- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetimin ilk gunu dusunuyorm ben :) simdi erken yaparim cikmazsa uzulurum.Sen ne zaman dusunuyosun? Bende cok heycanliyim ya bakmadgim site arastrmadgim belirtiler fln kalmadi. Bende cok belirti yok ama umarm hamileymdir artik :) 6 ay oldu bende bi sorun yok buda olmazsa esim doktora gidecek artikA
Aynı gidiyoruz ozaman canım bakalım ne sonuç çıkıcak çok heyecanlıyım ama ne zaman test yapmayı düşünüyorsun :)
Bende o gün düşünüyorum çıkmazsa ozaman da üzülecem ama biliyorum.adetimin ilk gunu dusunuyorm ben :) simdi erken yaparim cikmazsa uzulurum.Sen ne zaman dusunuyosun
Benim de 6.Ayım bu ay bat yarın ama ben ikisinde test yapıcam eger olmazsam inşallah olmam bu sefer bu ay cok umutlandım. Yarın olursam depresyona giriyorum kesin yine hüngür hüngür ağlıyorum gözlerim şişene kadar Rabbim bunu bidaha yasatma kimseye isteyen herkese ver evladını aminadetimin ilk gunu dusunuyorm ben :) simdi erken yaparim cikmazsa uzulurum.Sen ne zaman dusunuyosun? Bende cok heycanliyim ya bakmadgim site arastrmadgim belirtiler fln kalmadi. Bende cok belirti yok ama umarm hamileymdir artik :) 6 ay oldu bende bi sorun yok buda olmazsa esim doktora gidecek artik
Ne güzel benimde öyle İnan ki bakmadığım site kalmadı. Eşim gitti onda bişey çıkmadı bende pko ya benZer kist varmış ve yumurtalılarım olgunlaşmamış ilk ilaçla tedavim ve daha da gerek kalmaz inşallah çalışıyorum en azından kafam dağılıyor sen nerde yaşıyorsun ?adetimin ilk gunu dusunuyorm ben :) simdi erken yaparim cikmazsa uzulurum.Sen ne zaman dusunuyosun? Bende cok heycanliyim ya bakmadgim site arastrmadgim belirtiler fln kalmadi. Bende cok belirti yok ama umarm hamileymdir artik :) 6 ay oldu bende bi sorun yok buda olmazsa esim doktora gidecek artik
Amin canım bende senin gibiyim işte. Kesinlikle birdaha düşünmycem artık ve ağla ağla bir hal olucam.Benim de 6.Ayım bu ay bat yarın ama ben ikisinde test yapıcam eger olmazsam inşallah olmam bu sefer bu ay cok umutlandım. Yarın olursam depresyona giriyorum kesin yine hüngür hüngür ağlıyorum gözlerim şişene kadar Rabbim bunu bidaha yasatma kimseye isteyen herkese ver evladını amin
kayseride yasiyorum ben :) rabbim saglik sihhat wersin. Öyle boyle bisekilde olsun bebegimz evimizin nesesi olcak :) sen nerde yasiyosnNe güzel benimde öyle İnan ki bakmadığım site kalmadı. Eşim gitti onda bişey çıkmadı bende pko ya benZer kist varmış ve yumurtalılarım olgunlaşmamış ilk ilaçla tedavim ve daha da gerek kalmaz inşallah çalışıyorum en azından kafam dağılıyor sen nerde yaşıyorsun ?
amin aminn aminn rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Sende kendini yıpratma o kdr ben hic aglamadm daha uzuluyorm tabiki hemen olsun istiyorm ama vardir Allahn bir bildigi. Sabret kardesim Allah hayirli saglikli evlatlar versin hepimize.Benim de 6.Ayım bu ay bat yarın ama ben ikisinde test yapıcam eger olmazsam inşallah olmam bu sefer bu ay cok umutlandım. Yarın olursam depresyona giriyorum kesin yine hüngür hüngür ağlıyorum gözlerim şişene kadar Rabbim bunu bidaha yasatma kimseye isteyen herkese ver evladını amin
Bi test yapıver anlarsın moralin mi bozulacak halay mı çekeceksin?Kızlar bat ım 1 haziran. İki gün önce göğüs hassasiyeti şikayetim başladı. Bunun hsmilelik belirtisi olabilceğini bildiğim halde her adet öncesi yaşadığım bi rutin olduğu için moralim bozuldu yine
İdrar testlerinde gecikme olmadan çok doğru sonuç vermediği için yapmıyorum. Kan testi içinde açıkçası hayal kırıklığına uğramak istemiyorum İş yerinden izin almam sıkıntı. Gecikme olmadan gitmiyorum o yüzden. Beklemek çok zor.Bi test yapıver anlarsın moralin mi bozulacak halay mı çekeceksin?
Düzensiz demişsin ama ortalama kaç günde bir adet oluyorsun. 14 gün sonra olan 28 günde bir adet görenler için geçerliKızlar merhaba bende adet düzensizliği var o yuzden adet tarihimi hesaplayamıyorum ama 29 mayıs da yumurtlama akıntısı geldi. Bu gunden 14 gün sonra mı diye hesaplamam gerekiyo?
Gecen ay 45 gün olmuştu Tarlusal ile adet gördüm. Doktor polıkistikover olduğunu söyledi ve inofolic combi verdi şimdi 2. kutusundayım. 2 aydır gelmeyen yumurtlama akıntısı geldi bu ilacı kullandıktan sonra bende umutlandımDüzensiz demişsin ama ortalama kaç günde bir adet oluyorsun. 14 gün sonra olan 28 günde bir adet görenler için geçerli
İdrar testlerinde gecikme olmadan çok doğru sonuç vermediği için yapmıyorum. Kan testi içinde açıkçası hayal kırıklığına uğramak istemiyorum İş yerinden izin almam sıkıntı. Gecikme olmadan gitmiyorum o yüzden. Beklemek çok zor.
canım eggwhite akıntının olduğu günlerde yumurtlayacaksın demek.yaklaşık 14 gün sonra regl olacaksın demek.+- bikaç gün oynar ama çok gecikmez.Gecen ay 45 gün olmuştu Tarlusal ile adet gördüm. Doktor polıkistikover olduğunu söyledi ve inofolic combi verdi şimdi 2. kutusundayım. 2 aydır gelmeyen yumurtlama akıntısı geldi bu ilacı kullandıktan sonra bende umutlandım
Evet canım ovulasyon testi sayesinde bazı şeyleri öğrenmiş oluyoruz :) ama bu kadar pozitiften sonra inşallah gebelik testinde de pozitifi görürsün canımBenim kistim varmış patladı geçen ay şiddetli karın ağrısıyla doktora gidince öğrendim ve tedavisini yaptık. Sonrasında bebek istediğimi söyledim doktoruma ve gerekli testleri yapalım ozaman dedi hem idrar hem kan tahlili yaptı baya test isimleri vardı kağıtta. Sonuçlara göre bi sıkıntı yok demişti heralde bütün hormonlara bakmıştır. Bugünde aradım doktoru dedim 1 haftadır pozitif. Hala yumurtluyo olabilirsin değerlendir dedi. Ama 7 günde yumurta çatlamazmı yahu ama ben bu ay iyiki ovulasyon testi yapmışım çünkü geç yumurtluyomuşum onu öğrenmiş oldum
Akıntı gelmeden 2 gün öncesini ve akıntı gününü değerlendirmiştik inş güzel haberler alırızcanım eggwhite akıntının olduğu günlerde yumurtlayacaksın demek.yaklaşık 14 gün sonra regl olacaksın demek.+- bikaç gün oynar ama çok gecikmez.
Akıntıdan sonra günaşırı bikaç kere daha denesen iyiydi aslında.ama şansın var hala.akıntıdan sonra bel veya kasık ağrın olmadı mı hiç?ondan da anlarsın.Akıntı gelmeden 2 gün öncesini ve akıntı gününü değerlendirmiştik inş güzel haberler alırız