Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim çok gecmiş olsun.niye surekli acillik oluyorsun.
adetimin klasiği prof dr dahi çözemedi tek bilinen adet olabilen pko olduğum yumurtalar kistik görünüyor.normalde pko gelişmesi sıkıntılı yumurtalarıdan dolayı adeti geç getirir insanı süründürür adetin kanı ağrısı vs. ben şeker hapları ile vaktinde olsam bile illa iğne yiyip süzgeç gibi olacağım yediğim iğnenin hapını içtim kafa yapcak gibi oldum banamısın demiyor adet sancısı. bağırsak mide böbrekte katılıyor tam bir sendroma dönüyor.sanki sezeryan ameliyatı oldumda ilk gazımı çıkarma mücadelesi veriyorum.

canım iki ay önce aynısı bana da olmuştu. hatta bundan daha belirgin çizgi vardı. markası predictor early pembe paket. Fakat sonuç foss en uyuz olduğum testtir kendileri. o yüzden çok umutlanma. adetine iki gün kala tekrar yaparsın. Umarım hamilesindir, bebişin en kısa sürede sana ulaşır.

Bende Antalya doktorunuz kim
Özel likya Dr. Semra hanım çok iyi herşey anlattığım detayla dinleniyor ama para biraz pahalı başka araştıryorum özel anadolu eşim işyerinde AXA sigorta anlaşma varmış bakalım nasıl olacak

İnşallah canım geç döllenmeye olabilir rahim yara olmasına engel mi olur araştırmak lazım birde geçen sene nisanda kalp atış olmadığı mecburen kürtaj oldum ali demirörs aldı Allah kimse yaşatmasın pergede doktor adı Göksel İslamoğlu çooook iyi biri çok severim maalesef izmir'e tayin oldu

Kadın dogum hastanesındeki Ali örse gittim ben fena degıl ama sormassan pek bilgilendirme yapmıyor senin gittign bi doktor varmı?
Özel likya gidiyordum pahalı olduğundan vazgeçtim gibi eşimin işyerinde AXA sigorta ile özel anadolu düşünüyorum

En kötüsüde sancıların bütün vucudu sarması bacaklarıma vuruyor iç organlarım dısarı cıkacak gibi zonklar bnmde ogun iptal oluyorum igne vurmaya gidiyorum ama son 2 adette hafıf belırtı baslayınca sıcak su torbasıyla sabaha kadar yatıyorum dayanabılır bi agrısı oluyor iyi gelıyor ama agrı artmıssa hıc bşi fayda etmıyor

Yara engel degıl cnm ılerde enfeksıyon olusup bebegı etkılemesınden dolayı bazı doktorlar onermıyor sakınca gormeyende var ben belirtilerini yasamıyorum zaten kontrolde gordu belkıde kucuktur kullan ama dondurabılırz dedı lara Anadolu benım eve yakın ama hem cok pahalı hemde doktorları nasıl bilmiyorm memnun kalan pek yok etrafımda diger anadoludan memnun olanlar var

Benimde beklenen adet tarihim 1 haziran yani bugün. Merakıma yenik düşüp test yaptım ama tek çizgi. Bende pkoluydum iki ayda bazen üç ayda bir adet oluyordum dört aydır ilaç tedavisi oluyorum tabi bebek de denedik bu süreçte ama olmadı. Geçen ay doktorum kist kalmamış yumurtalar çok güzel çalışıyor hamile kalmaman için hiç bi sebep yok hatta şimdiye kadar kalman gerekiyodu dedi. Bu zamana kadar Adet olmak için ilaç kullanıyordum(gebeliğe engel olmayanlarından) öyle günümü biliyordum ama bu ay o ilaçlardan vermedi o yüzden ne yapıcağımı bilemedim yine ilaçsız adet olamazsam diye korkuyorum iki üç ay acaba bebek varmı adet mi olucam diye beklemek çok kötü çünkü

Eltim hamileymiş, bu benim olan umudumu da aldı götürdü.
ya benim bi kız arkadaşım var ben ondan önce evlendim mayıs 2016 da evlendim arkadaşım ekim 2016 da evlendi şuan 5 aylık hamile valla nasıl başarıyorlar anlamıyorum demek ki düşünmemek lazım.

Şimdi iki tane daha farklı test aldım yarın ve öbür gün sabahtan yine yapıcam bakalım koyulaşacakmı çok heycanlıyım kimseyede söyleyemiyorum

Hayırlı olsun. Hamilesin tabi :) çok yeni olduğu için hcg n düşük. Düzenli yükselir İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…