Kızlar bir deneyim paylasmak istiyorum bizde cuma günü denedik suan daha erken diye etkisi olmaz sanırım ve ilk denememizdi hemen aktarayim size bende kk den öğrenmiştim
Eczaneye gittim şırınga alacaktım dedim reçetesiz vermiyoruz dedi nasıl olur ya nolacak normal bir şırınga dedim uyusturucu kullanmak için alanlarda olduğu için vermiyoruz siz ne için istiyorsunuz dedi döndüm kaldım sperm için bebek için diyecek halim yoktu vede eczaneden alt tarafı şırınga olunca mahalledeki eczaneden almaya gittim adam siz ne için deyince pasta için diye agzimdan çıkıverdi
pasta kremasini için dedim tamam dediler 50 kuruş muş 3 tane aldım ignesini attim normal siringasini kullandik temiz bir dondurma kabı vardı ona boşaldı ve siringayla cekip, bende ayaklarimuayaklarimu duvara dayayıp eşim içine alışmaya çalıştı ilk deneyim olduğu için tabi eşim beceremedi dışına dökülende oldu kızlar bu kadar aciklamamin nedeni bu yolla çok fazla hamile kalan olmuş bende burda paylaşayım dedim ilk denenen olduğu için umutsuzum bugün tekrar deneyeceğiz herşeyin hayırlısı neyse o olsun
kızlar umutlaniyorumya canimdan can olsun istiyorum kucağıma alıp sevgisini tatmak istiyorum ama tabiki hayırlısıyla inşallah