• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT HAZİRAN 2018 BEKLEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen ne yaptın.değerin yükseldi mi.ben bugün doktora gittim.adetim çok az olmaya başladı dedim.o bizim için önem teşkil etmez dedi.adetiNin 3.guNu bugün ama yumurtanın biri büyümeye başlamış.nasıl is anlamadım.bu ay tedavi uygulamayacağım dedi.12.gün gece beraber olun 13.gün görecem dedi.aşılama dedim daha bunu konuşmak için çok erken dedi.aman ya.doktor mu değiştirecem bilemedim.bu da ünlü bir doktor aslında randevu almana rağmen 1 saat bekliyorsun.hayırlısı artık....
Senin durumunla ilgili şunu anlamadım 3. Günden 13. Güne kadar arada Dr kontrolü yokmu yumurta takibi? Adet olduğun anda yumurtalar gelişmeye başlar diye biliyorum o yüzden ne güzel seninkiler başlamış bile inş tedaviye gerek olmadan kendisi büyüsün ama takip etmeden 10 gün sonra gel demek ilişki gününü bile şimdiden tayin etmek değişik geldi

Gebe hatunlar sizin de şiddetli kasık ve bel ağrılarınız var mı?
Ben çok fenayım 10 gündür..
Yolunda gitmeyen bişiler var sanırım yarın doktora gidicem..
5+2 sat'a göre..
Bakalım..
10 dk otursam kalktığımda aniden bıçak saplanması gibi giriyor iki büklüm oluyorum o derece..

Gebe hatunlar sizin de şiddetli kasık ve bel ağrılarınız var mı?
Ben çok fenayım 10 gündür..
Yolunda gitmeyen bişiler var sanırım yarın doktora gidicem..
5+2 sat'a göre..
Bakalım..
10 dk otursam kalktığımda aniden bıçak saplanması gibi giriyor iki büklüm oluyorum o derece..
Geçmiş olun canım, bende hiç ağrı, bulantı yok 5+6'yım şu anda.

Ve burada kimse kalmamış mı acaba ????
Hu huuuuu ? :cool::KK31::rolleyes:
Canım büyük ihtimalle bende hamileyim cuma test yaptım 94 çıktı beta bugün yeniledik 600 lere çıktı sonra akşama doğru leke geldi tekrar acile gittik ultrasonda görülmeyeceği için tekrar bi test yaptılar 700 e çıkmış yarın normal bi kadın Doğuma gideceğim bakalım ne diyecek :KK17:

Canım büyük ihtimalle bende hamileyim cuma test yaptım 94 çıktı beta bugün yeniledik 600 lere çıktı sonra akşama doğru leke geldi tekrar acile gittik ultrasonda görülmeyeceği için tekrar bi test yaptılar 700 e çıkmış yarın normal bi kadın Doğuma gideceğim bakalım ne diyecek :KK17:
Ayyy hayırlı olsun canım çok sevindim değerlerin maşallah ne güzel artmış
94 ve 600 ü aynı yerde mi ölçtürmüştün

Kızlar bugün yine değişik bir rüya gördüm.. burda okuduğum testlerden kaldı sanırım beynimde ;) bana kargo geliyor ben baika birşey sipariş etmişim ama içinden biiiiiiiir sürü gebelik testi çıkıyor neyse bakıyorum laboick marka adını yanlış yazdım işte ondan isimde vardı kime gideceğine dair hatta ne zaman test yapması gerektiği de yazıyordu o kadar çoktu ki ama benim değil diye yapmadım topladım geri kutusuna koydum..

Allah ım iyice kafayı yedim testler görüyorum sürekli zaten.. inşAllah hayırlı haberler alırız

Kızlar bugün yine değişik bir rüya gördüm.. burda okuduğum testlerden kaldı sanırım beynimde :KK66: bana kargo geliyor ben baika birşey sipariş etmişim ama içinden biiiiiiiir sürü gebelik testi çıkıyor neyse bakıyorum laboick marka adını yanlış yazdım işte ondan isimde vardı kime gideceğine dair hatta ne zaman test yapması gerektiği de yazıyordu o kadar çoktu ki ama benim değil diye yapmadım topladım geri kutusuna koydum..

Allah ım iyice kafayı yedim testler görüyorum sürekli zaten.. inşAllah hayırlı haberler alırız

Hayırlı olsun çok sevindim demekki fsh abartılacak birsey degilmiş

Canım ben kontrole gittim ama bugün sat a göre 5+3 olmam gerekiyordu kesem 4+6 çıktı. Doktor normal dedi günü gününe gitmez dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Sen gittiğşnde kesen gününe uyuyor muydu?

Canım ben kontrole gittim ama bugün sat a göre 5+3 olmam gerekiyordu kesem 4+6 çıktı. Doktor normal dedi günü gününe gitmez dedi 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Sen gittiğşnde kesen gününe uyuyor muydu?

Canım benim durumlar biraz değişik gelişti ne sevinebilfim doyasıya ne üzülebildim son sanırım pzt değerin düştüğünü Dr un kimyasal dediğini paylaşmıştım çrş idrar testi yaptım pzt siye göre daha belirgin çıkınca umutlandım ve peş biraz daha belirgindi hemen han tahlili değer 36 ya çıkmış tam seviniyordum ki cuma yaptığım test bi önceki güne göre silik çıktı cumartesi daha da silikleşti hah bu kez düşüyor diye koştum kan verdim sonuç 125 ve ben artık idrar tahlili yapmıyorum beni yıprattı
Çok şükür şimdilik değer artışta yarın yine kan vericem
Sanırım kalp atışını duyana kadar tam emin olanıysam o kadar çok hayal kırıklığı yaşadı ki
Olmadı... oldu... olmadı... oldu... :)
Canım benim siteye girmedim ne zamandir.hayırlısı olsun inşallah kalp atışını da duyarsın inşallah.valla. bende anlamadım artık doktoru bundan önce De ilişki olsun ama p .tesi kesin olsun salı sabah görecem dedi.İyi doktor diye gidiyorum bakalım Allahtan hayırlısı olsun.beni en çok üzen kızım bu aralar o takmış durumda .çok sosyal bir çocuk bazen çocuklar onla oynamak istemese başlıyor keşke kardeşim olsaydı diye..

Selam kızlar nihayet bu ay tutturdum bebiş geliyor micratech marka test her zamanki gibi erkenden gösterdi sonucu. Bat a 5 gün kala gördüm çift çizgiyi . Kan testiyle de tescillendi darısı bekleyen diğer arkadaşlara

Back