eninde sonunda o doktora gidecek kaçış yok ama geciktiriyor.ayrıca klomen alacaktım vazgeçtim beni hastayken acile götürmeyen adama çocuk mu yapacam.Valla çocuk istiyorsa yapacak testi. Öyle armut piş ağzıma düş ile olmuyor bu işler. Israr et belki de bi ilaçlık bi iş bu. Yani mutluluğunuzu geciktirmesin.
günaydın canım Kızıltoprak sen neresinde?selam canım neresınde oturuyorsun
Evet ben de bir yandan istiyorum diğer yandan kendimi kaptiracagim diye korkuyorum. Galiba hiç bulaşmamak daha iyi olacak.Ben örmüyorum ama malzemelerini inceliyorum olsa da şunu alsam diyorum neredeyse liste yapıcam hatta dayanamayıp bıtane beğendiğim birsey alsam arkası gelecek dıye korkuyorum doğmamış çocuga don biçmek gibi birşey olacak
Biraz daha sabredelim güzel haberler verelim insallah
hayırlısı olsun inşallah. bende çok silik bir çizgi gördümGünaydın kızlarben dayanamadım erken gebelik testi yaptım şimdi , dün akşam çok kasık ağrım vardı sol tarafta. Ovulasyondan 9 gün geçti (pozitif gördüğüm gün değerlendirdim) ve sürekli ovulasyon testi pozitif çıkıyor o günden beri. Bi bakarmısınız bu erken gebelik testi. Adetime 5 gün var ama sanki çok çok silik bi çizgi var. Acaba o testte zaten varmı benmi hayal görüyorum ya predictor markası
Ben göremedim canim ya insallah vardır bebisinGünaydın kızlarben dayanamadım erken gebelik testi yaptım şimdi , dün akşam çok kasık ağrım vardı sol tarafta. Ovulasyondan 9 gün geçti (pozitif gördüğüm gün değerlendirdim) ve sürekli ovulasyon testi pozitif çıkıyor o günden beri. Bi bakarmısınız bu erken gebelik testi. Adetime 5 gün var ama sanki çok çok silik bi çizgi var. Acaba o testte zaten varmı benmi hayal görüyorum ya predictor markası
Cok silik var ya bence hamilesin hayirli olsunGünaydın kızlarben dayanamadım erken gebelik testi yaptım şimdi , dün akşam çok kasık ağrım vardı sol tarafta. Ovulasyondan 9 gün geçti (pozitif gördüğüm gün değerlendirdim) ve sürekli ovulasyon testi pozitif çıkıyor o günden beri. Bi bakarmısınız bu erken gebelik testi. Adetime 5 gün var ama sanki çok çok silik bi çizgi var. Acaba o testte zaten varmı benmi hayal görüyorum ya predictor markası
Ya çok umutlanmak istemiyorum ama bende işte ışıkla falan bakınca görüyorum. Acaba dedim kağıtta normalde varmı yer belirlemek için falan. Ama rengi kırmızı yani siyah değil. Geçen ay başladık biz çocuk için 10 aylıkevliyim 23 yaşındayım. Geçen ay aniden kasık ağrısıyla doktora gittim meğer kistim varmış ve patlamış. Antibiyotik kullandım tedavi oldum temizlendi. Bebek istediğim içinde birsürü tahlil istedi doktor baktık bi sıkıntı yok dedi. Ama geçen ay zaten yumurtlamamda birliktelik olamadı adam akıllı bu ay oldu. Eğer hamileysem bu ay 3 gün geç yumurtladım. Batım normalde yarındı oyüzden 5 gün var diyorum kafadan attım 3 günü. Yumurtladığım günü değerlendirdik 4 gün sonrasındada ilişki oldu ama tuttuysa o günkü tuttu bence. 9 gün oldu yumurtlamadan itibaren ve ovulasyon testi hala pozitif çıkıyor dünkü biraz daha silikti sadece ama koyuydu. Yumurtladığım günden beri kasığımda adet ağrısı hissediyorum akşam üstü başlayım geceye kadar sürüyor hafif hafif. Ve kasıklarımda gözle görülür bi şişlik var. Soldan batmalarım var. Bikaç kez bacağımı içten bişey çeker gibi oldu. Yatarkende kasıklarım çekiliyor gibi oluyor. Göğüslerde çok hareket yok şuan. Akıntım var ve idrarım o günden beri koyu ve kokulu. Nedense o günden beri içimde bi his var tutmuş gibi inşallah tutmuştur. Çünkü şuana kadar hiç olmamıştı o günki ilişkimde bikaç dakika sonra kasıklarımda bi hareketlenme hissettim. Fokurdama oldu ve bikaç saat sürdü. Bikaç gündür ara ara oluyor halaCok silik var ya bence hamilesin hayirli olsun. Peki deneyimlerinj anlatirmisin kacinci denemen vs.
Bende çok çok silik bir çizgi görüyorum hayırlı olsun inşallahGünaydın kızlarben dayanamadım erken gebelik testi yaptım şimdi , dün akşam çok kasık ağrım vardı sol tarafta. Ovulasyondan 9 gün geçti (pozitif gördüğüm gün değerlendirdim) ve sürekli ovulasyon testi pozitif çıkıyor o günden beri. Bi bakarmısınız bu erken gebelik testi. Adetime 5 gün var ama sanki çok çok silik bi çizgi var. Acaba o testte zaten varmı benmi hayal görüyorum ya predictor markası
Ay inşallah yaBende çok çok silik bir çizgi görüyorum hayırlı olsun inşallah
Günaydın canım Laradayım bende doktora gidiyormusun durumun ne?günaydın canım Kızıltoprak sen neresinde?
henüz belli değil bat 3 haziran geçen hafta kan verdim 0 çıktı erken mi bilemiyorum adetime bekliyorum hayırlısı bu arada bizde 9 senedir Lara'da oturduk 5 ay önce taşındık sebebi iş yerinde uzaklığı olması ahh Lara'yı çok güzel özlüyorumGünaydın canım Laradayım bende doktora gidiyormusun durumun ne?
Bende Antalya doktorunuz kimhenüz belli değil bat 3 haziran geçen hafta kan verdim 0 çıktı erken mi bilemiyorum adetime bekliyorum hayırlısı bu arada bizde 9 senedir Lara'da oturduk 5 ay önce taşındık sebebi iş yerinde uzaklığı olması ahh Lara'yı çok güzel özlüyorum
Canim çok gecmiş olsun.niye surekli acillik oluyorsun.kızlar beklenenden 2-3 gün erken(bat 30 du 27 de geldi) geldi ağrıdan 2 kez acile gittim.tabi bir klasik olarak olmazsa olmaz.hala kanamam devam ediyor.neden bu kadar çoşkuya kapıldı bu dönem yaa.biti vercek kanım zaten zor yetiyo adet sonrası ancak toparlanıyorum.
Erken olabılır cnm adetın gecerse hemen yap adeti beklemek sonucu daha iyi verır.15 gun gectıkten sonra hata gec dollenmeye karşın 20gun gecınce net sonuc alırsın bende pergedeki kadın doguma kontrolw gttim canım sımır testım ayın 13unde cıkcak kan sonuclarım normal ama rahımde yara var fitil verdı suan hamılelık onermıyorum dedi yumurtlamamda yakınhenüz belli değil bat 3 haziran geçen hafta kan verdim 0 çıktı erken mi bilemiyorum adetime bekliyorum hayırlısı bu arada bizde 9 senedir Lara'da oturduk 5 ay önce taşındık sebebi iş yerinde uzaklığı olması ahh Lara'yı çok güzel özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?