliyatı oldumda ilk gazımı çıkarma mücadelesi veriyorum.
Umudunu alıp götütecek bir durum degil bence. Neden boyle düşündün ki. Sen yola devam et. Yılmak yokEltim hamileymiş, bu benim olan umudumu da aldı götürdü.
Yara engel degıl cnm ılerde enfeksıyon olusup bebegı etkılemesınden dolayı bazı doktorlar onermıyor sakınca gormeyende var ben belirtilerini yasamıyorum zaten kontrolde gordu belkıde kucuktur kullan ama dondurabılırz dedı lara Anadolu benım eve yakın ama hem cok pahalı hemde doktorları nasıl bilmiyorm memnun kalan pek yok etrafımda diger anadoludan memnun olanlar varÖzel likya Dr. Semra hanım çok iyi herşey anlattığım detayla dinleniyor ama para biraz pahalı başka araştıryorum özel anadolu eşim işyerinde AXA sigorta anlaşma varmış bakalım nasıl olacak
İnşallah canım geç döllenmeye olabilir rahim yara olmasına engel mi olur araştırmak lazım birde geçen sene nisanda kalp atış olmadığı mecburen kürtaj oldum ali demirörs aldı Allah kimse yaşatmasın pergede doktor adı Göksel İslamoğlu çooook iyi biri çok severim maalesef izmir'e tayin oldu
Özel likya gidiyordum pahalı olduğundan vazgeçtim gibi eşimin işyerinde AXA sigorta ile özel anadolu düşünüyorum
Yara engel degıl cnm ılerde enfeksıyon olusup bebegı etkılemesınden dolayı bazı doktorlar onermıyor sakınca gormeyende var ben belirtilerini yasamıyorum zaten kontrolde gordu belkıde kucuktur kullan ama dondurabılırz dedı lara Anadolu benım eve yakın ama hem cok pahalı hemde doktorları nasıl bilmiyorm memnun kalan pek yok etrafımda ama diğer anadoludan doktorlarndan memnun kalanlar var
ya benim bi kız arkadaşım var ben ondan önce evlendim mayıs 2016 da evlendim arkadaşım ekim 2016 da evlendi şuan 5 aylık hamile valla nasıl başarıyorlar anlamıyorum demek ki düşünmemek lazım.Eltim hamileymiş, bu benim olan umudumu da aldı götürdü.
Sen regl oldun mu Khaleesi21Bi sakin ol bi derin nefes al.4 yıldır deniyoruz diyerek bu söylediklerini yazsan sana hak vericem ama bismillah arkadaşım daha 4 ay olmuş.kozalağı da kendini de boşuna kasma.kozalaklar çok nazlı oluyor,bıktırma derim.relax...
Şimdi iki tane daha farklı test aldım yarın ve öbür gün sabahtan yine yapıcam bakalım koyulaşacakmı çok heycanlıyım kimseyede söyleyemiyorumcanım iki ay önce aynısı bana da olmuştu. hatta bundan daha belirgin çizgi vardı. markası predictor early pembe paket. Fakat sonuç foss en uyuz olduğum testtir kendileri. o yüzden çok umutlanma. adetine iki gün kala tekrar yaparsın. Umarım hamilesindir, bebişin en kısa sürede sana ulaşır.
Evet 30 mayısSen regl oldun mu Khaleesi21
Evet 30 mayıs
Hayırlı olsun. Hamilesin tabi :) çok yeni olduğu için hcg n düşük. Düzenli yükselir İnşallahKızlar batim 28 mayisti kahverengi lekelenme oldu ben de adet basladi diye düşündüm ama bugune kadar hala kirmizi kanama baslamasigi icin bugün idrar testi yaptim silik çizgi çıktı kan testine gittim beta hcg 48 çıktı sanırım hamileyim
Teşekkür ederim saf gibi oldum birazcik tepkilerim tuhaflastiHayırlı olsun. Hamilesin tabi :) çok yeni olduğu için hcg n düşük. Düzenli yükselir İnşallah