Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayir canim bu ay hic test yapmicam gecikene kadar ddm kendime halen glmedi kirmizilar ama halen hic test yapmak istemiyorum

sizi tebrik ediyorum.. erkenden yapıp negatifi görünce hala ümit devam ediyor bende öyle oluyor yani geç döllenme olabilir diyorum kendi kendime test bozuk olabilir diyorum.. diyorum da diyorum en sağlamı günün geçmesini beklemek

Evet birde strese giriyor adeti kendi kendimize geciktiriyoruz duzenimiz bozuluyor.

Kızlar çok haklisiniz.ben adetin 22.günü yaptın.normal idrar testiyle erken olandan değil.negatif çıktı.benim dün adet olmam gerekirdi.olmadım.aslında kendimi hamile gibide hissetmiyorm.acaba da demiyor değilim.keşke elindeki testi cuma yerine bugün kullansaydım

Kızlar ben cuma günü idrar testi yaptım .negatif çıktı ya.bana doktor progestan vermiş ti.cuma günü negatif çıkınca test bıraktım.acaba bir zararı olurmu ki .doktoru aramaya cekiniyorum neden kullanmadın der diye.buarada adet olmadım ben hala....

Bence bugünden başla kullanmaya devam et adet olsan da olmasanda için rahat etsin bat nezamandı bidaha test yapsana

Bence bugünden başla kullanmaya devam et adet olsan da olmasanda için rahat etsin bat nezamandı bidaha test yapsana
Canım sat 31 mayıs.adet dongum 25-26 gün.yani benim dün adet olmam lazımdı.olmadı testi eşine aldırayım.tabi alırsa ona kalsa olsa cuma çıkardı yok birşey stresten diyor.aslında hakkı bende kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum

inşAllah geç döllenme falan olmuştur 2 gün daha bekle bakalım tatlım.. bazen eşleri inandırmakta zor oluyor

Canım sağlık ocagi uzak.gerçektende eşim bu konuda biraz tutarlı bu sefer.yani hamile değilsindir ortalığı velveleye verme diyor.dediğin gibi 2 gün daha bekleyeyim bakalım

Canım sağlık ocagi uzak.gerçektende eşim bu konuda biraz tutarlı bu sefer.yani hamile değilsindir ortalığı velveleye verme diyor.dediğin gibi 2 gün daha bekleyeyim bakalım

cumaya kadar olmazsan inşAllah olmazsın o gün yap testini e dersin 4 günlük gecikme var sonuçta.. hatta onun haberi olmadan yapsan daha da iyi olur

cumaya kadar olmazsan inşAllah olmazsın o gün yap testini e dersin 4 günlük gecikme var sonuçta.. hatta onun haberi olmadan yapsan daha da iyi olur
Canım sanırım hamile değilim.elinde ovulasyon testi kalmış 1 tane.internette okumuştum hamileysen ovulasyon testindeki 2.çizgi koyu oluyormuş diye.yaptım şimdi 2.çizgi çok soluk.inşallah kist felan yoktur.aşılama istiyoruz zaten bu ay.sence tip bebek merkezine mi gitsem.yoksa kendi doktoruma mi karar veremedim.doktorumdan memnunum ama normal özel hastane olduğu için kararsizim.bakalım hayırlısı olsun artık..

bulunduğun yerde tüp bebek merkezi var aslında ama doktorun iyiyse sana daha iyi bir yol gösterecektir.. tüp bebek ve aşılama konularında maalesef çok bilgi sahibi değilim ben

bulunduğun yerde tüp bebek merkezi var aslında ama doktorun iyiyse sana daha iyi bir yol gösterecektir.. tüp bebek ve aşılama konularında maalesef çok bilgi sahibi değilim ben
Adetin 3.günü gel dedi bakalım gideyim konuşayım.bu ay olmadı testler felan yetişirse olur.olmadi diğer aya.tüp bebek için tedirginim nedense biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…