Jel falan surulmedı bı aletle acıp baktı Fitil verdi yara ıcın ıste yumurtlamam denk gelıcek gibi ıns gec olrsa ılac bıtmıs olr bıttıkten bı hafta sonra ılıskıde bulunurum ancak ama yara varken hamıle kalmayı onermıyorum dondurabılırz yara cogu zman ılacla gecemiyor dedı beynım bulandı bıde yara cıktı hesapta yokken
Peki testte tek çizgi çıkarsa, o kalemle ikinci çizgiyi çizsem, gebe kalır mıyım?O keçeli kalemle orana burana kalp kedicik ayıcık artık hayal gücüne bağlı farecik falan yapıyorsun.değişik bir fantaaaazi işte sana.mikmikten bunalanlara afrodizyak etkisi yapsın diye koymuşlar
Testten sonra çift çizgi çıkarsa o mutlu tarihi yazıp :)))) yazarsın üstüne
Testten sonra tek çizgi öyle mal gibi duruyorsa amq yazarsın zannımca
Matematiksel zekana hayran kalmamak elde değil bacım...seni seviyoreee...Peki testte tek çizgi çıkarsa, o kalemle ikinci çizgiyi çizsem, gebe kalır mıyım?
Canım bende hiç bi sıkıntı belırtı ılıskıde yasadıgım sorun yok belkı ole buyuk birsey degıldır belkıde ilaçla gecer bi hafta fitil kullanıcam bakalım sonra muayenede ne olur ne biter ıns gecerde gerek kalmaz canımCanım ben yaramı yaktırdım şimdi gebelik deniyorum, yara yüzünden ilişki de zor oluyordu zaten, doktorum da gebelik önermedi, bence hemen hallet 10 dklık bi işlem, sonrasında bi buçuk ay cinsel ilişki yasak, ama çok şükür iyileştim, bundan sonra olursa olur inşallah..
Ben de mucuk mucuk salam sucuk. Bat 5.5 :)Matematiksel zekana hayran kalmamak elde değil bacım...seni seviyoreee...
Kalemin kırmızı olması lazımmışPeki testte tek çizgi çıkarsa, o kalemle ikinci çizgiyi çizsem, gebe kalır mıyım?
Antibiyotikli fitil iyi gelecektir canım.(neo penotran gibi) ancak bu fitili kullanırken mikmik yasak olmalı.illa her yarada yakma dondurma işlemine gidilmez.Canım bende hiç bi sıkıntı belırtı ılıskıde yasadıgım sorun yok belkı ole buyuk birsey degıldır belkıde ilaçla gecer bi hafta fitil kullanıcam bakalım sonra muayenede ne olur ne biter ıns gecerde gerek kalmaz canım
Annem yıllar once hep yaktrmıs dondurmus dogumda yine tekrarladı dıyor tekrarda edebiliyor demekki insallah tutturursun ıncır kuru falan baslasana
Ya boşver siyah olsun, kopkoyu çizgi çıksın. Eşim gördü, üzerinde 6 gün kala yazıyo ya. Kaç gün kaldı dedi, 6 dedim. E yapsana diyo. Adet sancım başladı benim ya, yapmıcam bunu. Hem bu çok pahalı dedim. E niye aldın o zaman dedi, dursun yedekte. Elbet bir gün lazım olur dedim.Kalemin kırmızı olması lazımmış
Aynen bitene kadar yasak işe yaramaz etkısı kalmaz ztn gece yatmadn kullanılıyor cok rahatsızlık hıssı veriyor mu kiAntibiyotikli fitil iyi gelecektir canım.(neo penotran gibi) ancak bu fitili kullanırken mikmik yasak olmalı.illa her yarada yakma dondurma işlemine gidilmez.
Muadili bu da.valla yararlı ve zararlı bütün bakterileri yok edeceğinden kaşıntı,yanma,tahriş hissi yaratabilir.ama kişiye göre değişir.o zaman flora düzenleyici fitil kullanmak gerekir gyno flor gibi.durumuna göre bakarsın.umarım olmaz sen de.Gyno max xl vermiş
Insallah cnm bnm genelıkle hasastır Kesın oyanmaya meyıllı alttan muayenedn sonra zorlandım baya lazerıde hasaslıktan dolayı bırakmıstım lazerden sora hep kasıntı olurdu hele o surduklerı jel yanma yapardı aslında doktora gerek duymadan hersyı kendı dogamıza bıraksak dogal beslensek herseyı kafaya takmasak sorun kökten halolurMuadili bu da.valla yararlı ve zararlı bütün bakterileri yok edeceğinden kaşıntı,yanma,tahriş hissi yaratabilir.ama kişiye göre değişir.o zaman flora düzenleyici fitil kullanmak gerekir gyno flor gibi.durumuna göre bakarsın.umarım olmaz sen de.
Hımm hayırlısı olsun üzülme stres yapma bende çok stres yapıyodum bu ay herşeyi boşverdim daha yeni evliyim diye kendimi geçiştiriyorum ama bu ay da umut yok bata 9 gün var adet belirtim çoktan başladıYa boşver siyah olsun, kopkoyu çizgi çıksın. Eşim gördü, üzerinde 6 gün kala yazıyo ya. Kaç gün kaldı dedi, 6 dedim. E yapsana diyo. Adet sancım başladı benim ya, yapmıcam bunu. Hem bu çok pahalı dedim. E niye aldın o zaman dedi, dursun yedekte. Elbet bir gün lazım olur dedim.
Canım bence iyi olur. Klomen kullandigin ay düzenli bir şekilde inofolic de kullan birlikte daha güzel etki ediyormuş ben öyle yapacağım insaallah. Şeker hapı ve vitaminler olumlu etki ediyor zaten sorunu olmayanlara da veriliyor yumurta kalitesi için. Ama tiroid şeker haplarını almaya mecbur kalman tabi ki zor bir durum. Rabbim sifa versin. Ben her klomen kullandigimda çok güzel yumurta gelişti ama bazen catlamadı. Klomenin kötü yanı ben bir ay kendim kullanacağım ama ikinci ay doktor takibi olmadan kullanamam çünkü yumurta catlamazsa kist olarak kalırsa ve ben tekrar klomen alırsam kisti büyütür. O yuzden hher klomen öncesi adetin 3 ya da 5. günü kist olmadigina emin olmak icin doktorun mutlaka gormesi gerekiyor. Aslinda ben doktora gitmeden bu ay başladığımda risk almis oluyorum. Fakat yillardir kist olmadigini bildigim icin icim rahat. Ilk ay pek riskli değil benim için. Ama bunu kimseye tavsiye edemem. Ben artık gerçekten bıktım bu işlerden. Burada hiç tanıdığım doktor yok sıfırdan başlamam lazım. Benim de kafama esti doktora gitmeden bir kere deneyeceğim. Ovulasyon testi ile beraber.bende de pko var klomen alsam mı diyorum?bu hafta sonuna dr a randevu alacağım.yumurtalarımız spermin farkedeceği kadar gelişmiyor.nerde çokluk orda bkluk modunda.yine zar zor yada normal şekilde adet olabiliyoruz. hadi senin böyle karışık. benim troid hapı var şeker hapı var vitamin hapı da içtim yamulmayayım kan kalsın bünyemde diye ee yine yok yine yok.
Kızlar bir deneyim paylasmak istiyorum bizde cuma günü denedik suan daha erken diye etkisi olmaz sanırım ve ilk denememizdi hemen aktarayim size bende kk den öğrenmiştim
Eczaneye gittim şırınga alacaktım dedim reçetesiz vermiyoruz dedi nasıl olur ya nolacak normal bir şırınga dedim uyusturucu kullanmak için alanlarda olduğu için vermiyoruz siz ne için istiyorsunuz dedi döndüm kaldım sperm için bebek için diyecek halim yoktu vede eczaneden alt tarafı şırınga olunca mahalledeki eczaneden almaya gittim adam siz ne için deyince pasta için diye agzimdan çıkıverdipasta kremasini için dedim tamam dediler 50 kuruş muş 3 tane aldım ignesini attim normal siringasini kullandik temiz bir dondurma kabı vardı ona boşaldı ve siringayla cekip, bende ayaklarimuayaklarimu duvara dayayıp eşim içine alışmaya çalıştı ilk deneyim olduğu için tabi eşim beceremedi dışına dökülende oldu kızlar bu kadar aciklamamin nedeni bu yolla çok fazla hamile kalan olmuş bende burda paylaşayım dedim ilk denenen olduğu için umutsuzum bugün tekrar deneyeceğiz herşeyin hayırlısı neyse o olsun kızlar umutlaniyorumya canimdan can olsun istiyorum kucağıma alıp sevgisini tatmak istiyorum ama tabiki hayırlısıyla inşallah
Bence olabilir bende duymuştum bu yöntemi bir nevi kendi aşılamamızı yapmış oluruzKızlar bir deneyim paylasmak istiyorum bizde cuma günü denedik suan daha erken diye etkisi olmaz sanırım ve ilk denememizdi hemen aktarayim size bende kk den öğrenmiştim
Eczaneye gittim şırınga alacaktım dedim reçetesiz vermiyoruz dedi nasıl olur ya nolacak normal bir şırınga dedim uyusturucu kullanmak için alanlarda olduğu için vermiyoruz siz ne için istiyorsunuz dedi döndüm kaldım sperm için bebek için diyecek halim yoktu vede eczaneden alt tarafı şırınga olunca mahalledeki eczaneden almaya gittim adam siz ne için deyince pasta için diye agzimdan çıkıverdipasta kremasini için dedim tamam dediler 50 kuruş muş 3 tane aldım ignesini attim normal siringasini kullandik temiz bir dondurma kabı vardı ona boşaldı ve siringayla cekip, bende ayaklarimuayaklarimu duvara dayayıp eşim içine alışmaya çalıştı ilk deneyim olduğu için tabi eşim beceremedi dışına dökülende oldu kızlar bu kadar aciklamamin nedeni bu yolla çok fazla hamile kalan olmuş bende burda paylaşayım dedim ilk denenen olduğu için umutsuzum bugün tekrar deneyeceğiz herşeyin hayırlısı neyse o olsun kızlar umutlaniyorumya canimdan can olsun istiyorum kucağıma alıp sevgisini tatmak istiyorum ama tabiki hayırlısıyla inşallah
Işe yarayan pek çok kişi olmuş. Onun da topikleri vardı okumuştum bazılarında yaramış gerçekten. Ne ise yariyor... ilişki öncesi jeli kadın kendine sıkıyor böylece ilişkide içeri giren spermler jel ile birlikte yolculuğa çıkmış oluyorlar. Jelin ph dengesi tam spermlerin yaşaması için uygun ortam sağlıyor ve daha hızlı ilerliyor. Boylece yumurtlama zamani hamile kalma sansin artiyor. Spermler daha hizli ilerledigi ve daha uzun sure yumurtayla birlesme sansi oldugu icin.Kizlar bu pre ceed jel ne? Ise yariyormu gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?