• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama baya erken yaptım ondan heralde :KK70: bat 31 mayıs sen hamileysen çıkar belki
Negatif çıkarsa erken yaptım ondan oldu derim ama pozitif çıkarsa :halay:erken gebelik testi bat tarihine 5 gün kala yapılınca % 99 doğruluk payı oluyomuş daha öncesinde yaptıkça oran düşüyo ama yine de % 50 ve altına kadar değil hiç o_O

Negatif çıkarsa erken yaptım ondan oldu derim ama pozitif çıkarsa :halay:erken gebelik testi bat tarihine 5 gün kala yapılınca % 99 doğruluk payı oluyomuş daha öncesinde yaptıkça oran düşüyo ama yine de % 50 ve altına kadar değil hiç o_O
Yap gitsin o zaman

4.

4. Çocuğu mu düşünüyosunuzo_O
Ha gayret alıntı yapmayı başaracaksın.alıntıyı yapan bebeği de yapar.bu arada 4.çocuk deyince dibin düşmüş gibi geldi bana :KK53:
arkadaşlar testlerimi ekledim.. kafayı yicem neden koyulaşmadı kaç gündür:KK17: adetim normalde 6 gün sürer ama son günler çok az olur.. bu ay 4.günde kesildi.. 6.gün başladım teste ve en koyusu (ama o da silik yani) o gündü.. bat ım 6 haziran.. 26-27-28 döngüm..son iki aydır 27 günde bir oluyorum. işaret olanlar da ilişki olduğu günler.. bu ay da umutsuzum bi yorum yapın lütfen..
Ben bu testlere hiç güvenmiyorum.ısrarla Ateş ölçün diyorum

Bende geliyorum benimde bat.07 haziran ve ben bu ay klomen tedavisi gördüm şuan beklemedeyim bugün igneden sonra 6. Günüm bakalım 5 haziranda doktora gidicem allahım inşallah olur hayırlısıyla pozitif görürüm ve sizde gorursunz umarım canlarim
İlk defa mı gördün yumurta takibi?

Ha gayret alıntı yapmayı başaracaksın.alıntıyı yapan bebeği de yapar.bu arada 4.çocuk deyince dibin düşmüş gibi geldi bana :KK53:

bu testlerle hamile kalan çok fazla ama:KK57: ateş ölçümü nasıl oluyo canım bilmiyorum hiç..

ramazan geliyo diye erkenden yaptım ben dış gebelik öyküm olduğu için iki güne bir kan vermem lazım. bu ay da boş kale maç yapmışız yani :KK53: sen de çok merak ediyorsan yap gitsin :rapci:

Ateş ölçme çok karışık geldi bana bugün 7.günüm anlayamam ateşten değil mi?

Back