Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kozalak görevinden memnun gibi geldi bana a dostlarrrr!!!Eşim e hani diyor? Genelde görev edinmiş kendıne bense ınternetten şiparıs verıcem sanki pc başında oluyorum Bı hafta 10gün ben sahalarda olmayacagım, tadılattayım bakım ve onarım var a dostlar
Hahaha Aslında yumurtlama gunum testmiş vs miş ben ona bunlardan pek bahsetmıyorum burda çene yapıyorum hihihoh bahsetmeyince daha ilgi çekici oluyor heralde bana bebek olsun bilincini asılayan oydu ben pek sıcak bakmıyordum zamanı var dıye... Hiçde ole degılmıs zaten o kendı kafasında matematıgı yapmış da ondan e hani diyor Olur olur kafasında... Garibim bilmiyorkı bunun yumurtlaması var inciği boncuğu varÇünkü bizimki hiç eee hani ? demiyor. Yaw gene mi ? diyor.hangi kozalak daha acayip
Eşim bebek bebek diye benim gibi yanmıyor üzülmüyor. Olursa olur zaten sen de üzülme doğal olarak ne istiyorsan yapalım kullanalım diyor. Tup deyince bunaliyor sanki göğsüne yumruk oturmuş gibi yapmayalım için rahat etmiyor diyor. Bazı planlarım var aslında ama önce doğal deneyeceğim olmazsa planları yürütmeye başlayacağım :))))Tüp bebeğe ikna etmenin bir yolu yok mu?
Eşim bebek bebek diye benim gibi yanmıyor üzülmüyor. Olursa olur zaten sen de üzülme doğal olarak ne istiyorsan yapalım kullanalım diyor. Tup deyince bunaliyor sanki göğsüne yumruk oturmuş gibi yapmayalım için rahat etmiyor diyor. Bazı planlarım var aslında ama önce doğal deneyeceğim olmazsa planları yürütmeye başlayacağım :))))
aynen cnm boş kafa lazım oda bizde yok galiba,kafamızda hep birşeyler varHanimlar ben soyle bir ilk hamilelige baktim da takvimden yararlanmistim, esim 2 haftada bir geliyordu yanima, yumurtlama gunune 2 gun varken gelmis ve 2 gun yanimda kalmisti, olan oyle oldu. Aslinda kasmamak lazim ama simdi yine tesirginlik oluyor ya olmazsa diye
Cumaya aldim randevu. Boş günüm ya.ezgish ne yaptın dr u canım?
Su an esimle bir aradayiz, olmuyor mesela, o zaman 2 gunde oluvermisti oysa :)) akisina birakmak lazim da kafamda 40 tilki dolaniyor iste :))aynen cnm boş kafa lazım oda bizde yok galiba,kafamızda hep birşeyler var
Sen yine de hmal etme iki güne bir iki katına çıkmıyordu dış gebelik riski hep aklında bulunsun ne kadar erken müdahale olursa o kadar iyi çünkü. Gebelik sevinci yaşayıp sonrasında hayal kırıklığı yaşamak çok güç hele ki bu psikolojiyi atlatmak Allah sana güç versinBugün tekrar kan tahlili verdim, 390.. kimyasal gibi duruyor. Zaten bende pek ihtimal veremiyordum. Herşeyin hayırlısı bakalım daha neler göreceğiz
Çok şiddetli depresyon belirtilerin yoksa kaşıntı uykusuzluk kas ağrıları gibisabahlari limonlu bal ve zencefil çayı icebilirsin günde iki kez aromatik kokusu sayesinde seni rahatlatır gevşetir antidepresan dan önce bunu bı dene istersen bı kaç hafta etkisini görmezden ilaca başlarsinCanım benim annem kullanıyormuş son iki hamileliğinde ve hamile kaldı problem olmadı ki hala da kullanıyor antidepresan .. Ama sen azıcık daha sabret adet gününden sonra ilaç iç bence ilaç sonuçta bebek varsa etkilemesin :)
Normalde zaten bir yıla yakın sürmesi normal. Çok fazla okudugumuz icin ve cok hikaye duydugumuz icin tek iliskiyle olacak zannediyoruz. Bir defa korunmayan biri kesin hamile kalmıştır muhabbetleri zihnimize işlemiş. Ama gerçekler hiç de öyle değil. Bu bir süreç işi. Her ay yumurta buyumez her ay catlamaz. Beklemek zor evet ama en azından her şeyi bilen yumurtlama gününe dikkat eden biri 6 ay denemeden olmuyor diye düşünmemeli. Kaç konu okuduk burada 8 aydır olmuyor 10 aydır olmuyor gibi. Hepsi de sonra bir yerde karşıma çıkıyor ki hamile normal yoldan. O yuzden canım daha ne tüpü 4 ayda. Onceki mesajini okudum. Surekli bir engel cikmis karsina ama daha doğru düzgün düzenli deneme pek olmadı demissin. Bence hiç aklına tup filan getirme rahat ol denemeye devam... Hic ihtiyaç kalmadan allah verir inş. Kendince doğal şeyler yapabilirsin süreci hızlandırmak için ama bence hiç aklına başka bir şey getirme.Benimki ne tüpe ne kürlere yanaşmıyor, aynı senin dediğin gibi olursa olur Allah'ın takdiri diyip iyice üzüyo beni. 4 aydır deniyoruz ama ben tükendim psikolojik olarak..
Bi sakin ol bi derin nefes al.4 yıldır deniyoruz diyerek bu söylediklerini yazsan sana hak vericem ama bismillah arkadaşım daha 4 ay olmuş.kozalağı da kendini de boşuna kasma.kozalaklar çok nazlı oluyor,bıktırma derim.relax...Benimki ne tüpe ne kürlere yanaşmıyor, aynı senin dediğin gibi olursa olur Allah'ın takdiri diyip iyice üzüyo beni. 4 aydır deniyoruz ama ben tükendim psikolojik olarak..
Normalde zaten bir yıla yakın sürmesi normal. Çok fazla okudugumuz icin ve cok hikaye duydugumuz icin tek iliskiyle olacak zannediyoruz. Bir defa korunmayan biri kesin hamile kalmıştır muhabbetleri zihnimize işlemiş. Ama gerçekler hiç de öyle değil. Bu bir süreç işi. Her ay yumurta buyumez her ay catlamaz. Beklemek zor evet ama en azından her şeyi bilen yumurtlama gününe dikkat eden biri 6 ay denemeden olmuyor diye düşünmemeli. Kaç konu okuduk burada 8 aydır olmuyor 10 aydır olmuyor gibi. Hepsi de sonra bir yerde karşıma çıkıyor ki hamile normal yoldan. O yuzden canım daha ne tüpü 4 ayda. Onceki mesajini okudum. Surekli bir engel cikmis karsina ama daha doğru düzgün düzenli deneme pek olmadı demissin. Bence hiç aklına tup filan getirme rahat ol denemeye devam... Hic ihtiyaç kalmadan allah verir inş. Kendince doğal şeyler yapabilirsin süreci hızlandırmak için ama bence hiç aklına başka bir şey getirme.
Bi sakin ol bi derin nefes al.4 yıldır deniyoruz diyerek bu söylediklerini yazsan sana hak vericem ama bismillah arkadaşım daha 4 ay olmuş.kozalağı da kendini de boşuna kasma.kozalaklar çok nazlı oluyor,bıktırma derim.relax...
Ben örmüyorum ama malzemelerini inceliyorum olsa da şunu alsam diyorum neredeyse liste yapıcam hatta dayanamayıp bıtane beğendiğim birsey alsam arkası gelecek dıye korkuyorum doğmamış çocuga don biçmek gibi birşey olacakBir ara gelecekteki bebegime örgüler oruyordum... ufak Bir iki şey yapmıştım. Kız erkek ikisine de uygun renklerde seciyordum. Yine mi yapsam yoksa hiç baslamasam mi karar veremedim... var mi benim gibiler...
Sen yine de hmal etme iki güne bir iki katına çıkmıyordu dış gebelik riski hep aklında bulunsun ne kadar erken müdahale olursa o kadar iyi çünkü. Gebelik sevinci yaşayıp sonrasında hayal kırıklığı yaşamak çok güç hele ki bu psikolojiyi atlatmak Allah sana güç versin