- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Neden yapmiyosun kız bence soğan küründen daha iyi tiksinmiyo insan en azından sen bilirsin zaten olmicak ya :))Ya benim bugun 2. Gun ve alamicam corek otu falan. Zaten herseyi karistirmiyim bende sogan kürü yapiyim. Ama zaten olmicak :)))
Negatif çıkarsa erken yaptım ondan oldu derim ama pozitif çıkarsadün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama baya erken yaptım ondan heraldebat 31 mayıs sen hamileysen çıkar belki
2. Gun baslaniliyomus ee benim bugun 2. Gunum en erken yarin baslayabilirim o yuzden yoksa sogan suyunun yaninda ziyafet :)Neden yapmiyosun kız bence soğan küründen daha iyi tiksinmiyo insan en azından sen bilirsin zaten olmicak ya :))
Yap gitsin o zamanNegatif çıkarsa erken yaptım ondan oldu derim ama pozitif çıkarsaerken gebelik testi bat tarihine 5 gün kala yapılınca % 99 doğruluk payı oluyomuş daha öncesinde yaptıkça oran düşüyo ama yine de % 50 ve altına kadar değil hiç
Ha gayret alıntı yapmayı başaracaksın.alıntıyı yapan bebeği de yapar.bu arada 4.çocuk deyince dibin düşmüş gibi geldi bana4.
4. Çocuğu mu düşünüyosunuz
Ben bu testlere hiç güvenmiyorum.ısrarla Ateş ölçün diyorumarkadaşlar testlerimi ekledim.. kafayı yicem neden koyulaşmadı kaç gündüradetim normalde 6 gün sürer ama son günler çok az olur.. bu ay 4.günde kesildi.. 6.gün başladım teste ve en koyusu (ama o da silik yani) o gündü.. bat ım 6 haziran.. 26-27-28 döngüm..son iki aydır 27 günde bir oluyorum. işaret olanlar da ilişki olduğu günler.. bu ay da umutsuzum bi yorum yapın lütfen..
Merak etme 3.gün başlarsan zehirlenmezsin2. Gun baslaniliyomus ee benim bugun 2. Gunum en erken yarin baslayabilirim o yuzden yoksa sogan suyunun yaninda ziyafet :)
İlk defa mı gördün yumurta takibi?Bende geliyorum benimde bat.07 haziran ve ben bu ay klomen tedavisi gördüm şuan beklemedeyim bugün igneden sonra 6. Günüm bakalım 5 haziranda doktora gidicem allahım inşallah olur hayırlısıyla pozitif görürüm ve sizde gorursunz umarım canlarim
Ayy birinin bana yap demesini bekliyomuşumYap gitsin o zaman
bu testlerle hamile kalan çok fazla amaHa gayret alıntı yapmayı başaracaksın.alıntıyı yapan bebeği de yapar.bu arada 4.çocuk deyince dibin düşmüş gibi geldi bana
Ben bu testlere hiç güvenmiyorum.ısrarla Ateş ölçün diyorum
Kiz sen bakma ona yap bi günden bişey olmaz ki2. Gun baslaniliyomus ee benim bugun 2. Gunum en erken yarin baslayabilirim o yuzden yoksa sogan suyunun yaninda ziyafet :)
Bir Gun geçerken verdiğim 984 cıktı canım sagol hayırlısı insallahohoo 3 gün öncesi için gayet iyi değerin hayırlı olsun canım benim sağlıkla gelsın inşallah yeni değerini de yaz merakla bekliyorum
İlk bebeğime görmüştüm sonrakiler normal bir şekilde hamile kaldım bu sefer 1 yıldır korunmadigima rağmen kalamadım bu ay başladım takibeİlk defa mı gördün yumurta takibi?
nasıl hamile kaldın canım hayırlı olsunBir Gun geçerken verdiğim 984 cıktı canım sagol hayırlısı insallah
Peki takipte hemen sonuc almısmıydınİlk bebeğime görmüştüm sonrakiler normal bir şekilde hamile kaldım bu sefer 1 yıldır korunmadigima rağmen kalamadım bu ay başladım takibe
ramazan geliyo diye erkenden yaptım ben dış gebelik öyküm olduğu için iki güne bir kan vermem lazım. bu ay da boş kale maç yapmışız yaniNegatif çıkarsa erken yaptım ondan oldu derim ama pozitif çıkarsaerken gebelik testi bat tarihine 5 gün kala yapılınca % 99 doğruluk payı oluyomuş daha öncesinde yaptıkça oran düşüyo ama yine de % 50 ve altına kadar değil hiç
Hahahahah bu iyiydiBebeksizlikten çıldıranların topiği
Iki ay istedim olmadı bu ayda sogan kuru ıctım canım sagolnasıl hamile kaldın canım hayırlı olsun
Ateş ölçme çok karışık geldi bana bugün 7.günüm anlayamam ateşten değil mi?Ha gayret alıntı yapmayı başaracaksın.alıntıyı yapan bebeği de yapar.bu arada 4.çocuk deyince dibin düşmüş gibi geldi bana
Ben bu testlere hiç güvenmiyorum.ısrarla Ateş ölçün diyorum
Faydası oldu evet 3-4 ay önce kullandımNezaman başladın canım faydası oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?