Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama baya erken yaptım ondan heralde bat 31 mayıs sen hamileysen çıkar belki
Negatif çıkarsa erken yaptım ondan oldu derim ama pozitif çıkarsa erken gebelik testi bat tarihine 5 gün kala yapılınca % 99 doğruluk payı oluyomuş daha öncesinde yaptıkça oran düşüyo ama yine de % 50 ve altına kadar değil hiç

Yap gitsin o zaman

4.

4. Çocuğu mu düşünüyosunuz
Ha gayret alıntı yapmayı başaracaksın.alıntıyı yapan bebeği de yapar.bu arada 4.çocuk deyince dibin düşmüş gibi geldi bana
Ben bu testlere hiç güvenmiyorum.ısrarla Ateş ölçün diyorum

İlk defa mı gördün yumurta takibi?

Ha gayret alıntı yapmayı başaracaksın.alıntıyı yapan bebeği de yapar.bu arada 4.çocuk deyince dibin düşmüş gibi geldi bana

bu testlerle hamile kalan çok fazla ama ateş ölçümü nasıl oluyo canım bilmiyorum hiç..

ramazan geliyo diye erkenden yaptım ben dış gebelik öyküm olduğu için iki güne bir kan vermem lazım. bu ay da boş kale maç yapmışız yani sen de çok merak ediyorsan yap gitsin

Ateş ölçme çok karışık geldi bana bugün 7.günüm anlayamam ateşten değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…