Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar sudaki klor gaz klordur ve sicaklik arttikca ucar gider kaynatirsaniz klorsuz olmus olur[/QUOTE
Canım musluk suyunu dinlendirip mi yapıyım yoksa hazır sudan mı yapıyım klorsuz su diyor ya
Sen nasıl yaptın
herkesin derdi ayrı işte.biz ikiz peşindeyiz,bunlar soğanın suyunun suyu derdinde cidden kafaya huni takmadan bi doğuraydık iyiydi ...

Bende geliyorum benimde bat.07 haziran ve ben bu ay klomen tedavisi gördüm şuan beklemedeyim bugün igneden sonra 6. Günüm bakalım 5 haziranda doktora gidicem allahım inşallah olur hayırlısıyla pozitif görürüm ve sizde gorursunz umarım canlarim

Hoş geldin canım.3 melek annesi yazıyor.yoksa üçüzlerin mi var?sen de üçüz varsa BÇT yi hemen bırakıp senin üçüz kürüne transfer olalım.burda çok gönüllü olacağına eminim.

herkesin derdi ayrı işte.biz ikiz peşindeyiz,bunlar soğanın suyunun suyu derdinde cidden kafaya huni takmadan bi doğuraydık iyiydi ...
Ay niye oyle diyosin israrla klorsuz su demisler . Valla kizlar hepinize bi tavsiye bu ay ramazan iftarlar vs. zaten olmaz diyelim hicbirsey de takip etmeyelim. Es gecelim ne dersiniz. :). Test mest yapmamaya karar verdim. En rahat bu ay olabilirim diye dusunuyorum.

Kızlar bat ına 7 gün kala test yapıp sonucu pozitif olan var mı aramızda benim iki gündür arada hissettiğim sol tatafta ağrım oluyo uykuya çok meyilliyim bugün de midem bi tuhaf bi erken bi normal test var elimde ama negatif çıkacak diye yapmaktan da geri duruyorum

Hoş geldin canım.3 melek annesi yazıyor.yoksa üçüzlerin mi var?sen de üçüz varsa BÇT yi hemen bırakıp senin üçüz kürüne transfer olalım.burda çok gönüllü olacağına eminim.
Yok canm benim 3 tane çocuk var bende ondan yazdım h.b buaraada

bu ay benimde aynı oldu mecbur kaçırmıyım diye 5-6 günü değerlendirdik tuttu tutmadı bilmiyorum ama bu akıntı olayı bana da karışık geldi baya

arkadaşlar testlerimi ekledim.. kafayı yicem neden koyulaşmadı kaç gündür adetim normalde 6 gün sürer ama son günler çok az olur.. bu ay 4.günde kesildi.. 6.gün başladım teste ve en koyusu (ama o da silik yani) o gündü.. bat ım 6 haziran.. 26-27-28 döngüm..son iki aydır 27 günde bir oluyorum. işaret olanlar da ilişki olduğu günler.. bu ay da umutsuzum bi yorum yapın lütfen..

Eklentiler

• 20170524_142650.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 30
Aynen zaten olmaz :) ben varım amaaa btçden vazgeçmem

dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama baya erken yaptım ondan heralde bat 31 mayıs sen hamileysen çıkar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…