- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
- Konu Sahibi rainbow4607
- #1.441
Maalesef düşmüş değer çok büyük hayal kırıklığı oldu ama kısmet işte, Dr kimyasal diyor hiç test yapmamış olmayı dilerdim hakkımızda hayırlısıtekrarladinmi canim testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef düşmüş değer çok büyük hayal kırıklığı oldu ama kısmet işte, Dr kimyasal diyor hiç test yapmamış olmayı dilerdim hakkımızda hayırlısıtekrarladinmi canim testi
Maalesef düşmüş değer çok büyük hayal kırıklığı oldu ama kısmet işte, Dr kimyasal diyor hiç test yapmamış olmayı dilerdim hakkımızda hayırlısı
sıkma canını . böbreklerim agrıyınca bende doktora gittim verdiği ilacı kullanmadan once test yaptırdm negatif cıktı . kısmet değilmiş napalımMaalesef düşmüş değer çok büyük hayal kırıklığı oldu ama kısmet işte, Dr kimyasal diyor hiç test yapmamış olmayı dilerdim hakkımızda hayırlısı
Sağol canım öyle yapacak birşey yok , peki kimyasal gebelikten sonra adet her ay olduğu gibi mi oluyor sanada geçmiş olsun canım çok can sıkıcı bişeymiş senin ardaarda mı kimyasal olmuştuKimyasalı 3 kere yaşamış bir insan olarak hiç canınızı sıkmayın. Çünkü Zaten anormal bir gebelik olduğu için vücut dışarı atıyor. Önümüzdeki aylara bakalım hep birlikte
Ya bu gün mü yaptırmıştın hayırlısı ya çok moral bozucu da olsa sabredip umut etmeye devam herşey Allah’tansıkma canını . böbreklerim agrıyınca bende doktora gittim verdiği ilacı kullanmadan once test yaptırdm negatif cıktı . kısmet değilmiş napalım
Sağol canım öyle yapacak birşey yok , peki kimyasal gebelikten sonra adet her ay olduğu gibi mi oluyor sanada geçmiş olsun canım çok can sıkıcı bişeymiş senin ardaarda mı kimyasal olmuştu
Ayrıca benim adetim biraz pıhtılı ve ağrılı olmuştu.Kanamanın başladığı tarih olarak baz alıyorsun. Yani kanaman başlayınca adetin ilk günü gibi düşünüyorsun. Ben 6ay arayla kimyasal oldum. Herhangi bir sorun yok ancak 2 yıldır bekliyorum olsun diye. Aşılama da yaptırdım ama olmadı maalesef. Bu ay da adet oldum. Temmuzda tatile çıkacağız, dönünce artık ikinci aşılamayı yaptıracağım.
Göğüs hassasiyeti tamamen herkeste değişkenlik gosteriyor bence, benim bu ay oyle siskin ve uclari çıkmıştı ki bende kesin var dedim dokunamıyordum bile cok agriyordu. Sonuç dün kırmızı karti yedim, saglik olsun bu ay süt buharina oturcam sogan suyu yapcam bakalim doğal seylere yoneliyim diyorum. Bide bizim bi akrabanın tanıdığı ebe varmış ona gostercem kendimi, eskiler biseyler bilir ya bi umut iste bakim ne dicek
Evet canım bugün olmam lazımdı.eşine test al dedim.boşver dedi olsaydı cuma guNu testte çıkardı dedi umitlenme dedi.ne bileyim canım.benimde hiç ümidim yok.adet olsan da gecikmese bari ....herkeste göğüs hassasiyeti olacak diye birşey yokki canım her gebelikte bile farklılık gösteriyormuş.. inşAllah bebeğin seninledir.. aslında normal kaset test bile yapsan varsa çıkar bence regl günün bugün yarın değil mi
aynen kuzum elden bır sey gelmiyor.Ya bu gün mü yaptırmıştın hayırlısı ya çok moral bozucu da olsa sabredip umut etmeye devam herşey Allah’tan
Evet canım bugün olmam lazımdı.eşine test al dedim.boşver dedi olsaydı cuma guNu testte çıkardı dedi umitlenme dedi.ne bileyim canım.benimde hiç ümidim yok.adet olsan da gecikmese bari ....
Çok sağol canım bende tatil dönüşü aşılama yaptırıcam keşke temmuzda oluversede aşılamaya hiç gerek olmasaKanamanın başladığı tarih olarak baz alıyorsun. Yani kanaman başlayınca adetin ilk günü gibi düşünüyorsun. Ben 6ay arayla kimyasal oldum. Herhangi bir sorun yok ancak 2 yıldır bekliyorum olsun diye. Aşılama da yaptırdım ama olmadı maalesef. Bu ay da adet oldum. Temmuzda tatile çıkacağız, dönünce artık ikinci aşılamayı yaptıracağım.
Ay evet inş bu cuma adet günüm inş bekletmez çok sağol canım burda gelen msjlar iyi niyetler dualar biraz rahatlatıyor allah razı olsun :)Hakkında hayırlısı okur inşallah canım bende üst üste iki kimyasal yaşadım... Adet düzeni kişiden kişiye değişiyor bende hiçbir değişiklik olmadı ama bazılarında çok değişiklik olmuş inşallah sende de değişiklik olmaz aynı seyrinde gider çünkü bi de onun stresi oluyor rainbow4607
Canım bende bu aydan sonra aşılama yaptırmak istiyorum bakalım.hayırlısı olsun hepimiz için....Çok sağol canım bende tatil dönüşü aşılama yaptırıcam keşke temmuzda oluversede aşılamaya hiç gerek olmasa
hakkinda hayirlisi buymus demekki canim hayirlisi olsunMaalesef düşmüş değer çok büyük hayal kırıklığı oldu ama kısmet işte, Dr kimyasal diyor hiç test yapmamış olmayı dilerdim hakkımızda hayırlısı
Ne yazık ki bu gün regl oldum canım hiç iyi değilim. 3 ay ilaçlara ara veriyoruz bu ay itibariyle. Sen ne yaptın ? Bende yok ama umarım sende vardır güzel haberlerSenin sonuc ne oldu canim insallah hamilesindir
Ben henuz regl olmadim dun olmam gerekiyordu akintilarim artti eli kulaginda yarin olurum herhaldeNe yazık ki bu gün regl oldum canım hiç iyi değilim. 3 ay ilaçlara ara veriyoruz bu ay itibariyle. Sen ne yaptın ? Bende yok ama umarım sende vardır güzel haberler
Canım test yaptın mı peki.Ben henuz regl olmadim dun olmam gerekiyordu akintilarim artti eli kulaginda yarin olurum herhalde