- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Yaptin mi test sonucu merak ettim canimNegatif çıkarsa erken yaptım ondan oldu derim ama pozitif çıkarsaerken gebelik testi bat tarihine 5 gün kala yapılınca % 99 doğruluk payı oluyomuş daha öncesinde yaptıkça oran düşüyo ama yine de % 50 ve altına kadar değil hiç
İlk ay tutmamış ti çünkü ozaman yaşım küçüktü ve ilk defa olduğu için 2. Ay pozitif sonuç aldım şimdi kizim 8 yasindaPeki takipte hemen sonuc almısmıydın
Arkadaşım keşke hep aynı saatlerde ve sıvı alımına dikkat ederek yapsaydın. 8. gün en belirgin gibi geldi bana.arkadaşlar testlerimi ekledim.. kafayı yicem neden koyulaşmadı kaç gündüradetim normalde 6 gün sürer ama son günler çok az olur.. bu ay 4.günde kesildi.. 6.gün başladım teste ve en koyusu (ama o da silik yani) o gündü.. bat ım 6 haziran.. 26-27-28 döngüm..son iki aydır 27 günde bir oluyorum. işaret olanlar da ilişki olduğu günler.. bu ay da umutsuzum bi yorum yapın lütfen..
Hangi erken gebelik testini kullandınız fiyatı nedir?Negatif çıkarsa erken yaptım ondan oldu derim ama pozitif çıkarsaerken gebelik testi bat tarihine 5 gün kala yapılınca % 99 doğruluk payı oluyomuş daha öncesinde yaptıkça oran düşüyo ama yine de % 50 ve altına kadar değil hiç
Arkadaşım profilinde 25 yaşında olduğun yazıyor. Kaç yaşında anne oldun sen? 4. Çocuğu düşünüyorsun. 3 tane olmuş zaten, olur yine takma kafana. Yani olmasa da takma 3 tane var zaten :) Bu grupta senelerdir çocuğu olmayan, tedaviler gören, tahlil tetkik yenileyen, 33 yaşında olan (misal ben) ve hala bir çocuğu dahi olmayanlar var!İlk ay tutmamış ti çünkü ozaman yaşım küçüktü ve ilk defa olduğu için 2. Ay pozitif sonuç aldım şimdi kizim 8 yasinda
25 derken hayır cnm bnm yaşım 30 kadınlar klubu ne yeni katıldığım için tam bilmiyorum nasıl ondan yanlış olmuş düzelticem şimdi 30 yaşındayım 3 tane çocuğum var ama içimde bi heyecan var nedenini bilmiyorum sanki ilk defa anne olcak misin gibi belki çok göreceksiniz ama engel olamıyorum evet az buz okudum allahım onlarda yaşatsın bu duyguyu rabbim çifter çifter versin insallahArkadaşım keşke hep aynı saatlerde ve sıvı alımına dikkat ederek yapsaydın. 8. gün en belirgin gibi geldi bana.
Hangi erken gebelik testini kullandınız fiyatı nedir?
Arkadaşım profilinde 25 yaşında olduğun yazıyor. Kaç yaşında anne oldun sen? 4. Çocuğu düşünüyorsun. 3 tane olmuş zaten, olur yine takma kafana. Yani olmasa da takma 3 tane var zaten :) Bu grupta senelerdir çocuğu olmayan, tedaviler gören, tahlil tetkik yenileyen, 33 yaşında olan (misal ben) ve hala bir çocuğu dahi olmayanlar var!
25 derken hayır cnm bnm yaşım 30 kadınlar klubu ne yeni katıldığım için tam bilmiyorum nasıl ondan yanlış olmuş düzelticem şimdi 30 yaşındayım 3 tane çocuğum var ama içimde bi heyecan var nedenini bilmiyorum sanki ilk defa anne olcak misin gibi belki çok göreceksiniz ama engel olamıyorum evet az buz okudum allahım onlarda yaşatsın bu duyguyu rabbim çifter çifter versin insallah
2 kız 1 erkek canmÇocuklarınızın cinsiyeti nedir
2 kız 1 erkek canm
Allah maddi manevi bakabilecek olana, isteyene fazlasını da versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın.25 derken hayır cnm bnm yaşım 30 kadınlar klubu ne yeni katıldığım için tam bilmiyorum nasıl ondan yanlış olmuş düzelticem şimdi 30 yaşındayım 3 tane çocuğum var ama içimde bi heyecan var nedenini bilmiyorum sanki ilk defa anne olcak misin gibi belki çok göreceksiniz ama engel olamıyorum evet az buz okudum allahım onlarda yaşatsın bu duyguyu rabbim çifter çifter versin insallah
Ben de acaba erkeği mi arıyor arkadaş diye düşündüm bi :)Çocuklarınızın cinsiyeti nedir
Belim ağrıyor mu? Ağrıyor evet belim ağrımalı. Ağrısın. Ağrıyor galiba. Yorgun hissedeyim, elim kolum tutmasın, yorgun muyum, evet yorgunum. Göğsümün ucu mu hassas evet evet öyle. Öyle hissetmeliyim.Göğüs ucu hassasiyeti, kahverengi akıntı, kasık ağrısı.
Her ay psikolojik belirtilen yaşayanlara selam olsun
Calisiyomusunz sizAllah sağlık versin üçüne de... Çocukları çok seviyorsunuz demekki. 3. İster miyim acaba diye düşündüm şimdi. Siz 4 için böyle hevesli olunca
İste rabbim kızıma eş verdi oğluma da inşallah veririm bi umut kızda olsa son erkekte ama benim gönlüm erkekten yana sağlıklı olsun yeterAllah maddi manevi bakabilecek olana, isteyene fazlasını da versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Ben de acaba erkeği mi arıyor arkadaş diye düşündüm bi :)
Belim ağrıyor mu? Ağrıyor evet belim ağrımalı. Ağrısın. Ağrıyor galiba. Yorgun hissedeyim, elim kolum tutmasın, yorgun muyum, evet yorgunum. Göğsümün ucu mu hassas evet evet öyle. Öyle hissetmeliyim.Adetim geciksin de bir iki gün daha heyecanlanayım diye türk kahvesi içip duruyorum ben yaa, heyecanı bile güzel :)
Allah maddi manevi bakabilecek olana, isteyene fazlasını da versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Ben de acaba erkeği mi arıyor arkadaş diye düşündüm bi :)
Belim ağrıyor mu? Ağrıyor evet belim ağrımalı. Ağrısın. Ağrıyor galiba. Yorgun hissedeyim, elim kolum tutmasın, yorgun muyum, evet yorgunum. Göğsümün ucu mu hassas evet evet öyle. Öyle hissetmeliyim.Adetim geciksin de bir iki gün daha heyecanlanayım diye türk kahvesi içip duruyorum ben yaa, heyecanı bile güzel :)
Calisiyomusunz siz
İste o yüzden zor olur sizin icin ama ben ev hanimiyim zaten evet cocuklarda çok seviyorum o yüzden istiyorum ama senin için zor olurEvet. Çalışan anne yıpranıyor maalesef. Özellikle bebeklik dönemlerinde.
Ben de çalışıyom, hemi de gurbette. Herkeşçiklerden uzak. Cücüğüm olsa gelip bakabilcek de yok. Bakıcı ellerinde büyücek yavruşum, ya da öğretmen olduğum için alır götürürüm okulda. Koşar koridorlarda filan ayyy inşallah olur yaa. Zaten şimdi hamile olsam 34 yaşında anne olcam. Oliiim artık yeter :)İste o yüzden zor olur sizin icin ama ben ev hanimiyim zaten evet cocuklarda çok seviyorum o yüzden istiyorum ama senin için zor olur
Habire idrar kokluyom ve nolurrr koksun diom yaaBelimi unutmuşum. O da ağrıyor sorma.
Bir de karnım şiş.
İdrarda koku olurmuş bir de. Kokladım. Kokmuyor. Ondan hamile olmadığıma karar verdim :)
İlk ay tutmamış ti çünkü ozaman yaşım küçüktü ve ilk defa olduğu için 2. Ay pozitif sonuç aldım şimdi kizim 8 yasinda
ilk bebeğinde tedavi gördüğünü söylemişsin canım.ama bir diğer mesajında evlendiğinin 2.ayında gebe olduğunu da söylemişsin.bu iştebir yanlışlık YÖK mü?İlk bebeğime görmüştüm sonrakiler normal bir şekilde hamile kaldım bu sefer 1 yıldır korunmadigima rağmen kalamadım bu ay başladım takibe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?