Kayganlastirici olarak da kullanılıyor ama pahalı olduğu için sürekli kullanan azdır herhalde. Daha çok ilaç gibi.Allah Allah neler çıkarmışlar ya ilaç niteliğinde bi jel mi yoksa kozmetik olan birsey mı bu kayganlastırıcı gibilerden mi
Kayganlaştırıcı formunda bir gel daha çok spermlere yol arkadaşlığı ediyor yaniKayganlastirici olarak da kullanılıyor ama pahalı olduğu için sürekli kullanan azdır herhalde. Daha çok ilaç gibi.
:) evet canım bu işler için hep farklı farklı ürünler çıkıyor zamanla. Sperm hareket sorunu olanlar için güzel bir alternatif olmuş. Ya da yumurtlama tedavilerinde şansi arttirmak icin birkaç kere denenebilir. O kadar uğraşınca insan yuzde bir ikinin hesabını yapıyor...Kayganlaştırıcı formunda bir gel daha çok spermlere yol arkadaşlığı ediyor yani
İlginç,gün geçmiyor ki piyasada yeni şeyler ortaya çıkıyor yumurtalığa ulaşmak isteyen sperm her türlü yolunu bulur ya kafamızı yormayalım
Aynen canım ne diyelim bu durumda çareler tükenmiyor dua edelim bole yontemlere gerek kalmadan Allah nasıp eder inşallah.Bu arada çok düzensiz adet görüyorsun sanırım benimde öyle 2 ayda bir bazen 38 45 günde bir şasırtmacalı agnucaston kullanıyorum şimdi belki faydası olur yıllarca diane qularista kullandım şimdi kendi halınde birşekilde gidiyor.1hafta once adetım bitti yumurtlama nezaman olacak bakalım:) evet canım bu işler için hep farklı farklı ürünler çıkıyor zamanla. Sperm hareket sorunu olanlar için güzel bir alternatif olmuş. Ya da yumurtlama tedavilerinde şansi arttirmak icin birkaç kere denenebilir. O kadar uğraşınca insan yuzde bir ikinin hesabını yapıyor...
Bata ne kadar var canım şüpheli ilişkiden 10 gün geçtikten sonra öğrenebiliyorsun kan testiyle :) ben başka bir topikte okumuştum ovulasyon testi ile hamile kalan olduğunu ama adet günü gelince tekrar test yaptığında çıkmıştı çift çizgi o bayanda 1 hafta aralıksız değilKızlar hayırlı sahurlarben yazmıştım bikaç gün önce ovulasyon testim hala pozitif diye. 1 hafta oldu hala pozitif devam ediyoruz bugün 2 farklı eczaneye sordum nedendir diye bişey diyemediler en fazla 3 gün pozitif çıkar normalde dediler ve 1 haftadır yani yumurtladığım günden beri kasıklarımda ağrı var adet gibi solda batma oluyor. Yatakta yatarken falan çekilme gibi oluyor kasığımda. İdrarda koyulaşma ve koku var. Göğüslerde bişey yok şuan Oruçtan mı bilmiyorum ama bütün gün uyukluyorum. İnşallah tutmuştur çok umutlanmak istemiyorum Negatifi görürsem bu ay kötü olacağım baya
Normalde bu cumaydı batım ama ovulasyonda farkettim 3 gün geç yumurtladım kafadan 3 gün ileri atıyorum yani 5 gün falan var ama geçmek bilmiyor. Bende okudum onları ama bilemedim ya kararsız kaldım bi sıkıntımı var acaba sürekli pozitif çıkıyor diye. Geçen ay gebelik istiyorum diye doktorum bisürü tahlil yaptı hormonlar vs bi sorun yok dedi folik asit balık hapı falan kullanıyorum işte umarım tutmuştur ondandırBata ne kadar var canım şüpheli ilişkiden 10 gün geçtikten sonra öğrenebiliyorsun kan testiyle :) ben başka bir topikte okumuştum ovulasyon testi ile hamile kalan olduğunu ama adet günü gelince tekrar test yaptığında çıkmıştı çift çizgi o bayanda 1 hafta aralıksız değilbu arada bende 2 ay kullandım ovulasyon testi fakat sonuç alamadım
İnşallah canım tutmuştur ama çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşama ben çok güvenmiştim ovu testineNormalde bu cumaydı batım ama ovulasyonda farkettim 3 gün geç yumurtladım kafadan 3 gün ileri atıyorum yani 5 gün falan var ama geçmek bilmiyor. Bende okudum onları ama bilemedim ya kararsız kaldım bi sıkıntımı var acaba sürekli pozitif çıkıyor diye. Geçen ay gebelik istiyorum diye doktorum bisürü tahlil yaptı hormonlar vs bi sorun yok dedi folik asit balık hapı falan kullanıyorum işte umarım tutmuştur ondandır
Benim kistim varmış patladı geçen ay şiddetli karın ağrısıyla doktora gidince öğrendim ve tedavisini yaptık. Sonrasında bebek istediğimi söyledim doktoruma ve gerekli testleri yapalım ozaman dedi hem idrar hem kan tahlili yaptı baya test isimleri vardı kağıtta. Sonuçlara göre bi sıkıntı yok demişti heralde bütün hormonlara bakmıştır. Bugünde aradım doktoru dedim 1 haftadır pozitif. Hala yumurtluyo olabilirsin değerlendir dedi. Ama 7 günde yumurta çatlamazmı yahuİnşallah canım tutmuştur ama çok umutlanıp hayal kırıklığı yaşama ben çok güvenmiştim ovu testine( rabbim hepimize nasip edecek vakti var işte ben düzenli 28 günde bir adet görüyorum ovu testinde de tam 14. Gün eşit koyu çizgi gördüm ama eşimin işleri dolayısıyla değerlendiremedik o yüzden ben artık test kullanmıcam burda bazı arkadaşlar pco hastalığı yüzünden de hep çift çizgi çıkıyor demişlerdi ama sen doktora gitmişsin pco olsan bilirdin
Amin canım. Evet pko sebebiyle çok düzensiz. Ama eskiye göre çok değişti allaha şükür. Şimdi en azından sadece günü bazen gecikiyor bazen tam zamanında oluyor. Bir de kanama miktari duzelse... neyse bu bile ilerleme benim için. Peki senin gecikme neden oluyor? ben de agnucaston basladim birakmistim. Adet olunca tekrar baslayacagim ins.Aynen canım ne diyelim bu durumda çareler tükenmiyor dua edelim bole yontemlere gerek kalmadan Allah nasıp eder inşallah.Bu arada çok düzensiz adet görüyorsun sanırım benimde öyle 2 ayda bir bazen 38 45 günde bir şasırtmacalı agnucaston kullanıyorum şimdi belki faydası olur yıllarca diane qularista kullandım şimdi kendi halınde birşekilde gidiyor.1hafta once adetım bitti yumurtlama nezaman olacak bakalım
Canım ya çok dikkatimi çekti bu konu. Neden bir hafta boyu pozitif çıkar ki? Hadi diyelim test sende ise yaramıyor olsa en baştan beri pozitif verirdi ama öyle olmamış. Yumurtlama zamanını göstermiş sonuçta çok ilginç gerçekten. Inşaallah hamilesindir canım ondan böyle olmuştur insaallah ya. Beklemedeyim güzel haberlerini...Normalde bu cumaydı batım ama ovulasyonda farkettim 3 gün geç yumurtladım kafadan 3 gün ileri atıyorum yani 5 gün falan var ama geçmek bilmiyor. Bende okudum onları ama bilemedim ya kararsız kaldım bi sıkıntımı var acaba sürekli pozitif çıkıyor diye. Geçen ay gebelik istiyorum diye doktorum bisürü tahlil yaptı hormonlar vs bi sorun yok dedi folik asit balık hapı falan kullanıyorum işte umarım tutmuştur ondandır
Eczacıda şaşırdı zaten. Ya onlarda öyle düşündü ama yanlış bilgi vermemek için bana söylemediler yada hakkaten grip bi durum var bende çözemedim. Sabırsızlıkla bekliyorum batı. Aynen testte sıkıntı olsa yumurtlama günüme kadar negatifti. Son 1 haftadır ful pozitif çıkıyor. Aldığım test bozuk sandım 3 marka daha denedim hepsi pozitif çıktı. Bekliyorum bakalım. Erken gebelik testi yapsam çıkarmıkiCanım ya çok dikkatimi çekti bu konu. Neden bir hafta boyu pozitif çıkar ki? Hadi diyelim test sende ise yaramıyor olsa en baştan beri pozitif verirdi ama öyle olmamış. Yumurtlama zamanını göstermiş sonuçta çok ilginç gerçekten. Inşaallah hamilesindir canım ondan böyle olmuştur insaallah ya. Beklemedeyim güzel haberlerini...
En fazla 5 gün var değil mi bata. Eğer öyleyse çıkması lazım ama daha bir hafta diyorsun pozitif çıktı. Pozitif çıkacak sonra catlayacak sonra tutacak derken epey erken yani bu kadarlık çıkar mi bilmem...Eczacıda şaşırdı zaten. Ya onlarda öyle düşündü ama yanlış bilgi vermemek için bana söylemediler yada hakkaten grip bi durum var bende çözemedim. Sabırsızlıkla bekliyorum batı. Aynen testte sıkıntı olsa yumurtlama günüme kadar negatifti. Son 1 haftadır ful pozitif çıkıyor. Aldığım test bozuk sandım 3 marka daha denedim hepsi pozitif çıktı. Bekliyorum bakalım. Erken gebelik testi yapsam çıkarmıki
vallahi ben ilac kullanmiyorm bende de var üsume resmen tuluk isitip koydm yatagima. İnsallah bebektendir benim bata da 8 gun varEvin içinde bile üşüme geliyor bana kazaklar yorganlar sarılıp yatıyorum hahaha. Acaba ilaçlarım yapıyor böyle yoksaaaa baby varda o mu yapıyor bir fikrim yok bata son 8 :/
insallah sagliklidir canim :) rabbim size bagislasin.Merhaba kızlar, buraya bir keç kez yazmıştım. Ayın 18nde regl olmayı beklerken kahverengi akıntılar yaşamaya başladım. Bazen artan bazen azalan.. nerdeyse 10 gün sürdü ve psikolojim alt üst oldu. Kendimi zorlayıp doktora gittim. Adetim 15 gün geçmişti. İdrar testinde negatif çıkmıştı.
Amma velakin kan testinde beta hcg 300 küsür çıktıyaşadığım şoku tahmin bile edemezsiniz.. Hala akıntılarıö devam ediyor, doktor bi bakalım sağlıklı gebelik mi tekrar test yapalım ona göre konuşalım dedi. Yani işte böyle, 10 gündür biye doğru dürüst olmuyor bu regl derken meğerse durum buymuş... tabi 15 gün gecikme için değer düşük.. bekleyip görecez.. Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah
Amiinnn.Umarım bebeğin sagliklidir. Vakti zamani gelince de insallah kucagina alirsin.Merhaba kızlar, buraya bir keç kez yazmıştım. Ayın 18nde regl olmayı beklerken kahverengi akıntılar yaşamaya başladım. Bazen artan bazen azalan.. nerdeyse 10 gün sürdü ve psikolojim alt üst oldu. Kendimi zorlayıp doktora gittim. Adetim 15 gün geçmişti. İdrar testinde negatif çıkmıştı.
Amma velakin kan testinde beta hcg 300 küsür çıktıyaşadığım şoku tahmin bile edemezsiniz.. Hala akıntılarıö devam ediyor, doktor bi bakalım sağlıklı gebelik mi tekrar test yapalım ona göre konuşalım dedi. Yani işte böyle, 10 gündür biye doğru dürüst olmuyor bu regl derken meğerse durum buymuş... tabi 15 gün gecikme için değer düşük.. bekleyip görecez.. Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah
Aynı gidiyoruz ozaman canım bakalım ne sonuç çıkıcak çok heyecanlıyım ama ne zaman test yapmayı düşünüyorsun :)vallahi ben ilac kullanmiyorm bende de var üsume resmen tuluk isitip koydm yatagima. İnsallah bebektendir benim bata da 8 gun var
15 güne göre değer çok düşük.2 gün sonra 2 katına çıkarsa ne ala.değerin kat kat artsınnn inş canım.iyi haberlerle dön.Merhaba kızlar, buraya bir keç kez yazmıştım. Ayın 18nde regl olmayı beklerken kahverengi akıntılar yaşamaya başladım. Bazen artan bazen azalan.. nerdeyse 10 gün sürdü ve psikolojim alt üst oldu. Kendimi zorlayıp doktora gittim. Adetim 15 gün geçmişti. İdrar testinde negatif çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?