• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün tekrar kan tahlili verdim, 390.. kimyasal gibi duruyor. Zaten bende pek ihtimal veremiyordum. Herşeyin hayırlısı bakalım daha neler göreceğiz

Arkadaslar ben simdi psikiyatriste gidicem. Antidepresan kullanmak gebeliğe engel değil di mi? Adet belirtilerim cok yuksek. Bat'a 5 var ama erken gelcek gibi.
Canım benim annem kullanıyormuş son iki hamileliğinde ve hamile kaldı problem olmadı ki hala da kullanıyor antidepresan .. Ama sen azıcık daha sabret adet gününden sonra ilaç iç bence ilaç sonuçta bebek varsa etkilemesin :)

Akıntıdan sonra günaşırı bikaç kere daha denesen iyiydi aslında.ama şansın var hala.akıntıdan sonra bel veya kasık ağrın olmadı mı hiç?ondan da anlarsın.
O gün çok kötü bel ve bacak ağrısı yaşadım akıntı bir günde kesildi. Zaten 29 unda gelmişti 27-29 u değerlendirdik. Bugünü de değerlendiricez inş

ayneyn ayneyn Unicornbe Unicornbe neden Ateş ölçmüyorsunuz?en sağlıklı yöntem.regl olacağınızı da yumurtlayacağınızı da anlarsınız.gebelik testine bile gerek yok.ateş düşerse regl gelir.ben başladım,siz de başlayın hadiiii
Canım evde olsam farkı anlarım aslında,
çalısıyorum ve havalar cok sıcak Antalya'dayım bide aradaki farkı anlamam cok zor olabılır hep ateş basıyor anlıcagın:oops:
Dün gece fitil kullandım sabah kasıklarım adet olcakms gibiydi bıteli 13 14gün oluyor ılacın etkısımı yoksa yumurtlamaya işaretmidir nedir:rolleyes:

Amin canım. Evet pko sebebiyle çok düzensiz. Ama eskiye göre çok değişti allaha şükür. Şimdi en azından sadece günü bazen gecikiyor bazen tam zamanında oluyor. Bir de kanama miktari duzelse... neyse bu bile ilerleme benim için. Peki senin gecikme neden oluyor? ben de agnucaston basladim birakmistim. Adet olunca tekrar baslayacagim ins.
Aynı yumurtalık kistlerim var duzensız adet bende agnucaston yenı basladım bu ılac adet duzenliyor mu gercekten olunca bırakıyormusun? Kullanmayı.

Selam kızlar.. benim bat 6 hazirandı sat da 11 mayıstı..Bu ay ovulasyon testine başlamıştım hiç pozitif olmamıştı hatırlayanınız vardır belki..27 sinde yani 11 gün önceden regl oldum..dün doktora gittim klomen verdi.yumurtalıkların zayıf dedi..TSH değerim 16 çıktı..salı tekrar gitcem kullanıp..eşimin de Sperm sayısı çok parlak çıkmadı 17 milyon..çok moralimiz bozuk..

çalısıyorum ve havalar cok sıcak Antalya'dayım bide aradaki farkı anlamam cok zor olabılır hep ateş basıyor anlıcagın:oops:
Dün gece fitil kullandım sabah kasıklarım adet olcakms gibiydi bıteli 13 14gün oluyor ılacın etkısımı yoksa yumurtlamaya işaretmidir nedir:rolleyes:
O Ateş 0.2-0.4 gibi azıcık bir oynama yapıyor nasıl hissedeceksin yahu ateşölçer misin?sabah yataktan kalkmadan ölçeceksin.
Yumurtlama bence fitil öyle ağrı yapmaz.
Girince daha mı çok stres oluyoruz diyorum
Regl olduktan sonra o sinir stres geçiyor merak etme.yeniden bir heves geliyor.

ezgish ezgish 5gün sonra başla ilaca başlayacaksan.ne olur ne olmaz.ilaç gebeliğe engel değil ama gebelik varsa bırakman gerekir.herhangi bir anomaliye sebep olmasın diye.riske girmeye değmez şimdi.

O Ateş 0.2-0.4 gibi azıcık bir oynama yapıyor nasıl hissedeceksin yahu ateşölçer misin?sabah yataktan kalkmadan ölçeceksin.
Yumurtlama bence fitil öyle ağrı yapmaz.

Regl olduktan sonra o sinir stres geçiyor merak etme.yeniden bir heves geliyor.

zaten şu sendromdayım farkındayım

Aynı yumurtalık kistlerim var duzensız adet bende agnucaston yenı basladım bu ılac adet duzenliyor mu gercekten olunca bırakıyormusun? Kullanmayı.
Kesintisiz üç ay kullanmayı tavsiye ediyorlar... Ya da adetlerin düzene girene kadar diye de okumuştum. Ama adet olunca bırakılmıyor. Ben daha uzun süre kullanmadığım için bilemiyorum canım ne kadar etkili olur ama kulanıp etkisini gören olduğu için ve doğal hayıt içerdiği için kullanmak istedim inşaallah sonuç verir.

Antalya'dan selam :halay:

Selam kizlar. ezgish ezgish ilac belkide kafana takmamayi saglar ve eger smdi olmamissa bidahaki ay hormonlarda normale doneceginden kafa rahat olacagindan hamile kalman kolaylasir. Stres hormonları etkiledigi icin fikir yuruttum sadece. :). Belki herseyde bir hayir vardir ve belkide o günkü tartismaya sukredersin :)). Yinede 5 gun bekle tabi.

ayneyn ayneyn Unicornbe Unicornbe neden Ateş ölçmüyorsunuz?en sağlıklı yöntem.regl olacağınızı da yumurtlayacağınızı da anlarsınız.gebelik testine bile gerek yok.ateş düşerse regl gelir.ben başladım,siz de başlayın hadiiii
Canım ya adetler düzensiz olunca o yöntem de işe yaramadı bende hep zikzak şeklinde gitti.. Ama klomen kullanınca çok düzenli olacağı için önümüzdeki ayın planına alayım ateş ölçmeyi. İşe yaramıyor diye kenara atmıştım ama hatırlattığın iyi oldu.

Kızlar ya rüyamda gebelik testi yapıyordum. Birden iki koyu çizgi çıktı. Nasıl sevindim rüyamda anlatamam. Sonra çizgiler yavaş yavaş silinmeye başladı. Korku filmi gibiydi ya çok kötü oldum. Biraz rahatlamam gerek... :KK43:

Bugün tekrar kan tahlili verdim, 390.. kimyasal gibi duruyor. Zaten bende pek ihtimal veremiyordum. Herşeyin hayırlısı bakalım daha neler göreceğiz
Canım ya çok geçmiş olsun zor bir durum. İsteyip bekleyip bunu yaşamak... Rabbim tekrar yaşatmasın en kısa sürede nasip etsin tekrar sağlıklıca... Sana da dayanma gücü versin...

Canım bende hiç bi sıkıntı belırtı ılıskıde yasadıgım sorun yok belkı ole buyuk birsey degıldır belkıde ilaçla gecer bi hafta fitil kullanıcam bakalım sonra muayenede ne olur ne biter ıns gecerde gerek kalmaz canım:KK51:
Annem yıllar once hep yaktrmıs dondurmus dogumda yine tekrarladı dıyor tekrarda edebiliyor demekki insallah tutturursun ıncır kuru falan baslasana :spor:

İncir kürü nedir canım? Keçiboynuzu pekmezi yiyorum genelde ama o bağışıklık için :)

slm kizlar...bnm bat 4 haziran..gogus hasasiyetim var biraz da kasik agrisi..beklemedeyim..bu ay cok calisma yapamadik ama bi umut iste..

Back