- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi rainbow4607
- #1.421
hayırlı olsun canım cok sevındım. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin.rainbow4607 sayfa uğurlu geldi hamileyim :) beni hamiş kısmına atabilirsin hsyırlıısyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım cok sevındım. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin.rainbow4607 sayfa uğurlu geldi hamileyim :) beni hamiş kısmına atabilirsin hsyırlıısyla
ikinci cizgiyi gördüm. bence hamilesin. ertesı gun daha koyu olacakmı dıye takıp et bence. bata kac gun vardı? hayırlı olsun canım. saglıkla ılerlesın gebeligin.Kizlar silikti sabah bu şekil olmuş sizce pozitifmi
10 gün var cmm erken test yaptim buda erken gebelik testi miscanım
ikinci cizgiyi gördüm. bence hamilesin. ertesı gun daha koyu olacakmı dıye takıp et bence. bata kac gun vardı? hayırlı olsun canım. saglıkla ılerlesın gebeligin.
ouu muhtemelen erken yumurtama oldu .o zaman normal bu sonuç bata cok var daha o zamana kopkoyu olur canım tebrikler10 gün var cmm erken test yaptim buda erken gebelik testi mis
İnş cnm ins sss teşekkür ederimouu muhtemelen erken yumurtama oldu .o zaman normal bu sonuç bata cok var daha o zamana kopkoyu olur canım tebrikler
Hayırlı olsun bat nezaman dı erken öğrendin galibarainbow4607 sayfa uğurlu geldi hamileyim :) beni hamiş kısmına atabilirsin hsyırlıısyla
Hayırlı olsun bat nezaman dı erken öğrendin galiba
Benim galiba yanliş ama silmeye elim gitmedi yarın bidaha kan vericem netleşecekBat yarındı aslında 1 gün kala öğrendim sabah predictor early yaptım ilk defa silik çizgi biraz daha görünür oldu. Kan testi yapıldı 14.51 çıktı hesaplarıma göre henüz 11 gün önce döllenme oldu :) İnşallah artarak yükselir sende de bebiş var hayırlı olsun :) Sen nasıl öğrendin
canım iğneden sonra kacıncı gün? o onemli ha birde evde test yaptın m koyulasma var mı?Benim galiba yanliş ama silmeye elim gitmedi yarın bidaha kan vericem netleşecek
Bana çatlatma iğnesi yapıldı 10. Gün dr progestron testi istedibende kan vermişken beta da istedim 15,20 çıktı dr evet var dedi ama bugün bir başka grupta çatlatma iğnesinin etkisiyle öyle çıkmıştır dediler araştırdım evet çatlatma iğnesi yükseltiyormuş betayı moralim çok bozuldu ama tapacak bişey YÖK
Benim galiba yanliş ama silmeye elim gitmedi yarın bidaha kan vericem netleşecek
Bana çatlatma iğnesi yapıldı 10. Gün dr progestron testi istedibende kan vermişken beta da istedim 15,20 çıktı dr evet var dedi ama bugün bir başka grupta çatlatma iğnesinin etkisiyle öyle çıkmıştır dediler araştırdım evet çatlatma iğnesi yükseltiyormuş betayı moralim çok bozuldu ama tapacak bişey YÖK
10.Gün dü ,evde daha çıkmaz diye hiç test yapmadımcanım iğneden sonra kacıncı gün? o onemli ha birde evde test yaptın m koyulasma var mı?
Yarın kanda baktırınca belli olur canım vardır inş allahın izniyle10.Gün dü ,evde daha çıkmaz diye hiç test yapmadım
İnşallah canım ya belki bir umut bende öyle düşünmek istiyorumCanım ben de catlatma iğnesi oldum hemen moralini bozma iğneden sonra 9.gün evde test yapmaya başladım aslında ona bile erken diyorlardı neredeyse hiçbişey çıkmıyordu hayali çizgiler görüyordum sonra bugün adete 1 kala iğnenin 13.günü daha kabul edilir bi çizgi gördüm erken gebelik testinde ve kanda bu şekilde çıktı ben geç döllenme diye tahmin ediyorum .
Bence biraz evde test yap gerçi kanda da baktıracakmışsın belli de olmaz doktorun iğne etkisini de dikkate almış olabilir onuncu günde iğnenin etkisi kanından temizlenmiş ve doğru şekilde hormonun yükselmiş de olabilir hayırlı haberler inşallah mutlaka yaz
Senin sonuc ne oldu canim insallah hamilesindir:
:) :) ben bu ay böyleyim. Önceden 10 gün kala başlıyordum testlere kan veriyordum en az 3 kere. Şimdi hamilesin sanırım, hayırlı olsun :)
tekrarladinmi canim testiİnşallah canım ya belki bir umut bende öyle düşünmek istiyorum
Kızlar ben 31 mayısta adet olmuştum.22 haziranda normal gebelik testi yaptım.negatif çıktı.adet dongum 25-26 gün.bu ay klomen kullandım.acaba testi erken mi yaptım .adetin 11.günü doktora gittiğinde 20 mm yumurtan var gayet iyi demişti.ama göğüslerimde hic şişlik yok.yani gebelik belirtim yok.aklımda deli sorular.şimdi kan ver diyeceksiniz .ama negatif olacak ve eşim yine acele ettin diyecek diye yatırmıyorum.Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin.....
Bence varÜye
Yeni
Kizlar gebelik varmi ovulasyon testı yaptim şimdi 10 gün var adete
İnş cnm test 5 tane cikti içinden olmadı tekrar mi yapsamBence var