Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasal gebeliğe benziyor bence de.Bugün tekrar kan tahlili verdim, 390.. kimyasal gibi duruyor. Zaten bende pek ihtimal veremiyordum. Herşeyin hayırlısı bakalım daha neler göreceğiz
Canım benim annem kullanıyormuş son iki hamileliğinde ve hamile kaldı problem olmadı ki hala da kullanıyor antidepresan .. Ama sen azıcık daha sabret adet gününden sonra ilaç iç bence ilaç sonuçta bebek varsa etkilemesin :)Arkadaslar ben simdi psikiyatriste gidicem. Antidepresan kullanmak gebeliğe engel değil di mi? Adet belirtilerim cok yuksek. Bat'a 5 var ama erken gelcek gibi.
O gün çok kötü bel ve bacak ağrısı yaşadım akıntı bir günde kesildi. Zaten 29 unda gelmişti 27-29 u değerlendirdik. Bugünü de değerlendiricez inşAkıntıdan sonra günaşırı bikaç kere daha denesen iyiydi aslında.ama şansın var hala.akıntıdan sonra bel veya kasık ağrın olmadı mı hiç?ondan da anlarsın.
Canım evde olsam farkı anlarım aslında,
Aynı yumurtalık kistlerim var duzensız adet bende agnucaston yenı basladım bu ılac adet duzenliyor mu gercekten olunca bırakıyormusun? Kullanmayı.Amin canım. Evet pko sebebiyle çok düzensiz. Ama eskiye göre çok değişti allaha şükür. Şimdi en azından sadece günü bazen gecikiyor bazen tam zamanında oluyor. Bir de kanama miktari duzelse... neyse bu bile ilerleme benim için. Peki senin gecikme neden oluyor? ben de agnucaston basladim birakmistim. Adet olunca tekrar baslayacagim ins.
herbisi canım nerelerdesin?geri gelllll.
O Ateş 0.2-0.4 gibi azıcık bir oynama yapıyor nasıl hissedeceksin yahu ateşölçer misin?sabah yataktan kalkmadan ölçeceksin.Canım evde olsam farkı anlarım aslında,
çalısıyorum ve havalar cok sıcak Antalya'dayım bide aradaki farkı anlamam cok zor olabılır hep ateş basıyor anlıcagın
Dün gece fitil kullandım sabah kasıklarım adet olcakms gibiydi bıteli 13 14gün oluyor ılacın etkısımı yoksa yumurtlamaya işaretmidir nedir
Regl olduktan sonra o sinir stres geçiyor merak etme.yeniden bir heves geliyor.Girince daha mı çok stres oluyoruz diyorum
O Ateş 0.2-0.4 gibi azıcık bir oynama yapıyor nasıl hissedeceksin yahu ateşölçer misin?sabah yataktan kalkmadan ölçeceksin.
Yumurtlama bence fitil öyle ağrı yapmaz.
Regl olduktan sonra o sinir stres geçiyor merak etme.yeniden bir heves geliyor.
Kesintisiz üç ay kullanmayı tavsiye ediyorlar... Ya da adetlerin düzene girene kadar diye de okumuştum. Ama adet olunca bırakılmıyor. Ben daha uzun süre kullanmadığım için bilemiyorum canım ne kadar etkili olur ama kulanıp etkisini gören olduğu için ve doğal hayıt içerdiği için kullanmak istedim inşaallah sonuç verir.Aynı yumurtalık kistlerim var duzensız adet bende agnucaston yenı basladım bu ılac adet duzenliyor mu gercekten olunca bırakıyormusun? Kullanmayı.
Antalya'dan selamCanım evde olsam farkı anlarım aslında,
çalısıyorum ve havalar cok sıcak Antalya'dayım bide aradaki farkı anlamam cok zor olabılır hep ateş basıyor anlıcagın
Dün gece fitil kullandım sabah kasıklarım adet olcakms gibiydi bıteli 13 14gün oluyor ılacın etkısımı yoksa yumurtlamaya işaretmidir nedir
Canım ya adetler düzensiz olunca o yöntem de işe yaramadı bende hep zikzak şeklinde gitti.. Ama klomen kullanınca çok düzenli olacağı için önümüzdeki ayın planına alayım ateş ölçmeyi. İşe yaramıyor diye kenara atmıştım ama hatırlattığın iyi oldu.
Canım ya çok geçmiş olsun zor bir durum. İsteyip bekleyip bunu yaşamak... Rabbim tekrar yaşatmasın en kısa sürede nasip etsin tekrar sağlıklıca... Sana da dayanma gücü versin...Bugün tekrar kan tahlili verdim, 390.. kimyasal gibi duruyor. Zaten bende pek ihtimal veremiyordum. Herşeyin hayırlısı bakalım daha neler göreceğiz
Canım bende hiç bi sıkıntı belırtı ılıskıde yasadıgım sorun yok belkı ole buyuk birsey degıldır belkıde ilaçla gecer bi hafta fitil kullanıcam bakalım sonra muayenede ne olur ne biter ıns gecerde gerek kalmaz canım
Annem yıllar once hep yaktrmıs dondurmus dogumda yine tekrarladı dıyor tekrarda edebiliyor demekki insallah tutturursun ıncır kuru falan baslasana