Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kızlar testi eşine aldırdım ama yarın sabah ilk idrar ile yapayım diyorum.tabi adet olmaz isem ama çok ümitsizim......

Ben değişik durumlar yaşıyorum ister istemezde umutlanıyorum

9. Gün 15
12. Gün 8 çıkmıştı Dr kimyasal deyip bütün Sevinç’imi çöpe atmıştı
Aynı günün sabahı idrar testi de yapmıştım silik bir ikinci çizgi çıkmıştı çok silik (bu arada 8 değerle bile idrarda çıktığını öğrenmiş oldum)

Bugün yani 14. Gün beni bişeyler dürttü ve ben birdaha idrar testi yaptım ve biöncekine göre daha belirgin
Şimdi ben gene kaptırdım kendimi
Bir yanım koş yarın birdaha kan ver diyor öbür yanım iki gün daha dur zaten adet olacaksın yoksa diyor
Ne yapayım ben ????

Canım bence kan ver.değerine bir daha baktir.benimde gecenin bu saatinde felaket bel ağrım tuttu.ben sanırım sancılı ve kötü bir şekilde adet olacam.

Kızlar günaydın.hem idrar testi yaptım.negatif.adet olmadım hala.aman ya biliyodum ama yine de mutsuz oldum üzüldüm.bu aralar yasima da taktım.geç kaldım gibi .aşılama düşünüyorum demiştim ya bu ay.eşim rahatsız kolonoskopi felan olması gerekiyor.zaten öğretmenim yaz tatilide onun rahatsızlığı ve ameliyatı ile geçerse bu senede kaldı.çok mutsuzum......

Evet ya değilmi yaş faktörü insanı bu kadar sabırsız yapan zaman geçiyor ve geç kaldım düşüncesi valla biz ne yapsak boş, geçen hangi topikde okuduğumu hatırlamıyorum kimyasal geçiriyor Dr korunun 1 ay diyor adetin bittiği gün 1 sefer korunmuyorlar ve hamile kalıyor herhalde öncesinde onunla vardır aylarca bekleme tedavi süresi bizim gibi Allah’ın işi, sıkma canınnı eşine çok geçmiş olsun canım
Ve ben dayanamadım sabah sabah sağlık ocağına geldim sıra bekliyorum

Canım ben sagolasin.inşallah senden güzel haberler alırım.ayıp olmaz isem senin yaş kaç.ben kasımda 34 olacam

Herkese günaydın bende sabah idrar testi yaptim ama benimde negatif.artik son 2 günü bekliycem bu arada benimde yas 35 diğer çocuklarıma tek iliskiyle hamile kalmıştım ama bu kez olmadı sanırım.

Kizlar bende test yaptim negatif sogan kuru yapmistim bu ay topiklerde okudugum kadariyla bazilarinda gecikme yapmis sanirim gecikmeli adet olacagim

Herşeyin hayırlısı inşallah kızlar benimde bat bugün bekliyorum görmeyi sonrasında Aslan pençesi içmeye başlayacağım inşallah zaten 3 gün sonra tatile gideceğim Eylül’e kadar hormonlar da düzene girer inşallah sonrasında çalışmalara kaldığımız yerden devam

En yaşlınız benim 36 yım
Canım senin başka evladin var mi.benim 6 yaşında bir kızım var.asıl onun kardeş istemesi.herkesin kardeşi var demesi.başka çocukların kardeşlerini onun yanında sevmesi kızıma sevdirmemeleri canımı çok sıkıyor.bakalım hayırlısı...bana kesin haber ver kan sonucunu...

Canım ya.ben dün ovulasyon testi yapmıştım.ikinci çizgi belirdiğindi.yollayabilirsem atayım.bugün midem bulanıyor.halsizim bacaklarım acıyor.ben bu ay 2 kez mi yumurtladım.inan halim olsa kalkıp gidecem doktora ama hiç halim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…