• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ilk bebeğinde tedavi gördüğünü söylemişsin canım.ama bir diğer mesajında evlendiğinin 2.ayında gebe olduğunu da söylemişsin.bu iştebir yanlışlık YÖK mü?
Hııı şimdi anladım tedavinin ilk ayı tutmamış 2. Ayı tütmüş.omega 3 eksikliğim var da kusura bakma.anca çözdüm olayı.Allah yokluklarını göstermesin.göbüşüne de Yen'i bir bebiş versin emi?

Negatif çıkarsa erken yaptım ondan oldu derim ama pozitif çıkarsa :halay:erken gebelik testi bat tarihine 5 gün kala yapılınca % 99 doğruluk payı oluyomuş daha öncesinde yaptıkça oran düşüyo ama yine de % 50 ve altına kadar değil hiç o_O
Ben erken gebelik testi yaptim sonuc begatif sonra gittim en ucuz testten aldim.sonuc pozitif

Eee bu harika... Ne kadar vardı adetine?
3 gun vardi ciktiginda bat a ertesi gun kan verdim cikti ucuz test can arkadaslar ama testte cikip cikmama sadece vucutla alakali o erken gebelik testleri sadece uydurma ucuzdan bir farki yok ...o yuzden yazdim pazarlama farki tek. Darisi isteyen herkesin basina olsun kucaklar beneklerle dolsun........

3 gun vardi ciktiginda bat a ertesi gun kan verdim cikti ucuz test can arkadaslar ama testte cikip cikmama sadece vucutla alakali o erken gebelik testleri sadece uydurma ucuzdan bir farki yok ...o yuzden yazdim pazarlama farki tek. Darisi isteyen herkesin basina olsun kucaklar beneklerle dolsun........
Hamiş var:anneadayı: Haydi halaya o zaman :halay:

ilk bebeğinde tedavi gördüğünü söylemişsin canım.ama bir diğer mesajında evlendiğinin 2.ayında gebe olduğunu da söylemişsin.bu iştebir yanlışlık YÖK mü?
Hayır evlendiğimin 2. Ayında değil ilk iğneden olmadı 2. İğneden oldu yani 2. İğneden hamile kaldım

Arkadaşım keşke hep aynı saatlerde ve sıvı alımına dikkat ederek yapsaydın. 8. gün en belirgin gibi geldi bana.
Evet canım saatler aynı olmadı çalışıyo olunca :( ama sıvı alımına dikkat ettim hep.. 8. Gün olmuşsa bile ihtimal var mı sence?

Kzlr bnde varm bgn oldm hazrn 24 olck artk :)) her ay aynı husran

Kan sonucun kac cıktı canımm

Back