- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
Kizlar sudaki klor gaz klordur ve sicaklik arttikca ucar gider kaynatirsaniz klorsuz olmus olurCanım musluk suyunu dinlendirip mi yapıyım yoksa hazır sudan mı yapıyım klorsuz su diyor ya
Sen nasıl yaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar sudaki klor gaz klordur ve sicaklik arttikca ucar gider kaynatirsaniz klorsuz olmus olurCanım musluk suyunu dinlendirip mi yapıyım yoksa hazır sudan mı yapıyım klorsuz su diyor ya
Sen nasıl yaptın
Kizlar sudaki klor gaz klordur ve sicaklik arttikca ucar gider kaynatirsaniz klorsuz olmus olur[/QUOTE
herkesin derdi ayrı işte.biz ikiz peşindeyiz,bunlar soğanın suyunun suyu derdinde cidden kafaya huni takmadan bi doğuraydık iyiydi ...Canım musluk suyunu dinlendirip mi yapıyım yoksa hazır sudan mı yapıyım klorsuz su diyor ya
Sen nasıl yaptın
Bende geliyorum benimde bat.07 haziran ve ben bu ay klomen tedavisi gördüm şuan beklemedeyim bugün igneden sonra 6. Günüm bakalım 5 haziranda doktora gidicem allahım inşallah olur hayırlısıyla pozitif görürüm ve sizde gorursunz umarım canlarimSelammm! Beklenen grubu açmış bulunuyorum. İlk mesaj da benden gelsin.
Bugün itibariyle tüm tahlilleri tetkikleri yaptırmış, sonuçları da almış bulunuyoruz. Allah'a şükür her şey normal, bir sıkıntımız yok. (Ufacık bir şey çıkacak diye çok korktum.) Benim doktorum da, eşimin doktoru da, normal yolla çocuk sahibi olmanızda hiç bir engel yok dedi. Soğan kürüymüş, ovulasyon testiymiş hiçbir şey denemeyeceğim bu ay. Fena cesaret geldi bana. Çünkü işimiz Allah'a kalmış bizim. Ol der ve olur, öyle değil mi?
Biri uzman biri profesör iki doktorun tek ve ortak tavsiyesini aktarıyorum: ''Yediğinize içtiğinize dikkat edin, C vitamini, yeşillik, bal ve sağlıklı şeyler yiyin + gün aşırı ilişki''
Hadi kolay gele canım bacılarım!
ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI BEBEK BAT @Hera90 ? ? 20 mayıs @Papatyalardunyasi
@fatima3827 1 21 mayıs
@Nur_hasret
@fairyTale_
@leylaorhan
@anqel_blue26/25 1/1 22 mayıs
_citygirl_
@65zeynep0623/30 1/1 23 mayıs
B Berenimo87727 1 24 mayıs
@Ayferclk29 1 25 mayıs Khaleesi21
@ilkduyansenol34 2 26 mayıs
@ebrydlts
@melek mila27 1 27 mayıs
@sweetdreams1985
@fatma_sibel/30 /1 28 mayıs
@innocent33
@tugsem_10
@fato38
aras25
@Cigdem24
S Semrahlin26/32/26//25/26 1/1/1/1/1/1 30 mayıs
@Pudra16
@Incifem
@Araftaaa/19/26 /1/1 2 haziran @Ronaan
@herbisi
@grapher25/30/30 1/2/2 3 haziran
@PeriLous
@Minnakbebis/21 /1 4 haziran
ezgish
@nannen132,5/29 1/2 5 haziran
@Efe2014 33 1 6 haziran @asya17 32 ? 7 haziran @Shencys
@gkymc29/25 /1 8 haziran
@Nrglctn 25 1 10 haziran @leylek67 ? ? 13 haziran @KE Dilek
@Sweet03
@Suskun Ceylan
@Egiersin27/22/32/26 1/1/1/1 15 haziran @srplmtmtk
@sirinhatun4626/24 1/1 16 haziran
@Huysuzd/26 /1 20 haziran
@KHENA
@eminem39
@pinar_kerem
@1Minikhatun
@Badekuti32/20/25/33 2/1/2/2
Hoş geldin canım.3 melek annesi yazıyor.yoksa üçüzlerin mi var?sen de üçüz varsa BÇT yi hemen bırakıp senin üçüz kürüne transfer olalım.burda çok gönüllü olacağına eminim.Bende geliyorum benimde bat.07 haziran ve ben bu ay klomen tedavisi gördüm şuan beklemedeyim bugün igneden sonra 6. Günüm bakalım 5 haziranda doktora gidicem allahım inşallah olur hayırlısıyla pozitif görürüm ve sizde gorursunz umarım canlarim
Ay niye oyle diyosin israrla klorsuz su demisler . Valla kizlar hepinize bi tavsiye bu ay ramazan iftarlar vs. zaten olmaz diyelim hicbirsey de takip etmeyelim. Es gecelim ne dersiniz. :). Test mest yapmamaya karar verdim. En rahat bu ay olabilirim diye dusunuyorum.herkesin derdi ayrı işte.biz ikiz peşindeyiz,bunlar soğanın suyunun suyu derdinde cidden kafaya huni takmadan bi doğuraydık iyiydi ...
Yok canm benim 3 tane çocuk var bende ondan yazdım h.b buaraadaHoş geldin canım.3 melek annesi yazıyor.yoksa üçüzlerin mi var?sen de üçüz varsa BÇT yi hemen bırakıp senin üçüz kürüne transfer olalım.burda çok gönüllü olacağına eminim.
bu ay benimde aynı oldu mecbur kaçırmıyım diye 5-6 günü değerlendirdik tuttu tutmadı bilmiyorum ama bu akıntı olayı bana da karışık geldi bayaDün adet imin 20. Günüydü. Bir gün önceden göğüs uçlarım da ağrı başladı dün. Ben adet belirtilerini on gün önceden yaşayan biri olduğum için ona yordum.
Sonra dün akşam aşırı saydam ve neredeyse ilk kez fark ettiğim bir akıntı gördüm. Yumurtlama akıntısı denilene birebir benzeyen. Öncekiler uzayan, ama daha kıvamlı idi. Bu direkt Yumurta beyazı gibi.
Neyse midesi bulanan affetsin :)
Ancak öncesinde de yani mantıken yumurtlamam gereken zamanlarda daha yoğun akıntım vardı. Daha ıslaktım. Dün ki ıslaklıktan ziyade böylesi bir şeydi. Ovulasyon testi şart oldu. Neyin neden olduğunu bulucam diye kafam aşağıda gezer oldum.
bçt ne canım ya..Hoş geldin canım.3 melek annesi yazıyor.yoksa üçüzlerin mi var?sen de üçüz varsa BÇT yi hemen bırakıp senin üçüz kürüne transfer olalım.burda çok gönüllü olacağına eminim.
Aynı şeyi bende soracaktımbçt ne canım ya..
Bal çörek otu tarçınbçt ne canım ya..
Bebeksizlikten çıldıranların topiğibçt ne canım ya..
4. Çocuğu mu düşünüyosunuzYok canm benim 3 tane çocuk var bende ondan yazdım h.b buaraada
Evetcanm nası olursa insallah4.
4. Çocuğu mu düşünüyosunuz
Aynen zaten olmaz :) ben varım amaaa btçden vazgeçmemAy niye oyle diyosin israrla klorsuz su demisler . Valla kizlar hepinize bi tavsiye bu ay ramazan iftarlar vs. zaten olmaz diyelim hicbirsey de takip etmeyelim. Es gecelim ne dersiniz. :). Test mest yapmamaya karar verdim. En rahat bu ay olabilirim diye dusunuyorum.
dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama baya erken yaptım ondan heralde bat 31 mayıs sen hamileysen çıkar belkiKızlar bat ına 7 gün kala test yapıp sonucu pozitif olan var mı aramızda benim iki gündür arada hissettiğim sol tatafta ağrım oluyo uykuya çok meyilliyim bugün de midem bi tuhaf bi erken bi normal test var elimde ama negatif çıkacak diye yapmaktan da geri duruyorum
Ya benim bugun 2. Gun ve alamicam corek otu falan. Zaten herseyi karistirmiyim bende sogan kürü yapiyim. Ama zaten olmicak :)))Aynen zaten olmaz :) ben varım amaaa btçden vazgeçmem