Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim adetim düzenli, gebeliğe engel olmayan bi kistim var ama bendeki sıkıntı eşimin işi ağır hep yorgun, her gün ya da iki günde bir nasıl ilişki yaşıyorsunuz, bizde pek mümkün olmuyor haliyle gebelik de olmuyor

cnm valla bende 1 yıllık evliyim bazen yeri geliyor 1 hafta hiç birliktelik olmuyor, hele birde eşimin bazen vardiye değişiyor gece 12 de eve geliyor ben uyumuş oluyorum çünkü bende çalışıyorum ve sabah 6.30 da kalkıyorum doğal olarak etkiliyor özel hayatımızı ama çocuk istiyorsak bunu düzene sokmamız gerekiyor, ben 3 hafta önce doktora gittim doktorum ne sıklıkla ilişki oluyor diye sordu bazen 2 günde bir bazen 1 haftayı geçiyor dediğimde doktor bana sen o zaman çocuğu unut dedi. Bende artık dikkat etmeye çalışıyorum ne yapayım başka.

Haklısın ama görev gibi olunca eşim yanaşmıyor, bir de iki kişinin de istemesi gerek ilişkiyi o sıkıntı oluyor işte yorgun olunca...

C
Aynen ya Allah'ın gücüne gitmesin ama bazen diyorum keşke bir sorum olsa ona bağlasam bile diyorum. Bilmiyorum moralim hiç iyi değil kafaya takmama durumu da olmuyor ya nasıl olsun çıktık bir yola
cnm bize de iki yıldır sorununuz yok deneyin stres yapmayın olur dediler ki tüm testlerimiz iyi çıkmıştı olmadı. Geçen eşim araştırma hastanesine gidip tekrar sperm testi yaptı bi de ne öğrenelim eşimin sperm testi kötü çıktı sonra başka devlet hastanesine gidip yaptırdı aynı testi orda da kötü çıktı. Doktor ultrasona gönderdi. Ayın 7 sinde ultrason çekilecek ona göre yA ameliyat yada ilaç tedavisi olacak. Yani demem o ki bir kaç doktora hatta hastaneye gidin. Ki biz hep özele gittik dünya para ödedik. Hakkımı helal etmiyorum bu kadar sene bekledik. Maddi açıdan hele manevi açıdan mahvolduk

bende gönderemiyorum benimkini kruger yöntemi ile baktırması lazım.

Ahh o ruyalar. Gecenlerde bende ruyamda doktora neden olmuyor diye sordugumda çok geziyorsunuz dedi. Artik nasil yattiysam birde arkadasim ruyasinda beni hamile gormuş.
Hayirlisi...

İncir kürü nedir canım? Keçiboynuzu pekmezi yiyorum genelde ama o bağışıklık için :)
canım kecıboynuzunu eşin için ozellıkle sperm kalıtesını arttırır.İncir kürü ise 3 tane kuru ıncırı dorde keserek 2 su bardagı suyla kaynat 15 dakıka ıncırler yumusucak ılıyınca suyunu ıcıyorsun yumurtlamaya yardımcı oluyor yumurtlamayı duzenlıyor bende yenı basladım denemelısın tadı guzel.
Su kaynayınca ıcındekı kucuk cekırdekcıkler yuzeye cıkıyor yumurtaya benzıyor sankı tanecıkler

anladım canım aynen ben belkı reglı donemıne faydası olur bıtkısel oldugu ıcınde kullanıyorum pek bı fıkrım yok sure ve kullanım zamanı falan, adet getırıcı farlutal tarlusal bende sevmıyorum zorakı getırıyor dengem bozuluyor gıbı hısedıyordum kullanınca ve dogum kontrolde ole zmanında kullandım duzenlıyor ama ılaca bagımlı nereye kadar doktrolara kalsa devamlı kullanıcaksın yanı bu ılacın ınsallah faydasını gorruz bakalım
Zaten ben cocuk dusundugumu solemesem son anda doktor yazıyordu farlutal dogum kontrol falan kalemı elıne aldı yalnz ben bebek dusunuyorum solemıstım hocam dedım folık yazdı rotayı cevırdı

Ahh o ruyalar. Gecenlerde bende ruyamda doktora neden olmuyor diye sordugumda çok geziyorsunuz dedi. Artik nasil yattiysam birde arkadasim ruyasinda beni hamile gormuş.
Hayirlisi...
Evet bu rüyalar çok tuhaf oluyor bazen. Niye gecikiyor diye belirsizlikten kafayi yemek uzereydim. Ama ben şu an o kadar rahatladım ki.
Adetim geldi elhamdulillah ilaçlara başladım. Ama bazı günler eşimden ayrı geçecek nasip. Klomen dışındaki takviyelerimi alacağım ins. Ramazan sonrası kullanabilirim klomen. Adetim gecikmeseydi bu ay kullanacaktim da nasip değilmiş doğal deneyelim bakalım.

Inşaallah faydasını görürüz canım ben adet oldum bu gün başladım agnucaston a. Bir sonraki adetim gecikmez insaallah. Tabi gebelik olursa hiç gelmesin sorun değil :)

Inşaallah faydasını görürüz canım ben adet oldum bu gün başladım agnucaston a. Bir sonraki adetim gecikmez insaallah. Tabi gebelik olursa hiç gelmesin sorun değil :)
benım ilaca baslayalı 3.gün bırazdan içicem ıncırıde denemelısın yumurtlamayı duzenler benım kuzenımın yumurtlaması düşüktü doktor tedavı falan demıs ama o incir kürü yapmıs tekrar gıttıgınde doktor şaşırmıs 3ay sonra hamıle oldugunu ogrendı bana söyleyip duruyor bende burda söylüyorum artık

Inciri bir kere denedim ne kadar zaman oldu bakayım... belki 3 yıl önceydi. Sonra işe yaradı mı diye meraktan yumurtlama takibine gittim. Bir tane bile yumurta büyümedi. Galiba bende işe yaramadı. Tekrar deneyecek enerjiyi de bulamadım.

Benim adetim günü gününe sektirmez hiç ama olmayınca olmuyor işte... Adet düzensizliği de sıkıntı ama halledilmeyecek bişey değil canınızı sıkmayın..

Benim adetim günü gününe sektirmez hiç ama olmayınca olmuyor işte... Adet düzensizliği de sıkıntı ama halledilmeyecek bişey değil canınızı sıkmayın..
akışına bıraktım işte bır sonrakı nezaman allah bılır 2ay sonra bigün
işin kötü tarafı fitil kullanıyorum bıtmeden yumurtlama olursa bu ayı atıyorum çöpe yara ıylesmeden diğer aylarımda çöpe gitmese bari

Her gün mü?ne her günü bacım.bi sabah bi akşam yapıyoruz biz hiiiç sevmiyorum bu zorunlu mikmik olayını.valla biz günaşırı bile yapamasak da içime fenalık geldi bi ara.bi daha hiç yapamıycam sandım.
Her gün ve hatta gün aşırı mikmikçilere selam olsun ve de helal olsun...başarılarınız devamını diliyorum.

Tüp bebeğe ikna etmenin bir yolu yok mu?

Adam kaçıyo zaten artık görev gibi diye daha çok üzülüyorum, leylek mi getirecek bu çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…