• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 28.gündü ve adet oldum az önce.ve hayaller çöpe.c.tesi adetin 3.günü yine gidecem doktora .bakalım ne diyecek

Merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Benimde bat 1 temmuz. Bizde birkaç aydır deniyoruz ama olmuyor. Bu ayda pek ümitli değilim. Ama kısmet. Allahım herkesin gönlüne göre versin.

Adetin 1.gunu yumurta olusmaya baslar... adete yakinda test belirgin olabilir..testinizi gormedim ama.benimde oyle olurdu...
Canım dünkü ovulasyon testini attım.bakabilirsin.ama bir tuhaflık var bende anlamadım.bu ay tedavi görmek istemiyorum nedense icim bunaldı.internetten bakmaktan her yazılanı yoruldum...

Canım senin başka evladin var mi.benim 6 yaşında bir kızım var.asıl onun kardeş istemesi.herkesin kardeşi var demesi.başka çocukların kardeşlerini onun yanında sevmesi kızıma sevdirmemeleri canımı çok sıkıyor.bakalım hayırlısı...bana kesin haber ver kan sonucunu...
Benimde bir oğlum var 9 yaşında evet çocuklar kardeş istiyorlar benimkide sürekli sorar ne zaman olacak kardeşim diye bende dua edelim inş olacak derim
Bu arada az önce okudum regl olmuşsun hayırlısı olsun umarım bu son hayal kırıklığıdır
Ben bu kez ilk defa sağlık ocağında test yaptırdım özel hastanelerde 1 saate çıkıyor ama burda 30 lira beta testi vere vere yoruldum ama sağlık ocağında yarına belki olmazsa pazartesi diyor şaka gibi

Herkese merhaba arkadaşlar gerçekten kafam çok karıştı. . 10 aylık evliyiz ve son 5 aydır bebek bekliyoruz.. Benim adet olmam gereken tarih 25 hazirandı yani bu gün adetim geçeli 4. Gün .. ve benim adetlerim çok düzenli oluyor. Bu güne kadar hiç gecikmedi . Eşimin ısrarı ile dün kan testi yaptık bu gün sonuç negatif çıktı . Doktor ise daha erken olduğunu ve kan testinde çıkmayabileceğini söylemişti kan verirken . Bu gün de negatif gözüktüğünü pazartesi veya salı tekrar yaparsak daha kesin olacağını söyledi. Ve benim kafam karıştı daha erken mi gerçekten kanda çıkması için ? Erkenden fark edilenler nasıl fark ediliyor ? Sizin adetiniz kaç gün geciktiğinde çıktı ? Lütfen yardım eder misiniz ?

Herkese merhaba arkadaşlar gerçekten kafam çok karıştı. . 10 aylık evliyiz ve son 5 aydır bebek bekliyoruz.. Benim adet olmam gereken tarih 25 hazirandı yani bu gün adetim geçeli 4. Gün .. ve benim adetlerim çok düzenli oluyor. Bu güne kadar hiç gecikmedi . Eşimin ısrarı ile dün kan testi yaptık bu gün sonuç negatif çıktı . Doktor ise daha erken olduğunu ve kan testinde çıkmayabileceğini söylemişti kan verirken . Bu gün de negatif gözüktüğünü pazartesi veya salı tekrar yaparsak daha kesin olacağını söyledi. Ve benim kafam karıştı daha erken mi gerçekten kanda çıkması için ? Erkenden fark edilenler nasıl fark ediliyor ? Sizin adetiniz kaç gün geciktiğinde çıktı ? Lütfen yardım eder misiniz ?
Benim birinci hamileliğimde ve bir düşüğümde 2 gun gecikmeyle idrarda hemen çıktı son hamileliğimde de farkli bir bolum icin kan verdim ama hamile olup olmadigim daha net degil dedim onada bakildi ki hamileyim hemde daha gecikme olmadan

Benimde bir oğlum var 9 yaşında evet çocuklar kardeş istiyorlar benimkide sürekli sorar ne zaman olacak kardeşim diye bende dua edelim inş olacak derim
Bu arada az önce okudum regl olmuşsun hayırlısı olsun umarım bu son hayal kırıklığıdır
Ben bu kez ilk defa sağlık ocağında test yaptırdım özel hastanelerde 1 saate çıkıyor ama burda 30 lira beta testi vere vere yoruldum ama sağlık ocağında yarına belki olmazsa pazartesi diyor şaka gibi
Çok haklisin canım inşallah yarına değerin yükselir güzel haberler verirsin.evladını da Allah bagislasin...

Benim birinci hamileliğimde ve bir düşüğümde 2 gun gecikmeyle idrarda hemen çıktı son hamileliğimde de farkli bir bolum icin kan verdim ama hamile olup olmadigim daha net degil dedim onada bakildi ki hamileyim hemde daha gecikme olmadan
Bende neden çıkmıyor o zaman , geç döllenme mı acaba

Kızlar bana tüp bebek konusunda başından sonuna kadar anlatabilirmisiniz.ister özelden ister burdan.bütün detaylarıyla anlatabilir misiniz
Kadından toplanan yumurtalar ile işlemden geçmiş kalitelileri seçilmiş spermlerin dışarıda döllenmesi ve oluşan embriyo nun kadının rahmine yerleştirilmesi diye biliyorum
İnternette daha ayrıntılı arama yaptırabilirsin videolu anlatımlar var

Kadından toplanan yumurtalar ile işlemden geçmiş kalitelileri seçilmiş spermlerin dışarıda döllenmesi ve oluşan embriyo nun kadının rahmine yerleştirilmesi diye biliyorum
İnternette daha ayrıntılı arama yaptırabilirsin videolu anlatımlar var
Canım sen ne yaptın.değerin yükseldi mi.ben bugün doktora gittim.adetim çok az olmaya başladı dedim.o bizim için önem teşkil etmez dedi.adetiNin 3.guNu bugün ama yumurtanın biri büyümeye başlamış.nasıl is anlamadım.bu ay tedavi uygulamayacağım dedi.12.gün gece beraber olun 13.gün görecem dedi.aşılama dedim daha bunu konuşmak için çok erken dedi.aman ya.doktor mu değiştirecem bilemedim.bu da ünlü bir doktor aslında randevu almana rağmen 1 saat bekliyorsun.hayırlısı artık....

Canım sen ne yaptın.değerin yükseldi mi.ben bugün doktora gittim.adetim çok az olmaya başladı dedim.o bizim için önem teşkil etmez dedi.adetiNin 3.guNu bugün ama yumurtanın biri büyümeye başlamış.nasıl is anlamadım.bu ay tedavi uygulamayacağım dedi.12.gün gece beraber olun 13.gün görecem dedi.aşılama dedim daha bunu konuşmak için çok erken dedi.aman ya.doktor mu değiştirecem bilemedim.bu da ünlü bir doktor aslında randevu almana rağmen 1 saat bekliyorsun.hayırlısı artık....
Canım benim durumlar biraz değişik gelişti ne sevinebilfim doyasıya ne üzülebildim son sanırım pzt değerin düştüğünü Dr un kimyasal dediğini paylaşmıştım çrş idrar testi yaptım pzt siye göre daha belirgin çıkınca umutlandım ve peş biraz daha belirgindi hemen han tahlili değer 36 ya çıkmış tam seviniyordum ki cuma yaptığım test bi önceki güne göre silik çıktı cumartesi daha da silikleşti hah bu kez düşüyor diye koştum kan verdim sonuç 125 ve ben artık idrar tahlili yapmıyorum beni yıprattı
Çok şükür şimdilik değer artışta yarın yine kan vericem
Sanırım kalp atışını duyana kadar tam emin olanıysam o kadar çok hayal kırıklığı yaşadı ki
Olmadı... oldu... olmadı... oldu... :)

Back