Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim e hani diyor? Genelde görev edinmiş kendıne bense ınternetten şiparıs verıcem sanki pc başında oluyorum Bı hafta 10gün ben sahalarda olmayacagım, tadılattayım bakım ve onarım var a dostlar

Eşim e hani diyor? Genelde görev edinmiş kendıne bense ınternetten şiparıs verıcem sanki pc başında oluyorum Bı hafta 10gün ben sahalarda olmayacagım, tadılattayım bakım ve onarım var a dostlar
Senin kozalak görevinden memnun gibi geldi bana a dostlarrrr!!!

Çünkü bizimki hiç eee hani ? demiyor. Yaw gene mi ? diyor.hangi kozalak daha acayip
Hahaha Aslında yumurtlama gunum testmiş vs miş ben ona bunlardan pek bahsetmıyorum burda çene yapıyorum hihihoh bahsetmeyince daha ilgi çekici oluyor heralde bana bebek olsun bilincini asılayan oydu ben pek sıcak bakmıyordum zamanı var dıye... Hiçde ole degılmıs zaten o kendı kafasında matematıgı yapmış da ondan e hani diyor Olur olur kafasında... Garibim bilmiyorkı bunun yumurtlaması var inciği boncuğu var

Hanimlar ben soyle bir ilk hamilelige baktim da takvimden yararlanmistim, esim 2 haftada bir geliyordu yanima, yumurtlama gunune 2 gun varken gelmis ve 2 gun yanimda kalmisti, olan oyle oldu. Aslinda kasmamak lazim ama simdi yine tesirginlik oluyor ya olmazsa diye

Tüp bebeğe ikna etmenin bir yolu yok mu?
Eşim bebek bebek diye benim gibi yanmıyor üzülmüyor. Olursa olur zaten sen de üzülme doğal olarak ne istiyorsan yapalım kullanalım diyor. Tup deyince bunaliyor sanki göğsüne yumruk oturmuş gibi yapmayalım için rahat etmiyor diyor. Bazı planlarım var aslında ama önce doğal deneyeceğim olmazsa planları yürütmeye başlayacağım :))))

Benimki ne tüpe ne kürlere yanaşmıyor, aynı senin dediğin gibi olursa olur Allah'ın takdiri diyip iyice üzüyo beni. 4 aydır deniyoruz ama ben tükendim psikolojik olarak..

aynen cnm boş kafa lazım oda bizde yok galiba,kafamızda hep birşeyler var

Bugün tekrar kan tahlili verdim, 390.. kimyasal gibi duruyor. Zaten bende pek ihtimal veremiyordum. Herşeyin hayırlısı bakalım daha neler göreceğiz
Sen yine de hmal etme iki güne bir iki katına çıkmıyordu dış gebelik riski hep aklında bulunsun ne kadar erken müdahale olursa o kadar iyi çünkü. Gebelik sevinci yaşayıp sonrasında hayal kırıklığı yaşamak çok güç hele ki bu psikolojiyi atlatmak Allah sana güç versin

Çok şiddetli depresyon belirtilerin yoksa kaşıntı uykusuzluk kas ağrıları gibisabahlari limonlu bal ve zencefil çayı icebilirsin günde iki kez aromatik kokusu sayesinde seni rahatlatır gevşetir antidepresan dan önce bunu bı dene istersen bı kaç hafta etkisini görmezden ilaca başlarsin

Benimki ne tüpe ne kürlere yanaşmıyor, aynı senin dediğin gibi olursa olur Allah'ın takdiri diyip iyice üzüyo beni. 4 aydır deniyoruz ama ben tükendim psikolojik olarak..
Normalde zaten bir yıla yakın sürmesi normal. Çok fazla okudugumuz icin ve cok hikaye duydugumuz icin tek iliskiyle olacak zannediyoruz. Bir defa korunmayan biri kesin hamile kalmıştır muhabbetleri zihnimize işlemiş. Ama gerçekler hiç de öyle değil. Bu bir süreç işi. Her ay yumurta buyumez her ay catlamaz. Beklemek zor evet ama en azından her şeyi bilen yumurtlama gününe dikkat eden biri 6 ay denemeden olmuyor diye düşünmemeli. Kaç konu okuduk burada 8 aydır olmuyor 10 aydır olmuyor gibi. Hepsi de sonra bir yerde karşıma çıkıyor ki hamile normal yoldan. O yuzden canım daha ne tüpü 4 ayda. Onceki mesajini okudum. Surekli bir engel cikmis karsina ama daha doğru düzgün düzenli deneme pek olmadı demissin. Bence hiç aklına tup filan getirme rahat ol denemeye devam... Hic ihtiyaç kalmadan allah verir inş. Kendince doğal şeyler yapabilirsin süreci hızlandırmak için ama bence hiç aklına başka bir şey getirme.

Buralardan ve farklı doktor sitelerinden o kadar çok şey öğrendim ki... ama iş uygulamaya gelince kelin ilaci olsa başına sürer muhabbeti oluyor. Hamileliğin ilk ayları, düşük önleyici ilaçlar jeller, bulantı önleme taktikleri, beslenme, kolay doğum için yapılması gerekenler, karin çatlakları, sütten kesme, bezden kesme daha yazayım mi... Rabbim bir gün bunları uygulamayı nasip eder inşaallah... o kadar ihtiyacım var ki bir yavruya... Daha nasıl yumurtlarim kısmını gecemedim... zamanı var kabul

Bi sakin ol bi derin nefes al.4 yıldır deniyoruz diyerek bu söylediklerini yazsan sana hak vericem ama bismillah arkadaşım daha 4 ay olmuş.kozalağı da kendini de boşuna kasma.kozalaklar çok nazlı oluyor,bıktırma derim.relax...

Haklısınız zaten bir sene deneme sürem bar farkındayım, tüpü lafın gelişi söylemiştim henüz tabi ki doğal yol var önümüzde, inşallah Allah bu süreçte verir hepimize, desteğiniz için teşekkür ederim. Ben biraz sabırsız biriyim ve şu süreçte eltim de birden hamile kalmaya karar verdi, onun burukluğu da var içimde, hamilelik haberini alırsam tabi ki onun adına sevinicem ama kendim de burulucam tabi ki, kıskanmak değil bunun açıklamasını en iyi buradakiler anlar, anlatabilmişimdir umarım :)

Bir ara gelecekteki bebegime örgüler oruyordum... ufak Bir iki şey yapmıştım. Kız erkek ikisine de uygun renklerde seciyordum. Yine mi yapsam yoksa hiç baslamasam mi karar veremedim... var mi benim gibiler...

Bir ara gelecekteki bebegime örgüler oruyordum... ufak Bir iki şey yapmıştım. Kız erkek ikisine de uygun renklerde seciyordum. Yine mi yapsam yoksa hiç baslamasam mi karar veremedim... var mi benim gibiler...
Ben örmüyorum ama malzemelerini inceliyorum olsa da şunu alsam diyorum neredeyse liste yapıcam hatta dayanamayıp bıtane beğendiğim birsey alsam arkası gelecek dıye korkuyorum doğmamış çocuga don biçmek gibi birşey olacak
Biraz daha sabredelim güzel haberler verelim insallah

Teşekkür ederim, zaten korkum dış gebelik olması. Cuma tekrar baktıracağım. İnşallah dış gebelik değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…