Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Annede doğuştan yamak yarıklığı problemi varsa bebeğinde görülme oranı % kaç olabilir en kötü ihtimal bilgisi olan var mı

Yaptin mi test sonucu merak ettim canim

Bacaklarım belim çok ağrıyor. Başladı gibi adetim bi akıntı var. kızlar ne yapacaz biz böyle? Acaba yine prolaktinim mi yükseldi ya da eşimin sonucundan dolayı ya da benim rahmin kalpliği engel oluyor. O kadar çok etken var ki hamile kalamayışıma. Hangisine oturup üzülsem bilemiyorum. Çoookk yoruldum. Allahım bu imtihandan hayırla çıkar bizleri.

Biz bu ayı da boş geçenler olarak hangi bitkilere vuracaz kendimizi. Süt maydanoz soğan hangisi başka var mı tavsiyesi olan. Bu bçt prolaktin yüksekliği yapar mı

Arkadaşım keşke hep aynı saatlerde ve sıvı alımına dikkat ederek yapsaydın. 8. gün en belirgin gibi geldi bana.

Hangi erken gebelik testini kullandınız fiyatı nedir?

İlk ay tutmamış ti çünkü ozaman yaşım küçüktü ve ilk defa olduğu için 2. Ay pozitif sonuç aldım şimdi kizim 8 yasinda
Arkadaşım profilinde 25 yaşında olduğun yazıyor. Kaç yaşında anne oldun sen? 4. Çocuğu düşünüyorsun. 3 tane olmuş zaten, olur yine takma kafana. Yani olmasa da takma 3 tane var zaten :) Bu grupta senelerdir çocuğu olmayan, tedaviler gören, tahlil tetkik yenileyen, 33 yaşında olan (misal ben) ve hala bir çocuğu dahi olmayanlar var!

25 derken hayır cnm bnm yaşım 30 kadınlar klubu ne yeni katıldığım için tam bilmiyorum nasıl ondan yanlış olmuş düzelticem şimdi 30 yaşındayım 3 tane çocuğum var ama içimde bi heyecan var nedenini bilmiyorum sanki ilk defa anne olcak misin gibi belki çok göreceksiniz ama engel olamıyorum evet az buz okudum allahım onlarda yaşatsın bu duyguyu rabbim çifter çifter versin insallah

Çocuklarınızın cinsiyeti nedir

Allah maddi manevi bakabilecek olana, isteyene fazlasını da versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Çocuklarınızın cinsiyeti nedir
Ben de acaba erkeği mi arıyor arkadaş diye düşündüm bi :)

Göğüs ucu hassasiyeti, kahverengi akıntı, kasık ağrısı.

Her ay psikolojik belirtilen yaşayanlara selam olsun
Belim ağrıyor mu? Ağrıyor evet belim ağrımalı. Ağrısın. Ağrıyor galiba. Yorgun hissedeyim, elim kolum tutmasın, yorgun muyum, evet yorgunum. Göğsümün ucu mu hassas evet evet öyle. Öyle hissetmeliyim. Adetim geciksin de bir iki gün daha heyecanlanayım diye türk kahvesi içip duruyorum ben yaa, heyecanı bile güzel :)

İste rabbim kızıma eş verdi oğluma da inşallah veririm bi umut kızda olsa son erkekte ama benim gönlüm erkekten yana sağlıklı olsun yeter

Belimi unutmuşum. O da ağrıyor sorma.

Bir de karnım şiş.

İdrarda koku olurmuş bir de. Kokladım. Kokmuyor. Ondan hamile olmadığıma karar verdim :)

Evet. Çalışan anne yıpranıyor maalesef. Özellikle bebeklik dönemlerinde.
İste o yüzden zor olur sizin icin ama ben ev hanimiyim zaten evet cocuklarda çok seviyorum o yüzden istiyorum ama senin için zor olur

İste o yüzden zor olur sizin icin ama ben ev hanimiyim zaten evet cocuklarda çok seviyorum o yüzden istiyorum ama senin için zor olur
Ben de çalışıyom, hemi de gurbette. Herkeşçiklerden uzak. Cücüğüm olsa gelip bakabilcek de yok. Bakıcı ellerinde büyücek yavruşum, ya da öğretmen olduğum için alır götürürüm okulda. Koşar koridorlarda filan ayyy inşallah olur yaa. Zaten şimdi hamile olsam 34 yaşında anne olcam. Oliiim artık yeter :)

Belimi unutmuşum. O da ağrıyor sorma.

Bir de karnım şiş.

İdrarda koku olurmuş bir de. Kokladım. Kokmuyor. Ondan hamile olmadığıma karar verdim :)
Habire idrar kokluyom ve nolurrr koksun diom yaa

İlk ay tutmamış ti çünkü ozaman yaşım küçüktü ve ilk defa olduğu için 2. Ay pozitif sonuç aldım şimdi kizim 8 yasinda
İlk bebeğime görmüştüm sonrakiler normal bir şekilde hamile kaldım bu sefer 1 yıldır korunmadigima rağmen kalamadım bu ay başladım takibe
ilk bebeğinde tedavi gördüğünü söylemişsin canım.ama bir diğer mesajında evlendiğinin 2.ayında gebe olduğunu da söylemişsin.bu iştebir yanlışlık YÖK mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…